Fantastic Mr Fox @ Fabrica

Fantastic Mr Fox @ Fabrica

Fantastic Mr Fox @ Fabrica

Maschine contorizeaza pe 19 noiembrie al treilea eveniment cu sound indraznet.
Cu o cariera pe cat de proaspata pe atat de fructuasa, Fantastic Mr Fox vine in premiera in Europa de Est dupa un 2010 excelent si la scurt timp dupa lansarea celui de-al patrulea EP al sau, Evelyn – care se anunta si mai de succes dacat precedentul Sketches numit discul lunii in DJ Mag in decembrie 2009.
Cu o scurta istorie in productia de hip hop, tanarul Stephen este fara indoiala unul dintre cei mai promitatori producatori de new-dubstep.
Dupa ce au creat senzatie la Exit Fest 2010 la scena Warp Records unde au performat alaturi de legendarul Clark, Svetlana Som Sistema vin in premiera la Bucuresti in formula de doi: Thunderloops – fondatorul celui mai indraznet label est-european – Svetlana Industries – si locotenentul acestuia originar din Bosnia, Filtercutter – live! Labelul Svetlana Industries va fi prezent la eveniment cu o serie de releasuri si materiale promotionale disponibile spre comercializare.
Dupa 3 AM, marele blond care pune techno, Alexandru Jijian ne va reaminti de ce este unul dintre cei mai in forma DJ made in RO.

Vineri, 19 noiembrie, Club Fabrica (st. 11 Iunie nr. 50), ora 23:00, acces 25 lei.

facebook event

Link-uri relevante:
Fantastic Mr Fox – Over
Filtercutter – 1 UP
Alexandru Jijian – Night Clubber Podcast

Tags:

1 thought on “Fantastic Mr Fox @ Fabrica”

  1. Pingback: Concurs: Castiga 4 invitatii la Fantastic Mr. Fox | Feeder

Leave a reply (we review all comments)