Transforming the GreenRoom

  • by
Transforming the GreenRoom

Transforming the GreenRoom

Stim ca v-a fost dor de Transformărs Events, si noua ne-a fost dor sa petrecem cu voi, asa ca ne-am hotarat sa va invitam la o seara cum v-am obisnuit deja, cu muzica buna, prieteni si atmosfera underground.

In caz ca va intrebati ce am facut in ultima vreme, am cautat noi idei si surprize, am pregatit muzica si ne-am “antrenat” DJ-ii pentru ca viitoarele petreceri sa fie tot mai reusite. Prima surpriza care vine cu aceasta petrecere este locatia. Va asteptam sambata, 20 noiembrie, la Green Room, pe Soseua Oltenitei nr 103, intr-un adevarat laborator de muzica electro! In rest, va lasam curiosi pana ajungeti la fata locului…Transforming the Green Room incepe la orele 23:00!

Vom incepe cu un warm up marca Solar Explosion & Derikoteri, specific serilor Transformărs, care promit un set memorabil! In main revine alaturi de mebrii Transformărs The MODEL, cu acelasi stil techno baroc cu care avem amintiri de neuitat. Urmeaza deep techno session cu Profet, la after, pe care nu trebuie sa-l ratati.

Restul ramane sa descoperiti la petrecere… Mai avem multe surprize, asa ca ne vedem la Green Room, pe 20 noiembrie incepand cu ora 23:00!

Intrare: 10 lei (un shot inclus!)

Line-up:
Solar Explosion/Transformărs https://soundcloud.com/solarexplosion
Derikoteri/Transfomărs https://soundcloud.com/d3rikot3ri
The MODEL/Gigolo Records http://myspace.com/themodelelk
Profet/Transfomărs https://soundcloud.com/profet

http://www.facebook.com/transformars.events
http://www.myspace.com/transformars

Tags:

Leave a reply (we review all comments)