Jobe si Kres

“You made a mess in my head, now I gotta put it all back together..”

GOOD LIFE prezintă:

JOBE [UK]
[SinQ records, Electronique Digital, Sleazy Deep, NastyFunk Records, Union Jack Records and Resonance Records]

Spre deosebire de toți acei DJ care știau încă din viața uterină că le este predestinată o soartă de plimbare prin spatele pupitrelor principale din întreaga lume, Jobe a avut prima pereche de playere la 22 ani. Deși îndrăgea muzica de mic, a durat până un prieten i-a cadorisit sculele de Crăciun ca Jobe să își încerce norocul. I-a plăcut atât de mult încât s-a apucat să pună muzică la final de săptămână prin baruri și cluburi de prin Leicester, dar nu s-a mulțumit cu atât, ci s-a retras 3 ani pentru a învăța să producă și a urmat și un curs online Ableton. Debutul și l-a făcut cu “Deeply Agnostic” și a semnat cu Electronique Digital, SinQ Records și Sleazy Deep, iar acum se află sub protecția The Underground Artist Management Agency, deci viitorul lui pare strălucit.

Jobe e un băiat cu simț al house-ului și simplitatea cu care se dedică explorării muzicale este cartea lui de vizită pe calea de a deveni un DJ apreciat la nivel global.

KRES [IT]

[Rhapsodic Records]

Luca Kres Severino s-a născut în Bergamo în 1988 și a făcut primii pași în mediul hip hop. În 2004 a făcut ceva proiecte underground pe scena rap, a produs un album și două EP-uri și a coprodus și pentru alți MC. Încet încet, a devenit din ce în ce mai preocupat de producție în sfera muzicii electronice. Din 2010 scoate EP-uri și părăsește duo-ul format în 2009 în favoarea unei cariere solo, primind rapid susținere de la Cinematique Records și de la colegii de breaslă deopotrivă. Kres și-a suflecat mânecile și a pus bazele propriului label, Rhapsodic Records, unde sperăm să scoată chestii la fel de versatile ca sound-ul său, dacă nu și mai strălucite!

KOSTA [RO – Lollypop, AWD House] // THAT COUCH FUNK COLLECTIVE [RO – Los Grandes, GOOD LIFE] // HEION [RO – In The Woods, Los Grandes, Gazeebo International, Midnight Riot, Editorial, Low Slung Recordings]

Tags:

1 thought on “Jobe si Kres”

Leave a reply (we review all comments)