Proiectie “Hooked” @ Cinema Pro

Proiectie "Hooked" @ Cinema Pro

Proiectie "Hooked" @ Cinema Pro

Va invitam la premiera filmului “Hooked” de la Pirate Movie Production

Burn, sponsorul principal al proiectului, a adus “Hooked” in Romania pentru voi si va asteapta joi, 4 noiembrie, de la ora 21.00, la Cinema Pro pentru o premiera unica, intr-o ambianta adecvata, cu imagine impecabila si sunet de concert simfonic!

Brigada Pirate Movie Production are baza la Innsbruck si nu mai are practic nevoie de nici un fel de prezentare. Capitanul Basti Balser a reunit cativa dintre cei mai de seama snowboarderi europeni, dar si cei mai iscusiti filmeri si fotografi, plus cei mai inimosi artisti, pentru a face din fiecare nou film cu eticheta Pirates o sarbatoare a creativitatii.

Cu acest prilej, Burn Romania isi prezinta intr-un scurt metraj dedicat echipa autohtona de action-sports si bifeaza astfel inca un act de pionierat. Printre membrii noului crew Burn se afla si riderii nostri Demian Barnabas (BMX), Adolf Gherghelah a.k.a. Bobo (skate & snow) si domnul Kinda Geza (snow & mountainbike downhill), ale caror nume vorbesc de la sine.

Ca parteneri al premierei de film Burn si Pirates, Surmont Store si Burton va invita oficial la seara de film si va vor intampina in lobby cu noile colectii de echipament din iarna 2011, dar si cu cataloage fresh, stickere fierbinti, plus o gramada de alte goodies & freebies pe care urmeaza sa le descoperiti la fata locului!

Joi, 4 noiembrie, ora 21.00, Cinema Pro: Pirates, Burn si Burton; imagine, sunet si actiune premium; rideri, produse si un catraliard de bunatati!

Intrarea este libera in limita locurilor disponibile. Ne vedem acolo!

Tags:

1 thought on “Proiectie “Hooked” @ Cinema Pro”

  1. Pingback: The Liftline.Tv by Burton | Feeder

Leave a reply (we review all comments)