ShortsUP Comedy Night @ Cinema Scala

ShortsUP Comedy Night @ Scala

ShortsUP Comedy Night @ Scala

Seara de comedii scurte si bune la ShortsUP pe 21 ianuarie

Fara juriu. Fara competitie locala. Fara podium si ceremonii, pentru ca toate filmele de la ShortsUP au fost premiate in marile festivaluri de film ale lumii. Iar fiecare eveniment este o sarbatoare a celor mai valoroase filme, aduse la viata de aplauze si de atmosfera ShortsUP. In ianuarie, selectia de scurtmetraje are “in obiectiv” combaterea celei mai deprimante luni din an, asa cum au numit-o psihologii, prin comedii 100%.

Sambata, 21 ianuarie, de la ora 20.00, la cinematograful Scala din Bucuresti are loc Comedy Night. Aproape 3 ore de comedie in doze mai mici de 20 de minute, o expozitie amuzanta cu obiecte si afise realizate cu grafica inainte de aparitia computerului sau caricatura live sunt doar cateva dintre ingredientele serii de comedie.

Poveste din West Bank” (regia Ari Sandel), comedia castigatoare la Oscar in 2005, spune istoria plina de haz a unui cuplu ce incearca sa reziste unui razboi vechi. Un soldat israelian si o casierita palestiniana de indragostesc in ciuda tuturor oprelistilor.

Cursa” e realizat de celebrul animator canadian Cordell Barker. Un tren loveste o vaca, iar pompierul e singurul capabil sa improvizeze o salvare. Filmul a obtinut, intre altele, un premiu la Cannes Film Festival in 2009.

Doi prieteni” e o mostra de joaca amuzanta si maiestrie cinematografica realizata in 2010 de Owen Trevor, regizor eclectic, cu un puternic stil vizual, care a semnat inclusiv o serie de episoade ale emisiunii “Top Gear”. Filmat atat pe pelicula de 35 si de 16 mm, cat si in format digital, scurtmetrajul e surprinzator prin trecerile savuroase de la o maniera vizuala la alta.

Timpul s-a scurs” (r. Rob Pearlstein), despre un psiholog perfect, nominalizat la Oscar, dar si alte productii redutabile completeaza programul ShortsUP Comedy Night.

Biletele se vor pune in vanzare cu o ora inainte de eveniment, la Cinema Scala, sambata 21 ianuarie.

Facebook event

Tags:

Leave a reply (we review all comments)