“Principii de viata” – weekendul acesta in exclusivitate la Grand Cinema Digiplex (Baneasa)

  • by
"Principii de viata" - weekendul acesta in exclusivitate la Grand Cinema Digiplex (Baneasa)

"Principii de viata" - weekendul acesta in exclusivitate la Grand Cinema Digiplex (Baneasa)

Filmul “Principii de viață” în regia lui Constantin Popescu va fi proiectat weekendul acesta în exclusivitate la cel mai nou cinema din București, Grand Cinema Digiplex. Cu fix o săptămână înainte de premiera pe marile ecrane, lungmetrajul va putea fi vizionat în avanpremieră în cel mai mare cinematograf complet digitalizat din România, aflat în incinta Băneasa Shopping City.

“Principii de viață” a fost singurul filmul românesc selecționat în competiția Festivalului Internațional de Film Transilvania 2011, unde a fost recompensat cu Premiul pentru cea mai bună regie.

“Principii de viață” a avut premiera mondială anul trecut la Festivalul Internațional de Film de la San Sebastian și spune povestea unui bărbat care, la prima vedere pare a avea tot ce îşi doreşte: o familie, o casă, bani. Cu o zi înaintea plecării în concediu Emilian Velicanu trebuie să lase în Bucureşti toate lucrurile rezolvate. Însă lucrurile se decalează uşor, iar întârzierile zilei se adună şi pretenţia lui Velicanu de a controla jovial propria lui viaţă şi vieţile celor din jur apare din ce în ce mai absurdă şi mai dureroasă. Criza de la sfârşitul zilei îl pune în faţa întrebării dacă este cu adevărat realizat şi fericit, iar Velicanu trebuie să afle dacă are sau nu puterea de a răspunde onest la această întrebare.

Vlad Ivanov joacă primul rol principal din cariera sa în “Principii de viață”, alături de Gabriel Huian – cunoscut publicului ca protagonist al mediumetrajului “Marilena de la P7” (r. Cristian Nemescu) și Rodica Lazăr.

Principii de viață va ajunge pe marile ecrane din România din 30 septembrie, fiind distribuit de Parada Film.
Lungmetrajul Principii de viață este o coproducție Hi Film Productions, Scharf Advertising și Tandem Film. Lungmetrajul a fost realizat cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, SEE Cinema Network, McCann Erikson, Cityplex, Teleclub și HBO România.

Leave a reply (we review all comments)