B.U.G. MAFIA la B’ESTFEST SUMMER CAMP 2012

B.U.G. MAFIA la B'ESTFEST SUMMER CAMP 2012

B.U.G. MAFIA la B'ESTFEST SUMMER CAMP 2012

B.U.G. MAFIA LA B’ESTFEST SUMMER CAMP!

20 de ani de cariera, 10 albume de studio, peste 1 milion de unitati vandute, peste 80 de milioane de view-uri pe YouTube, peste 400.000 de fani pe Facebook… pe scurt, B.U.G. Mafia. Un nume care nu mai are nevoie de prezentare, doar cifrele de mai sus fiind suficiente pentru a indica statutul trupei in industria muzicala autohtona.

O prezenta controversata si apreciata deopotriva, cu un palmares greu de egalat, B.U.G. Mafia pregateste fanilor un eveniment cu adevarat special: la aproape 10 ani de la ultimul concert sustinut in aer liber, in capitala, trupa va urca pe scena principala a B’ESTFEST SUMMER CAMP 2012, Ciuc Pemium Stage, impartind scena cu capul de afis al serii, Garbage!

Despre ce a ajuns sa insemne B.U.G Mafia pentru Romania, pentru fani si nu numai, baietii spun: “Acum, la 20 de ani de cand am inceput, povestea trupei B.U.G. Mafia pare ireala si daca nu ar exista piesele, clipurile, concertele, articolele din presa, aparitiile TV si nu in ultimul rand, fanii trupei si ai muzicii B.U.G. Mafia, ar fi foarte probabil ca cineva care ar auzi pentru prima data acest nume si ce sta in spatele lui sa creada ca e vorba despre ceva iesit din imaginatia bogata a unui scenarist. Desi expresii si cuvinte ca “regii hip-hop-ului romanesc”, “seniorii” sau “fenomenul” au fost alaturate de multe ori numelui B.U.G. Mafia, tot ce am vrut noi sa facem a fost sa punem pe ritmuri hip-hop versuri care sa exprime sentimentele, gandurile si experientele noastre si ale celor ce au trait si traiesc la fel ca noi si sa reusim sa facem bani din asta”.

B.U.G. Mafia a pornit ca un proiect al unor oameni ce au crezut pana la capat ca au ceva de spus. Doua decenii mai tarziu trupa este in aceeasi formula ca la inceput si continua sa scrie o pagina importanta in istoria hip-hop-ului autohton si, mai exact, din industria muzicala romaneasca, succesul trupei depasind demult granitele unei nise. Generatiile s-au schimbat, muzica a evoluat, iar fanii Mafia au ramas la fel de devotati, numarul lor crescand organic si exponential de la an la an. Drept dovada sta chiar cel mai recent album al trupei, “Inapoi in viitor”, lansat anul trecut la sfarsitul verii, a inregistrat peste 400.000 de download-uri legale pe pagina oficiala a trupei, www.bugmafiaoficial.ro.

Alaturi de B.U.G. Mafia, pe afisul editiei din acest an a B’ESTFEST Summer Camp se vor regasi nume precum PULP, GARBAGE, ROYKSOPP, CARO EMERALD, MODESTEP, SELAH SUE, BOOKA SHADE, MILOW, SKINDRED, DOPE D.O.D., TROLLEY SNATCHA, ANDY C, KREATOR, MESHUGGAH, sau MOONSPELL. Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinut de Vodafone, B’ESTFEST Summer Camp va avea loc in perioada 6-8 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park din Tunari.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult. Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro si pe pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com/Bestfest.Romania.

1 thought on “B.U.G. MAFIA la B’ESTFEST SUMMER CAMP 2012”

Leave a reply (we review all comments)