1 an de Subcarpati @ Atelierul de Productie

  • by

De 1 decembrie, Subcarpati sarbatoreste romaneste, alaturi de invitati si, mai ales, prieteni. Pentru ca de Ziua Nationala a Romaniei, Subcarpati implineste 1 an de la lansarea oficiala a primului album.

De Ziua Nationala a Romaniei, Subcarpati te invita la un concert de exceptie la Atelierul de Productie, cu participarea extraordinara a Sound Choir si cu un afterparty marca Limun si Charlie Dundeen!

De ce 1 decembrie?
Bean: “Din avant nationalist obstesc. Glumesc. E ziua nationala a Romaniei. Iar Subcarpati abordeaza folclorul acestei tari. E normal sa organizam un concert de 1 Decembrie. Imi pare rau ca nu se intampla chiar in Alba Iulia”.

Ce (mai) fac baietii de la Subcarpati de Ziua Nationala a Romaniei?
“De 1 decembrie o sa scoatem tricolorul la geam. Pe 1 decembrie 1918, unirea romanilor fusese probabil facuta de mult. Un act a oficializat totul.”

Subcarpati inseamna: Bean MC, DJ Limun, VJ Andri
www.subcarpati.com
www.facebook.com/subcarpati

SOUND CHOIR
Sound Choir este un cor format dupa fondarea fundatiei culturale Sound in 1996. Sirul de premii si recunoasterea internationala sunt listate pe pagina facebook a corului. Ce vrem noi sa stiti este ca toti membrii corului sunt niste oameni talentati care pe langa cariere, reusesc sa se tina de muzica. Exact ca si componenta Subcarpati. De aceea, vin sa le cante din inima un La Multi Ani. Dar nu numai!
http://www.choralsound.ro
https://www.facebook.com/pages/SOUND-Choir/175149586858?sk=info

Despre Charlie Dundeen, rasfatatul Atelierului de Productie, si turntablistul Limun v-am mai tot povestit. Ar fi redundant sa va explicam cum o sa va lipeasca talpile – metaforic – de podea pana dimineata, asa ca ii lasam, ca pe niste profesionisti, sa isi faca treaba.
https://www.facebook.com/pages/Charlie-Dundeen/261262520963
https://www.facebook.com/pages/Dj-Limun/164187983614018

Soundsystem suplimentat!
Evenimentul pe facebook: https://www.facebook.com/event.php?eid=111174572330147
Acesta este un eveniment Atelierul de Productie (Splaiul Unirii 160). Dupa 22:00.
Intrare: 15 lei

Tags:

Leave a reply (we review all comments)