Proiectie Cheers @ Base Cafe

  • by
Proiectie Cheers @ Base Cafe

Proiectie Cheers @ Base Cafe

WHITE EVENINGS – 12th Edition
IN FIECARE JOI / PROIECTII SKI & SNOWBOARD MOVIES / AFTERPARTY

JOI – 3 MARTIE – 20:00
BASE Cafe (Str. Sepcari Nr. 22 – in spatele Hanului Manuc)
INTRARE LIBERA

Saptamana asta ne intoarcem la snowboard, iar pentru ca in weekend se anunta ceva zapada din nou, va aducem un adevarat teaser. Inainte sa va urcati in tren sau masina pentru doza de riding de weekend, treceti Joi pe la BASE Cafe unde ne uitam la:

CHEERS – PEOPLE CREATIVE

People Creative adica The People Crew. Presupunem ca-i stiti deja pentru ca tot ei au fost responsabili de NICE TRY candva in 2009. Ei bine, s-au intors iar ultimul installment din partea lor se cheama CHEERS! Un crew impresionant ce include printre altii rideri ca Jeremy Jones, JP Walker, Joe Sexton sau Simon Chamberlain se da peste tot din B.C si Minnesota pana in Suedia si Finlanda. Dinamica filmului depaseste probabil tot ce s-a vazut pana acum, ca de obicei este surprinsa in HD iar soundtrack-ul este si el la mare inaltime cuprinzand piese de la Arcade Fire, LCD Soundsystem, The Chemical Brothers, Kid Cudi sau Supergrass. These people don’t mess around. Stiu ce fac si arata totul in Cheers! Esential pentru iubitorii oricarui sport de iarna!

Snowboard spuneam, Joi pe 3 Martie 2011 in BASE Cafe (pe Str. Sepcari 22 in centrul istoric), dupa ora 20:00. Screening HD pe 3 proiectoare si 2 LCD-uri cu intrare libera si shot-uri din partea casei si multe alte surprize. Exact asa cum v-am obisnuit.

Afterparty dupa ora 22:00 si cu muzica asigurata de Partipipal ca de obicei!

Nu mai e mult din sezonul 2011 de White Evenings. DO NOT MISS!

Pentru mai multe informatii Base Cafe pe Facebook: http://bit.ly/blzDyI

Tags:

Leave a reply (we review all comments)