Bike Smut Romania @ Club Fabrica

  • by
Bike Smut Romania @ Club Fabrica

Bike Smut Romania @ Club Fabrica

Bike Smut Romania @ Club Fabrica – 2 Mai

Locuim in orase in care practicam autocenzura propriilor corpuri, miscarii de zi cu zi. Bike Smut este un concept nascut impotriva acestui blocaj facut de bunavoie. A debutat acum patru ani in Portland USA, patria neincoronata a bicicletelor, unde Chris Wohlers si gasca sa de militanti cu pedale au organizat primele proiectii de scurt-metraje erotice pe biciclete. La inceput, au pornit intr-un tur al Statelor Unite si al Canadei. Au dat de pamant cu granitele din cap si din spatiul public printr-o serie de proiectii si evenimente in care au intrebat pur si simplu “Care-i faza cu tabuurile astea?”

Bike Smut promoveaza bicicleta si cultura bicicletei ca mijloace prin care miscarea noastra poate redeveni normala. Pun stapaniere totodata si pe corpurile noastre imbacsite in cadrele rigide impuse de industria pornografica si de advertising.

Bike Smut graviteaza in jurul unor proiectii de filme erotice cu biciclete facute de amatori, insotite de show-uri burlesti pe biciclete. Anul acesta, Chris a trecut Atlanticul pentru un turneu european pentru a bate orase precum Berlin, Viena, Budapesta, Istanbul sau Atena. Pe 2 mai ii vom primi si la Bucuresti, la Bike Smut Romania, care va avea loc la Fabrica (Strada 11 Iunie, nr. 50).

Incepem la ora 20.00, iar un program din ce-a de-a doua zi muncitoreasca a lunii mai arata asa:

● Bike Polo – Dam cu crosa, ca la polo-ul cu cai, doar ca ii inlocuim cu biciclete. Detalii si reguli aici.
● Proiectii Bike Smut USA – Scurt-metraje cu fete si baieti care se iubesc in mod neconventional cu bicicletele lor. Cam ca aici.
● Burlesque dancer USA – Bike Smut USA pune de-un act burlesc de fata cu publicul.
● Naked bike ride – O tura cu textila jos. Veti afla la momentul oportun pe unde si in ce ordine a numerelor de pe tricou. Pentru inspiratie, aici.
● After-Party@Fabrica – Bonding romano-american. Cu muzica de la noi.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)