Premiul pentru Cel mai Bun Design 2012: Gazelle Orage Plus Innergy XT

  • by
Premiul pentru Cel mai Bun Design 2012: Gazelle Orage Plus Innergy XT

Premiul pentru Cel mai Bun Design 2012: Gazelle Orage Plus Innergy XT

Gazelle, regina bicicletelor olandeze, confirmă pozitia de lider şi la categoria bicicletelor electrice. Modelul Orange Plus Innergy XT a obtinut primul loc la prestigiosul Australian International Design Awards, categoria Sport & Leisure. Un model inteligent, elegant şi economic, pe care juriul australian l-a definit drept “un succes care va promova şi va încuraja folosirea bicicletei ca mijloc de transport”.
Au punctat la impresia tehnică noul motor electric, de trei ori mai puternic decât precedentul, iar la cea artistică, confortul şi bineînţeles, design-ul.

O ciclistică excepţională, un motor superb. Cu alte cuvinte, o bicicletă electrică completă. O adevarată vedetă, Gazelle Orange Plus Innergy XT a primit aplauzele şi aprecierea tuturor celor prezenţi, printre entuziaşti numărându-se şi celebrul regizor James Cameron, invitat de onoare la premiere.

Prin intermediul gamei Innergy XT, fabrica de la Dieren duce cu un pas mai departe conceptul de bicicletă electrică, cu modele care urcă uşor orice tip de pantă şi care pot elimina până la sută la sută din transpiraţie în zilele călduroase. Gazelle Orange Plus Innergy XT poate fi comandat la Biciclop precum şi la magazinele partenere din toată ţara.
Biciclop este importator şi distribuitor exclusiv pentru mărci internaţionale de renume precum Gazelle, Van Moof, Strida sau Create. Biciclop promovează mersul pe bicicletă ca parte din atitudinea urbană, iar bicicleta ca accesoriu permanent, nu doar recreaţional, într-un oraş care să redevină al oamenilor. Magazinul Biciclop se află în Bucureşti pe strada Povernei nr. 25 şi online la www.biciclop.eu.

Leave a reply (we review all comments)