Asa arata noul CONTROL Club

Control Club s-a mutat pe Str. Constantin Mille nr. 4, langa Cercul Militar. In locul unde inainte era Berlin Club.
Acum au si terasa, iar azi este primul eveniment “de control” peste o saptamana urmand sa deschida si sala cea mare pentru concerte.
Imagini mai mari aici: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151089870213171.447639.32603468170&type=1

9 thoughts on “Asa arata noul CONTROL Club”

  1. Ideea e ca spatiul in vechiul control era insuficient pt evenimentele de vineri sau sambata seara. Noua locatia arata bine dar mi se pare total un nou concept. Pentru mine fostul control ramane fostul control cu atmosfera si amintirile ce nu pot sa le stergi calcand pragul noului control. ma rog….

  2. Control asa cum era, era un JEG. ABJECT. Nu s-au îndurat ani de zile sa investeasca in ventilatie. ROMÂNEȘTE!! Au stors cat au putut bani de la noi in locatia aia mizerabila. Nici intr-o sauna nu am suferit de cald si de fum ca acolo. Aici pare mai ofertant. In vechiul spatiu nu as mai fi calcat in veci. Succes!

  3. AHHAHAHA da nush ce sa zic.. asta e parca complet altceva.. control-ul era control ca avea patina aia peste tot.. pe pereti pe mese.. era in grota .. erau copilele alternative .. erau aia 3 care erau tot timpul.. era mai mare parca, sau daca nu mare .. era labirint. Nush ce sa zic .. o sa fie bun de partyuri oficiale cu sala aia mare si vara cu terasa.. daca nu-s copilele alternative .. nu e nimic

  4. andreea, preda legatura

    sa faca ceva in legatura cu frigul, sa nu mai fie frig iarna. si cu preturile, florin sa nu ne bage pe git preturi de shift. si tu,igule, nu mai poza cu wide-ul, ca nu il faci sa arate mai spectaculos decit e in realitate

    1. cum de ti-ai dat seama ca e investitie 0?
      am fost acolo si oamenii chiar au muncit refacand f multe lucruri de la zero.
      e totul f profi si cu cap facut.
      inclusiv instalatia electrica au schimbat-o in totalitate.
      s-a muncit extrem de mult acolo.
      nu e nimic penal

Leave a reply (we review all comments)