AEROPORT – Simona Ionescu

15 thoughts on “AEROPORT – Simona Ionescu”

  1. merg pe strada ma streseaz/soferii toti claxoneaza …. wow am facut si eu o piesa. very smart. NOT! in conditiile astea oricine poate sa compuna.

  2. cloneaza Blur de exemplu si are o structura clasica de brit-pop. acordurile sunt iarasi standard, si previzibile, mai ales pe refren. piesa are si meritele ei, dar asta nu o face mai buna. decat o colona proasta, mai bine una bine facuta. macar au inteles cum trebuie facuta o piesa pe stilul asta. e ok pana la urma.

  3. E chiar un gunoi. Incredibil cit de previzibile si de facile pot fi versurile. Eminescu, de exemplu, a făcut, la un moment dat, un dictionar de rime. Le-ar fi util si cintăretilor nostri, după ce rezolvă, bineinteles problema vocii, a muzicalitătii din ea si bineinteles si a instrumentatiei, care, in cazul ăsta e o furăciune din ce poate fi mai usor in muzica de london-club-ieftin

  4. :)) imi place progresia commenturior
    asa ca pot sa spun ca e fooarte tare si multe adevaruri spuse in melodia asta. oricum aranjamentul muzical e prea bine, dar na, reflexul critic gratuit e foarte dezvoltat… suntem o natiune de suparati.. e de anjuns sa priviti pe strada in jur..

Leave a reply (we review all comments)