MOOQEE @ Base Cafe

  • by
MOOQEE @ Base Cafe

MOOQEE @ Base Cafe

SAMBATA, 12 FEBRUARIE 2011 – 22:00
BASE CAFE & BASE SHOP (Str. Sepcari 22 – in spatele Hanului Manuc)

MOOQEE (BombStrikes – Leeds, UK)

www.soundcloud.com/mooqee
www.bombstrikes.net

Support from the true rockas:
BULLY & NOTSOCOMMONDJ – DIRTY DANCE SQUAD
(Bucuresti, RO)
MEELOOX (meeloox.blogspot.com – Bucuresti, RO)

Cine are chef de niste Funk, Ghetto Funk si Nu-Funk? Dar Breakbeat? Baltimore? Dubstep? Electro? Dar de o petrecere cu toate cele mentionate mai sus, intr-un singur loc, de la un singur DJ?
Al doilea eveniment din seria de petreceri cu headlineri la BASE Cafe & BASE Shop aduce in premiera in Romania, Sambata pe 12 Februarie, un nume greu din zona DJ-ilor de mash-up din Regatul Unit! One of the best ca sa fim mai specifici. Un DJ care a castigat respectul si aprecierea unor legende vii ca DJ Yoda, Zane Lowe, Freddy Fresh sau Cuban Brothers. We bring you MOOQEE (BombStrikes – Leeds, UK).
I-ati auzit mixurile prin cafenea insa, la volum maxim, live, nu vorbim de nimic altceva decat de material 100% conceput sa va faca sa dansati pana se crapa de ziua!
La fel ca si la petrecerea cu Lebrosk, pastram dancefloor-ul in BASE Shop – LA SUBSOL cu iar BASE Cafe – LA PARTER ramane un spatiu dedicat lounge-ului cu proiectii si puf-uri.
Petrecerea va incepe Sambata pe 12 Februarie la ora 22:00, in BASE Cafe si BASE Shop pe Str. Sepcari 22 – in spatele Hanului Manuc.
Pretul biletelor de intrare si modalitatile de achizitionare vor fi anuntate in curand.

Despre MOOQEE si activitatea sa am putea scrie un roman. Cu ce sa incepem? E un DJ care a intors Anglia pe dos! Nu glumim. E o reputatie pe care si-a construit-o prin intermediul DJ set-urilor sale legendare, prin prezentele la pupitru alaturi de nume ca: DJ Yoda, Krafty Kuts, A-Skillz, Stanton Warriors, Scratch Perverts sau Utah Saints, prin propriul label BombStrikes la care au aparut discuri semnate: Mooqee, Beat Vandals, A-Skillz, Nick Thayer, Pimpsoul sau Featurecast si prin propriul clubnight Sugarbeatclub prin intermediul caruia a gazduit artisti imensi ca: Justice, Soulwax, High Contrast, Erol Alkan, Annie Mac, Freestylers sau Stanton Warriors. Pe langa toate acestea, Mooqee a reusit sa capteze si atentia BBC Radio 1, facandu-si aparitia in studio pentru guest mix-uri si gasindu-si cateva piese in heavy rotation. Mai mult, Mooqee face acum parte din familia Fingerlickin’ alaturi de A-Skillz, Krafty, Plump DJs. Va puteti imagina ce urmeaza!

Live Mooqee este o adevarata masina de bootyshaking. Un DJ versatil care trece prin aproape toate subgenurile muzicii electronice de dans existente, inarmat pana in dinti cu piese, mash-up-uri, edit-uri si remix-uri proprii care garanteaza un party incendiar de fiecare data. Fie ca e vorba de festivaluri, fie ca e vorba de BASE Cafe!

Tags:

Leave a reply (we review all comments)