In Transition 2.0

  • by

Joi 20 septembrie la Dianei 4 ne uitam la un documentar despre Transition Towns, gratie celor de la In Tranzitie.

Intrarea libera.

Multi din noi constientizam tot mai mult ca globalizarea si sistemul economic/social actual are si efecte negative, prin deteriorarea comunitatilor locale, a mediului, a naturii din care facem parte. Astfel, apare nevoia de o noua viziune a dezvoltarii umane, mult mai bine ancorata in realitatea nevoilor reale ale oamenilor, orientata catre sustenabilitate si
de ce nu, tranzi tia de la sistemul actual la ceva diferit.

O solutie este oferita de miscarea Transition Towns Network, initiata in Marea Britanie in 2006 de Rob Hopkins si Naresh Giangrande, miscare pe care un grup de entuziasti din Romania, si-a propus sa o dezvolte si in spatiul nostru mioritic.

Te invitam Joi 20 Septembrie de la ora 19 pe Dianei 4, Bucuresti la o vizionare a filmului “In Transition 2.0”, un material media care prezinta cateva povesti inspirationale ale unor oameni frumosi care au implementat aceasta experiment numit Transition Towns in comunitatile din care fac parte, de la cresterea legumelor proprii pana la sisteme monetare locale.

Vizionarea de film va fi urmata de o scurta prezentare si-o discutie interactiva despre ce putem face fiecare din noi in comunitatile noastre pentru a genera schimbare individuala si de grup.

Intrarea este libera, va asteptam cu drag.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)