iPhone 4s disponibil prin precomanda la Koyos.ro

  • by

Fiecare lansare a telefoanelor Apple marchează un nou etalon pentru întreaga industrie a telefoanelor mobile inteligente, iar cel mai recent model anunțat, iPhone 4S nu face excepție de la regulă. Prin introducerea sistemului avansat de recunoaștere vocală Siri și a noii arhitecturi cu procesor A5 dual-core, iPhone 4S se prefigurează a fi unul dintre cele mai puternice și dezirabile smartphone-uri. Telefonul va fi disponibil începând de săptamâna viitoare prin KOYOS.ro, când vom onora primele comenzi.
Fără îndoială, piesa de rezistență a noului iPhone 4S este procesorul A5 dual core de 800 MHz, care și-a dovedit deja performanța în cadrul testelor comparative. Procesorul este secondat de o memorie de 512 MB RAM, dar secretul eficienței în rulare stă în echilibrul atent dintre performanțele hardware și sistemul iOS 5.
Camera foto de 8 MP, îmbunătățită față de versiunea anterioară, va atrage cu siguranță aprecierea utilizatorilor, care vor beneficia acum de suport pentru înregistrare video Full HD 1080p, la o frecvență de maximum 30 de cadre pe secundă, cu sunet stereo și stabilizator. Pentru susținerea conferințelor video, telefonul include și o cameră frontală VGA.
Deși ecranul nu a fost modificat față de precedentul model, iPhone 4S include unul dintre cele mai performante ecrane Retina Display, cu o diagonală de 3,5 inch, cu o rezoluție 960 x 640 pixeli și o densitate de 326 ppi.
Acumulatorul lui iPhone 4S rezistă 14 ore în mod convorbire 2G şi terminalul oferă 6 ore de browsing 3G sau 9 ore de navigare online prin WiFi. În modul de așteptare, bateria telefonului rezistă 200 de ore.
Siri, aplicația care promite să schimbe modul în care utilizatorii interacționează cu telefonul prin intermediul comenzilor vocale, oferă suport pentru limbile engleză, franceză și germană.
Despre Koyos

Magazinul online KOYOS are la bază experiența de 15 ani pe piața de distribuție IT&C a companiei IT&S (International Transactions & Services SA). Koyos.ro fructifică avantajele sistemului informatic online pentru a fi și mai aproape de utilizatori. KOYOS menține legătura directă cu principalii furnizori de tehnologie și oferă permanent prețuri competitive pentru cele mai noi produse lansate pe piață, dar oferă și posibilitatea de a aduce la comandă, în termenul cel mai scurt cu putință, accesoriile și produsele speciale solicitate de cumpărători. IT&S S.A. este certificat ISO 9001: 2008 de către SRAC și IQNet pentru implementarea și menținerea sistemului de management al calității. Koyos.ro este marca inregistrata IT&S SA.

Leave a reply (we review all comments)