kaleidoscop – the unboring home

S-a lansat “kaleidoscop” – the unboring home, o locuinta “3 in 1” ce se bazeaza pe un perete rotativ de 2,8m X 2m, gandit pentru a fi folosit in trei ipostaze: camera de zi- cu canapeua intoarsa spre fereastra-, dinning – cu mobilerul de bucatarie intors spre fereastra- si „wellcome room” cu canapeaua intoarsa spre usa si bucataria in spate. Totodata, canapeaua poate fi extinsa, astfel ca livingul devine dormitor in timpul noptii. S-a folosit un mobilier „inteligent”- un corp cu deschidere batanta care are dubla functie: in pozitie verticala este oglinda cu etajera, iar in pozitie orizontala devine „home office desk”. In cadrul mobilierului de bucatarie s-au folosit usi batante cu deschidere electronica, hota este retractabila, frigiderul este incorporat iar chiuveta dispune de instalatii pivotante.
Locuinta multifunctionala Kaleidoscop este realizata in Ansamblul Rezidential Greenfield, inconjurat de 900 hectare de padure, are 36mp si costa incepand de la 39.990 EUR. Detalii aici.

8 thoughts on “kaleidoscop – the unboring home”

  1. Pingback: Prin Kaleidoscop | Feeder

  2. draguta. imi plac lucrurile mici care-si fac treaba. sunt fan Mini, desi inca nu mi-o permit.daca nu mi-as fi luat in toamna garsoniera mi-ar fi placut tare mult asta. cat despre pret e relativ ok. eu am dat 43.000 in crangasi, asa ca pentru cei singuri ca mine cred ca e ok.

  3. Da, foarte inteligent. Dar daca vreau sa-mi beau cafeaua in pat? Imi pun filtrul pe masa? Sau daca sotia vrea sa imi faca niste clatite sambata dimineata cand eu dorm ca porcul pana la 13? Se duce la vecina?

    E doar o idee ingenioasa de a vinde o debara la pret de apartament. Ce urmeaza? Veceul care se ridica si se face chiuveta?

Leave a reply (we review all comments)