James Walsh @ The ARK

  • by
James Walsh @ The ARK

James Walsh @ The ARK

Pe 4 februarie, The Ark prezinta o noua premiera pentru publicul bucurestean: James Walsh, solistul trupei Starsailor, intr-un concert acustic la The Ark Underground, evenimentul fiind organizat de The Ark si sustinut de Emagic.

Urmand filonul muzical impus de trupe precum Travis sau Coldplay, Starsailor a devenit in scurt timp de la debutul din 2001 una dintre cele mai bine cotate trupe ale Marii Britanii. Succesul nu a intarziat sa apara iar piese ca Four to the Floor, Silence Is Easy, Tell Me It’s Not Over sau Poor Misguided Fool au devenit din ce in ce mai ascultate pe scenele europene si nu numai, Starsailor fiind favorita publicului la numeroase festivaluri internationale printre care Glastonbury, V Festival, Rock im Part sau T in the Park.

In ciuda succesului de care s-a bucurat alaturi de Starsailor, James Walsh a simtit nevoia de a lua o pauza privind proiectele alaturi de ceilalti membri ai trupei, pentru a se concentra mai mult pe cariera solo. Fascinat de muzica unor nume precum Neil Young, Bob Dylan, Nick Drake sau The Beatles, James si-a dezvoltat treptat un stil propriu, un cumul de nuante si influente preluate de la artistii care i-au marcat existenta, pregatindu-se acum de lansarea primului sau album solo, pentru care colaboreaza cu diferiti producatori si compozitori printre care si Suzanne Vega. Primul sau EP este deja pe piata, Live At The Top Of The World, iar cei care vor sa-l redescopere pe James Walsh in noua formula, au sansa sa-l asculte si in concertele live pe care artistul si le-a programat pentru anul acesta.

Pe 4 februarie, James Walsh va putea fi vazut si la Bucuresti, in The Ark Underground, intrarea fiind de 50 de lei.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)