DANS MACABRU @ Berlin

  • by

4Play prezintă DANS MACABRU @ Berlin

MURPHY JAX / Clone, Turbo / Berlin, DE
THE MODEL / Gigolo, Crosstown Rebels
INDIE JULES / Border Community, Ostwind

FB EVENT: https://www.facebook.com/event.php?eid=184791158262948
INTERVIU: https://vimeo.com/30665145
DE GUST: http://youtu.be/zoX_2DK1pTk

MURPHY JAX vine pentru prima oară la Bucureşti cu sacoşa plină de funk analog brut, acorduri sintetice pulsând de adrenalină şi cu ispite.de dans trecute prin acid – toate în solida tradiţie nemţească a retro-futurismului. E genul de sound care priveşte înapoi fără mânie la trecutul muzicii.de dans – în special din Chicago şi New York-ul anilor ‘80 – dar sună perfect contemporan. Dacă e să ne luăm numai după compania selectă pe care o întreţine, Murphy Jax are un viitor strălucit. “It’s The Music” a ieşit la infama casă olandeză Clone Records (de la care 4Play vi l-a adus în primăvară pe dl. Paul du Lac). Vocea veteranului Mike Dunn dă piesei aerul că e descoperită într-un vechi anticariat din Chicago, în timp ce remixurile lui Legowelt şi Alden Tyrell ne readuc cu picioarele pe pereţi. “We Dance” s-a bucurat de aprecierea lui Tiga, care a produs piesa la Turbo Recordings. My Favourite Robot şi Hypercolor Records se alătură în 2011 unei serii respectabile de label-uri care îi dau credit. Cât despre vitalitate, Murphy Jax o promite ca antidot la dansul nostru macabru.
http://www.murphy-jax.com/

N-ai fost niciodată la o petrecere cu THE MODEL? Greu de crezut, ţinând cont că e pe scenă de vreo 7 ani. Cei care au avut ocazia să-l asculte pretind că Modelul are o capacitate extraordinară de a anima orice petrecere încă de la prima piesa, cu un sound personal inconfundabil şi o prezenţă pe care cu greu o poţi uita. Selecţia sa muzicală reuneşte piese de elektro pop şi techno industrial cu naturaleţe şi eleganţă. Nimic surprinzător, dacă ne gândim că The Model colecţionează casete şi viniluri de prin 1991. Riderul său tehnic include un litru de lapte, impertinenţă care îi ţine moartea departe.
https://www.facebook.com/pages/The-Model/158632483231

Iulian Cuculea este omul din spatele aliasurilor INDIE JULES, Jules und Jazper şi Digital Nature. Şi-a început cariera muzicală pe scena trance în 2004 şi a debutat un an mai târziu la Monster Tunes. În 2008 pune brusc punct carierei sale trance şi iniţiază un proiect de Detroit-techno alături de olandezul Jasper van den Ende. Piese sale au intrat în playlist-ul BBC Radio1, în emisiunile lui Judge Jules, Eddie Halliwell şi în Essential mix-ul lui Pete Tong. 2011 a fost anul experimentelor NuDisco, Electronica, Indie, odată cu ele luând naştere proiectul Indie Jules, care a atras atenţia unor maeştri precum Four Tet, Nathan Fake, James Holden, Justus Kohncke, Trentemöller sau Laurent Garnier.
www.facebook.com/indiejulesdj

Un eveniment organizat de 4Play şi veiozaarte
proudly supported by Grolsch
intrare: 10 lei
18++minus

Tags:

Leave a reply (we review all comments)