Lady Gaga vine in Romania pe 16 august 2012 la Arena Nationala!

Lady Gaga vine in Romania pe 16 august 2012 la Arena Nationala!

Lady Gaga vine in Romania pe 16 august 2012 la Arena Nationala!

« ‘LITTLE MONSTERS’, UNITI-VA, CALATORIA CONTINUA… »

LADY GAGA

THE BORN THIS WAY BALL

INVITATI SPECIALI: THE DARKNESS & LADY STARLIGHT

BUCURESTI – ARENA NATIONALA – 16 AUGUST

Este oficial: Lady Gaga vine in Romania!

Asa cum s-a anuntat deja pe site-ul oficial al artistei, concertul Lady Gaga in Romania este o certitudine! Lady Gaga va deschide sezonul marilor concerte de pe Arena Nationala in cadrul unui spectacol grandios ce va avea loc pe 16 august, fiind organizat de Emagic si sustinut de Volksbank.

Concertul Lady Gaga este inclus in turneul mondial The Born This Way Ball, ce va debuta pe 27 aprilie in Coreea de Sud si va include de asemenea alte 21 de orase europene, printre care si Bucuresti. In cadrul acestui nou turneu, artista va interpreta atat piese de pe cel mai recent album, Born This Way, cat si piese incluse pe albumele The Fame si The Fame Monster. Pe continentul european, Lady Gaga va fi insotita de trupa The Darkness, reunita recent, cunoscuta pentru hit-ul „I Believe In A Thing Called Love”, si de Lady Starlight, o mai veche colaboratoare a artistei, care a fost confirmata ca invitat special si pentru alte show-uri din Australia, Noua Zeelanda si Europa.

The Born This Way Ball, cel de-al treilea turneu din cariera artistei, se anunta a fi unul dintre cele mai spectaculoase turnee din istoria muzicii! Acesta urmeaza exemplul turneului precedent, sustinut de Lady Gaga in perioada 2009-2011, care a purtat numele The Monster Ball si care a stabilit noi recorduri de audienta: aproape 2.5 milioane de spectatori in 201 de show-uri. Mai mult decat atat, publicatia The Sun l-a numit cel mai bun show al anului, iar in cadrul editiei 2012 a premiilor Pollstar Concert Industry a primit titlul de Major Tour of the Year. The Born This Way Ball nu se va lasa mai prejos, Gaga pregatind fanilor sai un nou concept, o noua scena si o noua productie, intr-o serie de spectacole fabuloase. „Alaturi de Haus Of Gaga am lucrat luni intregi pentru a concepe o scena spectaculoasa. The Born This Way Ball este o Pop-Opera Electro-Metal; este povestea Inceputului, geneza Imparatiei Faimei (Kingdom of Fame). Cum am fost conceputi si cum vom pasi in eternitate” a declarat artista.

The Born This Way Ball va fi primul turneu Lady Gaga dupa lansarea albumului Born This Way, material care de la aparitia pe piata muzicala, in luna mai 2011, s-a vandut in peste 6 milione de exemplare in toata lumea. „Born This Way” reprezinta continuarea albumelor The Fame (2008) si The Fame Monster (2009), care pe langa numeroasele premii Grammy castigate, au inregistrat vanzari de peste 15 milioane de exemplare, iar single-urile lansate au fost vandute in peste 65 de milioane de copii!

In anul 2011, Lady Gaga a fost declarata de revista Forbes drept cea mai puternica femeie din lume, fiind inclusa totodata si pe lista celor mai influenti oameni, clasament realizat de Time Magazine. Cu peste 2,2 miliarde de vizualizari pe YouTube, Lady Gaga este cel mai cautat artist in mediul online, detinand in prezent si cel mai mare numar de fani pe Facebook, aproape 50 de milioane, precum si titlul de „cea mai urmarita personalitate” pe Twitter, cu cei peste 22 de milioane de followers. Lady Gaga este singurul artist al erei digitale care a reusit sa treaca de pragul de 5 milioane de vanzari numai pentru primele doua hituri din cariera.

Originara din Lowestoft, Suffolk, Anglia, The Darkness, formata din Justin Hawkins (voce/chitara), Dan Hawkins (chitara), Frankie Poullain (bas) si Ed Graham (tobe), este pregatita sa revina pe scena internatioanla odata cu lansarea celui de-al treilea album, primul dupa opt ani. Programat sa apara la sfarsitul verii, albumul, al carui nume nu a fost dezvaluit inca, marcheaza urmatorul pas in cariera trupei, dupa cele doua materiale discografice lansate inaintea pauzei care i-a tinut despartiti pe membrii trupei timp de cinci ani de zile. Primul album The Darkness, Permission To Land, lansat in 2003 si premiat cu platina, contine hit-urile „I Believe In A Thing Called Love” si „Get Your Hands Off My Woman”, in timp ce pe al doilea material, One-Way Ticket To Hell And Back, lansat doi ani mai tarziu, in 2005, se regasesc piesele „One Way Ticket” si „Is It Just Me?”.

