“Din dragoste cu cele mai bune intenții” din 28 octombrie in cinema

  • by
"Din dragoste cu cele mai bune intenții" din 28 octombrie in cinema

"Din dragoste cu cele mai bune intenții" din 28 octombrie in cinema

Filmul “Din dragoste cu cele mai bune intenții”, în regia lui Adrian Sitaru, va fi prezentat în secțiunea Panorama a Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj, ce se va desfășura între 14 și 23 octombrie. Proiecția lungmetrajului va avea loc pe 21 octombrie, de la ora 20:30 la Cinema Florin Piersic. La festival vor fi prezenți Bogdan Dumitrache, câștigător al premiului pentru cel mai bun actor la Festivalul de Film de la Locarno și actrița Natașa Raab.

Pe 28 octombrie, după o săptămână ce filmul are avanpremiera la Cluj, “Din dragoste cu cele mai bune intenții” va avea premiera oficială în cinematografele din toată țara.

În ultima lună “Din dragoste cu cele mai bune intenții” a fost prezentat în festivaluri de film de pe 3 continente, lungmetrajul făcând parte din programul celor mai mari evenimente cinematografice din lume.

“Din dragoste cu cele mai bune intenţii” spune povestea lui Alex (Bogdan Dumitrache), un personaj destul de nevrotic. După ce mama lui (Nataşa Raab) este internată în spital în urma unui accident vascular cerebral, viața lui Alex iese de pe făgașul normal. La spital, Alex se găsește prins într-un spectacol burlesc plin de personaje neașteptate și evenimente surprinzătoare. Încercând să gestioneze situația ținând cont de sfaturile tuturor celor din jurul lui, el își imaginează noi scenarii în care mama lui ar putea fi rănită. În timp ce aceasta pare să se simtă bine, Alex face o serie de greșeli și totul din dragoste, cu cele mai bune intenții.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)