Junior boys @ Atelierul de productie

  • by
Junior boys @ Atelierul de productie

Junior boys @ Atelierul de productie

Junior boys @ Atelierul de productie
26 martie, 22:00
intrare 20 lei

Junior boys, dj set

Junior Boys înseamnă Jeremy Greenspan şi Matt Didemus, iar povestea lor este una puţin comună: doi prieteni din copilărie care nu a avut intenţia reală de a deveni muzicieni profesioniști – şi totuşi, la şase ani după fondarea aproape accidentală a grupului, se găsesc cu trei albume de studio şi un CD mix.

In momentul de față, Jeremy locuiește în Hamilton, Canada iar Matt în Berlin, lucru care a transformat colaborarea celor doi într-un du-te-vino între cele doua continente. Activi în formula actuală din 2004, genul muzical agreat de ei variază de la experimental la disco, electropop si indie pop.
Este de menționat că Junior Boys au avut un aport important la crearea celui mai nou album Caribou “Swim”.

Al patrulea album Junior Boys – “It’s all true” va fi lansat pe 14 iunie la Domino Recording Company, casa de discuri cu care lucreaza si Animal Collective, Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, Tricky, These New Puritans s.a.

Matt Didemus va face o vizită și în București în cadrul noului său turneu mondial, recent anunțat. Evenimentul va avea loc in data de 26 martie, la Atelierul de Productie, incepand cu ora 22:00.

Biletele pot si achizitionate de la intrare in seara evenimentului la pretul de 20 lei. Facebook event aici. Detalii aici.

Warmup-ul va fi asigurat de OK Corral.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)