Exit 2011 starneste poftele

Exit starneste poftele
7-10 Iulie Novi Sad

Organizatorii festivalul Exit din Serbia au oferit un preview la ce se anunta un line-up de neratat. Cateva din ‘’bunatatile’’ bine asezonate din platoul de anul acesta sunt Arcade Fire, Beirut, Pulp, Portishead, Underworld, Jamiroquai, House of Pain, Go Back to the Zoo, Grinderman, Hadouken!, Deadmau5, Magnetic Man, Fedde Le Grande, Tiga, James Zabiela, Joris Voorn, Gramophonedzie.
Beirut vor fi probabil cea mai mare atractie din acest an a scenei Fusion de la Exit. Se zvoneste ca un live cu ei e tot pe atat de rascolitor ca si simpla auditie.
Pionieri ai muzicii electronice, Underworld isi vor etala incredibilul show anul acesta si la Exit Festival. Pentru cei care i-au ratat la Bucuresti sau in alte parti, ar fi timpul sa vada despre ce e vorba.
House of Pain, trupa care a marcat istoria hip-hop-ului si a lansat memorabila Jump Around isi sarbatoresc 20 de ani de activitate muzicala printr-un show de proportii la EXIT.
EXIT 2011 planuieste sa gazduiasca 400 performance-uri la cele 20 de scene conectate de stradute, scari si tunele care fac celebra fortareata Petrovaradin din Novi Sad sa devina timp de 4 zile un taram magic.
Editia din 2011 va avea de asemenea o serie de pre si post evenimente EXIT in orasele Novi Sad si Belgrad asa incat cei care doresc sa se bucure de o vacanta adevarata pot sa isi programeze deja un sejur complet in Serbia.
Bilete in pre-sale se gasesc la 89£ pe www.etickets.to/exit . In urmatoarea faza pretul va urca la 105 £ iar pentru camping se platesc separat 25 £.

Pentru detalii: http://eng.exitfest.org

– Luiza Alecsandru

3 thoughts on “Exit 2011 starneste poftele”

  1. Au anuntat si M.I.A. si se aude ceva de The Strokes. Aceleasi surse vorbeau de Pulp si Jamiroquai cu doua luni inainte sa ii confirme. Deci merita.

Leave a reply (we review all comments)