S-a renuntat la amenzile RATB!

S-a renuntat la amenzile RATB!

S-a renuntat la amenzile RATB!

Gata cu amenzile RATB! Calatorii fara bilet vor fi dati jos

4 thoughts on “S-a renuntat la amenzile RATB!”

  1. am invins!
    chiar ma miram azi cand mi-a zis doar ‘sa cobor la urmatoarea’
    s-a ajuns la solutia asta fiindca in Bucuresti controlorii sunt niste legume. cand ii spui ca ti-ai uitat abonamentul acasa, el are de ales intre a sta o ora cu tine sa te legitimeze la sectie (pentru ca nu esti prost sa-i arati buletinul) si in final sa-ti scrie o amenda pe care tu s-ar putea chiar s-o anulezi a doua zi, sau sa te lase-n pace pufnind pe nas. in Bucuresti nu e ca-n Cluj, Constanta sau Brasov, unde te iau aia la bataie daca n-ai bilet. aici se merge pe sitemul ‘ma lasi sa plec sau plec oricum’.
    si oricum, majoritatea controlorilor traiau din spagi, incasau banii de amenda si nu dadeau chitanta, iar sitemul devenea falimentar.

  2. “În următoarele luni, avem în plan implementarea unui proiect pilot prin care ne dorim ca publicul călător să constientizeze importanţa achiziţionării titlului de călătorie.
    În acest sens, pe o linie de transport RATB, pentru o perioadă determinată, călătorii găsiţi fără abonamente sau carduri validate vor fi invitaţi de controlorii noştri să coboare din mijlocul de transport sau să achiziţioneze titluri de călătorie dacă îşi doresc să-şi continue călătoria. ” citeste articolul inainte sa comentezi , titlul induce in eroare si ar fi ok sa pui link direct la articolul de pe jurnalul.ro .

  3. Astia de la ratb se tin de nazbatii sarbatoresti. Mai mare prostie n-am auzit in ultima vreme; de parca nu poti, odata dat jos, sa te urci in urmatorul autobuz.

Leave a reply (we review all comments)