Trenul Beck’sperience

Trenul Beck’sperience

Trenul Beck’sperience

Pe 29 octombrie, Beck’s organizeaza un super party nu în club, nu pe strada, ci în tren! Beck’sperience Train va pune o noapte întreagă muzica la putere maximă, fără oprire, pe şine. Te aşteaptă muzică la maxim timp de 6 ore, un tren cu 11 vagoane care fac concurenţă şi celor mai tari cluburi, 2 scene şi multi kilometri de distracţie. Line-up: Les Elephants Bizarres, Şuie Paparude, DJ Vika Jigulina, DJ Christian Green şi DJ Gojira.

Cum poti sa fii in Trenul Beck’sperience? Doar 300 de invitaţii pentru 2 persoane sunt puse la bătaie. Înscrierea pentru petrecerea Beck’sperience Train se poate face până pe 26 octombrie la miezul nopţii. Ce trebuie să faci? Anunță-ţi prietenii, luaţi-vă câte un Beck’s, intraţi pe www.becks.ro şi introduceţi codul unic de pe tichetele Beck’s participante la promoţia Beck’sperience Train. Zilnic se castiga invitatii si alte premii misto. Detalii si pe pagina de facebook a evenimentului facebook.com/becksperience.romania

FOR YOUR INFO

Beck’sperience Train este cel de-al doilea eveniment Beck’sperience din 2010, după concertul Noisettes din luna mai. Lansată în 2008, platforma de evenimente Beck’sperience ajunge astfel la cea de-a cincea ediţie. Fanii sunt invitaţi să viziteze site-ul www.becks.ro pentru a fi la curent cu cele mai tari noutăţi şi evenimente.

Pentru regulamentul campaniei, vizitaţi site-ul www.becks.ro sau pagina de facebook a evenimentului

Tags:

2 thoughts on “Trenul Beck’sperience”

  1. super tare ideea de revelion in tren,muzica foarte buna dar:: sa le fie rusine organizatorilor cu ce au oferit invitatilor. mai fratilor mancare de cantina de 7 lei tavitza??? asta era inclus in meniul standard. nici macar un suc o bere sa nu dea gratis sa va fie rusine .si la o adica sa se poata cumpara din tren doar bere la badog suc apa si energizant. nu va-ti gandit si la fete ca ele nu prea beau in general bere??? pai ce insseamna asta stau in noaptea de revelion sa mananc mancare de xcantina si sa beau bere la badog din banii mei,pe cand acasa imi sta bautura in bar si mancarea in frigider gratis. SA VA FIE RUSINE.

  2. Pingback: Cum a fost cu Trenul Beck’speriece | Feeder

Leave a reply (we review all comments)