Reunirea trupei The Darkness din vara anului 2011 a fost considerata un real succes, aceasta fiind descrisa de revista LA Weekly drept „…o intoarcere eroica, cu un chef si mai mare de distractie, fiind in continuare trupa cu una dintre cele mai spectaculoase reprezentatii live ale mileniului, un adevarat show multi-dimensional ”. Fanii si criticii deopotriva au ramas surprinsi de vestea revenirii, trupa sustinand numeroase show-uri cu casa inchisa atat in Marea Britanie, cat si in Statele Unite ale Americii. Trupa a lansat recent un nou single intitulat „Nothing’s Gonna Stop” si a avut o aparitie surpriza cu hit-ul „Believe In A Thing Called Love” intr-una dintre reclamele difuzate in cadrul finalei Superbowl din acest an.

Biletele pentru acest concert vor fi puse in vanzare in curand, mai multe detalii urmand a fi facute publice in scurt timp.

LADY GAGA

THE BORN THIS WAY BALL

Itinerariul pentru Europa 2012

Aug 14 Sofia, Bulgaria Vasil Levski National Stadium In Vanzare Apr 27

Aug 16 Bucuresti, Romania Arena Nationala Stadium In Vanzare Apr 27

Aug 18 Vienna, Austria Wiener Stadhalle In Vanzare Apr 21

Aug 21 Vilnius, Lithuania Vingis Park In Vanzare Apr 30

Aug 23 Riga, Latvia Riga Mezaparks In Vanzare Apr 30

Aug 25 Tallinn, Estonia Tallinn Song Festival Grounds In Vanzare Apr 30

Aug 27 Helsinki, Finlanda Hartwall Areena In Vanzare Apr 16

Aug 30 Stockholm, Suedia Ericsson Globe In Vanzare Apr 20

Sept 2 Copenhaga, Danemarca Parken Stadium In Vanzare Apr 20

Sept 4 Koln, Germania Lanxess Arena In Vanzare Apr 20

Sept 8 Londra, UK Twickenham Stadium In Vanzare Apr 13

Sept 11 Manchester, UK MEN Arena In Vanzare Apr 13

Sept 15 Dublin, Irelanda Aviva Stadium In Vanzare Apr 16

Sept 17 Amsterdam, Olanda Ziggo Dome In Vanzare Apr 16

Sept 22 Paris, Franta Stade de France In Vanzare Apr 16

Sept 24 Hanovra, Germania TUI Arena In Vanzare Apr 20

Sept 26 Zurich, Elevetia Hallenstadion Zurich In Vanzare Apr 20

Sept 29 Anvers, Belgia Sportpaleis In Vanzare Apr 13

Oct 2 Milano, Italia Mediolanum Forum In Vanzare Apr 20

Oct 4 Nisa, Franta Stade Charles-Ehrmann In Vanzare Apr 16

Oct 6 Barcelona, Spaina Palau Sant Jordi In Vanzare Apr 19

Itinerariul se poate schimba. Mai multe locatii vor fi adaugate

Pentru mai multe informatii puteti vizita: www.emagic.ro, www.myticket.ro, www.ladygaga.com si www.livenation.com.

11 thoughts on “Lady Gaga vine in Romania pe 16 august 2012 la Arena Nationala!”

  1. nu stiu ce e mai aiurea.. ipocrizia, prostia, sau combinatia? lady gaga a compus si produs o multime de piese inainte de a se lansa solo. canta live de te lasa masca. are showuri produse de zici ca-i hollywood. e chiar un artist complet. dar e naspa ca-i celebra. in romania a lansat-o guerrilla, si a fost “cool” cateva luni (multe) pana s-au prins zu si kiss ca pe afara e chiar hit. si dupa ce a a ajuns si la noi hit, guerrilla n-a mai dat-o, iar pentru trenderi a devenit lady caca. la cati de intelectuali se strang lunar pe feeder, zici ca mai bine ar face astia inaugurarea arenei nationale cu indie, electronica si jazz. dar nu e asa, nu?

  2. sper din tot sufletul ca aceasta Lady Caca sa nu ajunga in Romania; sunt f curios sa aflu cat succes ar avea cu muzica ei aceasta lady Caca daca s-ar imbraca intr-o outfit normal, n-ar folosi tehnici de manipulare in masa, simboluri etc. E o mizerie umana care jigneste statutul de “artist” JALNIC

  3. avand in vedere ca este primul concert pe National Arena nu mi se pare nimic aberant sa fie mentionat pe feeder. dar asa suntem noi romanii. ipocriti pana in maduva oaselor.

  4. oare e o “eroare” sau mi-ai sters commentul? nici macar nu o sa ma enervez , imi place atitudinea ta, ti-ar place daca te-as injura putin; sa crezi ca ai dreptate, dar nu e cazul . te-ai compromis , hai pa

  5. Lady Gaga pe feeder? Ne-am lamurit si cu site-ul vostru. Sa ne anuntati si cand canta Stefan Banica la Sala Palatului.

Leave a reply (we review all comments)