Dressing Room Shopping Party @ Popa Nan 82

  • by
Dressing Room Shopping Party @ Popa Nan 82

Dressing Room Shopping Party @ Popa Nan 82

Dressing Room Shopping Party
Alternative Edition @ Popa Nan 82 on 8 octombrie 2011

Dressing Room Shopping Party a ajuns la a 6-a editie,
metamorfozindu-se intr-un eveniment extins, dedicat tuturor celor care doresc sa experimenteze ultimele aparitii si senzatii din lumea fascinanta a designerilor, artistilor si artizanilor romani talentati. Se va intampla pe 8 octombrie, la Popa Nan 82.

Dressing Room Shopping Party este o manifestare conceptuala, menita sa promoveze miscarea artistica romaneasca de valoare si sa educe consumatorul autentic de stil de viata si design de nisa. Nu vorbim de un “targ de moda”, ci de un eveniment fara corespondent in Romania, cu valente exclusiviste, asemeni unei petreceri private, unde numai cei care se diferentiaza de marea masa sunt invitati.

Conceptul a fost initiat si dezvoltat in cadrul unui showroom privat, la initiativa designerului Oana Vasiloiu. Timp de 5 editii consecutive, evenimentul a adus invitati de marca precum Catinca Roman, Cristian Crisbasan, George Neagu, Agatha Blanck, Adrian Oianu, Wagner arte frumoase si povesti, Razzcraft si multi altii.

Avand deja o traditie, Dressing Room Shopping Party se extinde intr-o locatie mai mare, Popa Nan 82 fiind deja recunoscuta pentru evenimentele artistice care au avut loc aici in ultimii ani. Spatiul versatil beneficiaza de spatii generoase, unde fiecare artist sau expozant isi poate da frau liber creativitatii. In dressing room-ul imaginar, fiecare isi va amenaja propriul spatiu de expunere.

Pe 8 octombrie, Maestrul HORATIU MALAELE ne va onora cu prezenta in recitalul extraordinar “Sunt un orb”. Va asteptam in dressing-room-ul nostru neconventional sa petrecem o zi de toamna savuroasa de shopping si cultura si sa ne bucuram de fashion, fotografie, teatru, pictura, demonstratii de hair styling si make-up profesionist, degustare de vinuri nobile si bio-food. Vor mai straluci sub lumina reflectoarelor:

Designerii
Anca Miron – Debut – Fashion Show, cu participarea: Catrinel Catana, Simona Mandache (coregrafe) si actrita Lucia Butnariu,
George Neagu, Florin Dobre, Cristina Zegrea, Oana Oprea, Modamania, Silvia Cornea, SinColors, Razzcraft, Incubator 107, Anca Fetcu, PAVONE design, Florentina Giol, Corina Mardari, Ioana Popovici -Papusi, miss Babacilu, Stefan Musca, Designedbyyou, Tricouri Antante si Oana Vasiloiu

Pictura: Cristina Frentiu Socoleanu – “Retrospectiva vs Gaudi”
Andra Ponomarenco

Fotografia: Ana Marinescu
Grafica satirica: Horatiu Malaele

Tags:

Leave a reply (we review all comments)