OTROS AIRES @ Godot Cafe-Teatru

  • by
OTROS AIRES @ Godot Cafe-Teatru

OTROS AIRES @ Godot Cafe-Teatru

OTROS AIRES live pentru a 3-a oara in Bucuresti.
Milonga, tango modern si muzica electro la Godot Cafe-Teatru.

OTROS AIRES, una dintre cele mai titrate trupe argentiniene de nuevo-tango, revine in Romania pe data de 14 aprilie la Godot Cafe-Teatru din Bucuresti.

OTROS AIRES, trupa infiintata in 2003 in Barcelona de arhitectul de origine argentiniana Miguel di Genova, mixeaza cu inventivitate tangoul clasic si milonga de la inceputul secolului trecut cu elemente electronice, ritmuri si versuri ale secolului XXI.

De ziua tangoului, pe data de 11 decembrie 2004, OTROS AIRES lanseaza albumul de debut la Casa Muzeu Carlos Gardel, comemorand astfel nasterea celebrului compozitor.

Alaturi de celebrul grup GOTAN PROJECT, OTROS AIRES creeaza sinteza perfecta dintre tangourile de inceput si muzica electronica, rock si beat-urile dance urbane ale zilelor noastre.

Descris de catre Small World Music Society din Toronto drept “unul dintre cele mai reprezentative si complete show-uri audiovizuale din fuziunea globala actuala”, sound-ul lor combina perfect instrumente traditionale – bandoneon, pian si chitara acustica – cu programare si sample-uri din inregistrari de tango-uri vechi.

In cei 7 ani de cariera, OTROS AIRES a lansat 3 albume de studio, 1 album live si un documentar inregistrat pe DVD. Cel mai nou album a fost lansat in toamna anului trecut si se intituleaza “Tricota”.
Inregistrat in urma colaborarii cu mai multe orchestre sud-americane,“Tricota” continua cercetarea in structurile fundamentale ale orchestrelor traditionale argentiniene de tango, pentru a aduce inca un omagiu unui gen muzical vechi de peste 130 de ani.

OTROS AIRES vin cu un nou suflu in tango-ul modern, pastrand in acelasi timp caracteristicile si estetica tango-ului clasic. Concertele lor sunt o experienta muzicala unica, o calatorie prin bogata istorie a tango-ului, printre sunetele incatatoare de chitara, percutie vivace si melancolia bandoneonului combinate cu celebrele miscari si dansuri de tango.

De la cea mai pura milonga argentiniana pana la tango-ul modern, repertoriul muzical OTROS AIRES contine si elemente de dans si teatru contemporane. Va invitam sa-i descoperiti live pe unii dintre pionerii curentului nuevo-tango in data de 14 aprilie la Godot Cafe-Teatru din Bucuresti, str. Blanari nr. 14.

Biletele pentru concertul OTROS AIRES sunt disponibile online la Eventim.ro, in retelele Germanos, librariile Humanitas, magazinele Vodafone, Orange si vor costa 50 lei pana la data de 20 martie; dupa aceasta data preturile vor fi de 65 lei urmand ca in ziua evenimentului ele sa coste 80 lei.

http://youtu.be/epkw7IVuWMM
http://youtu.be/UGbwCfz7CVo
http://youtu.be/aIZj1m-rt1c
http://youtu.be/CsPr_4CD1Us
http://youtu.be/0ZRjwFcxias
http://youtu.be/hfxTJ172hqs

Concertul OTROS AIRES din 14 aprilie 2011 este produs de One Event.

www.facebook.com/event.php?eid=164845080231018
www.otrosaires.com
www.facebook.com/group.php?gid=38599025283
www.myspace.com/otrosaires
www.twitter.com/otrosairestango

Tags:

Leave a reply (we review all comments)