iPhone 5

foto: Ars Tehnica

“We don’t want to just make a new phone, we want to make a much better phone”, zice Johnatan Ive. La jumatatea lui mai apareau primele zvonuri despre cum ar putea arata iPhone5, insa abia ieri Tim Cook a tinut prezentarea oficiala a ultimului model de iPhone. Parerea generala e ca nu impresioneaza, dar poate ca asteptarile au fost prea mari. E in mod cert un progres (previzibil?): e cu 20% mai usor (112g), putin mai inaltut, are un procesor mai rapid si mai mic (cu abilitati grafice de exceptie, au si marit display-ul putin), si 4G cam peste tot. Probabil ca va rupe ca vanzari.

Pareri?

3 thoughts on “iPhone 5”

  1. au imbunatatit cea mai scumpa inutilitate. si de pe omul asta nou parca si mai rau curge BSul cand vorbeste.. asa se iau banii de la fraierii care platesc sa posteze pe \fb la ce cafenea sunt. Macar nokia are navigatie gratuita (fara net), si nu se sparge ecranul de fiecare data cand pica..

  2. o doamna respectabila trecea azi pe strada cu un iphone in mana preocupata intens cu respectivul aparat. dintr-o data observa pe jos o moneda de 50 de bani, se apleca o ridica si merge mai departe. deci or fi ei fanii lui frodo frustrati, dar aparatul nene, e irezistibil

Leave a reply (we review all comments)