Am vazut Aurora

"Aurora" lui Cristi Puiu din 11 martie in cinematografe

Tomai am vazut Aurora lui Cristi Puiu. E genial!
Dureaza vreo 3 ore, pare destul de lent dar te tine in priza pana la sfarsit. Lucrat f inteligent, cu scene f autentice si alterneaza un umor de situatie f fain cu scene f dure.
Il recomand!

12 thoughts on “Am vazut Aurora”

  1. eu nu stiu care e principiul, dar e bun caci am petrecut aseara cele mai triste trei ore din ultimul timp. si nu ma refer la vreo stare de spleen indusa. penibil. un short de 15 minute era doar prost. 3 ore-jenant.

  2. cum ca dezastrele din japonia sint mult mai interesante, contentwise, stylewise, decat orice film care poate iesi de sub tristi puiu. sau, mai bine, un film cu eminem despre eminem, decat unu cu puiu despre puiu.

  3. excelent intr-adevar!

    nu stiu ce se vorbea de asta vara de cand a fost la festival tiff ca e anti-film etc., plictisitor si tot asa…ca e ca un robot el asadar ca nu ar juca bine…:)

    are de toate in el…si fara sa fie clisee “obosite”, sau sa fie slab/previzibil, ori ne-credibil la momente de actorie ori regie, lacune in scenariu etc. 🙂
    din contra… e foarte antrenant numai ca nu e previzibil antrenant.:) cred poate ca asta nu place ar putea cuiva daca e comod; insa io nu de-asta vin la film…ca sa fiu comod.:)

Leave a reply (we review all comments)