Energiea + iPad = pub digital

Energiea + iPad = pub digital

Energiea + iPad = pub digital

In primele zile de existenta a hub-ului si pub-ului nostru urban am dat liber la joaca pe cateva iPad-uri. Cateva experimente mai tarziu putem spune ca suntem pregatiti sa dezvaluim o latura fresh Energiea – pub digital; in consecinta, de saptamana aceasta va intampinam la bar cu iPad-uri 2.

Mai exact avem 20 de tablete, cu aplicatii preinstalate, gata conectate la wi-fi de mare viteza, numai bune de imprumutat pe durata vizitei la Energiea in schimbul unei forme de ID lasate la bar.

Instructiuni de folosire: informare si experimente in online. In spiritul Energiea te provocam sa fii la curent si te lasam sa descoperi chiar tu cele mai faine publicatii electronice sau ebooks, cei mai activi artisti ai momentului si cele mai interesante locuri si happening-uri din oras sau sa te pui in tema cu cele mai noi feed-uri din social media.

Pentru experimentalistul din tine alaturam la meniul clasic unul digital iar la publicatia fizica Energiea, un ziar electronic. Ambele la un touch sau doua distanta, pe tableta proaspat luata in custodie.

Iar in atentia celor care stiu ca prima cafea din zi se serveste cel mai bine cu putin blogging: in curand Energiea isi deschide portile zilnic incepand cu ora 12:00, dar despre noul program vom discuta la momentul potrivit.

Liber la informare si experiment urban!

1 thought on “Energiea + iPad = pub digital”

Leave a reply (we review all comments)