Revelion la Sibiu

  • by
Revelion la Sibiu

Revelion la Sibiu

20:12 // REVELION LA SIBIU
[in cautarea timpului prezent]

31 decembrie 2011, ora 20:12
Libertatea, str. Abatorului, Sibiu

⌚ THE MODEL ⌚ TOM WILSON ⌚ ATMA (DJ & live set) ⌚ INDIE JULES (live) ⌚
⌚ STEFANA FRATILA (live act) ⌚ CAMIL ⌚ JB ⌚ ASTRONAUT KRU ⌚ JAY BLISS ⌚
⌚ DALVADOR SALI ⌚ SYL ⌚ RADOOM ⌚ CIPRIAN POPA ⌚ READYMATE ⌚

Visuals: Flowerstepper & Videoretart

A fost odata un scriitor francez care s-a inchis in camera lui izolata cu pluta si a scris un roman de 2408 de pagini. La trecerea dintre ani, sugeram contrariul. O petrecere intr-un depozit de mobila plin de ceasuri, clepsidre si momente cu gust de ACUM. Daca te intrebi unde sa-ti petreci sfarsitul lumii, nu-i loc mai potrivit decat centrul Romaniei. Cel putin asa zic mayasii, Nostradamus, Sundar Singh, Baba Vanga si Pavel Corut.

Putine lucruri sunt mai enervante ca Apocalipsa. Dar prevestirea ei cu siguranta le intrece pe toate. Asa ca o lasam mai moale cu memento mori si trecem pe carpe diem. Primii 500 de apocaliptici care lovesc butonul JOIN pe pagina de Facebook a evenimentului (https://www.facebook.com/events/173049842793961/) primesc o bere Grolsch la intrare. Party-ul incepe la 20:12 si se termina cand vreti voi – sau soarta.

Intrarea e 50 de lei. Preturile la bar sunt minore (de pilda, berea Grolsch la sticla e 6 lei). Avem doua scene si cele mai tari sisteme de sunet din judet gratie Doxa Sound si Astronaut Kru. Barmanii nostri de la Flying Cocktails fac show de flair cand nu au alta treaba, gen sa va serveasca impecabil. O sa fie cozy ca dam cu tunuri de caldura. S-ar putea chiar sa descoperi o usa secreta care duce intr-un spatiu rosu pentru chill si 4Play. Si fiindca suntem intr-un depozit de mobila, e pacat sa nu ne-ntindem intr-un pat imens.

Nu e tot. Party-ul incepe iar in noaptea de 1 ianuarie. Cu intrare libera, de bucurie ca suntem vii si ne-a trecut mahmureala. Si fiindca se fac 3 ani de cand strangem triburile. Hai la Sibiu, unde se aduna toata Romania!

Tags:

Leave a reply (we review all comments)