Lansare DoR #4 @ Club Control

  • by
Lansare DoR #4 @ Club Control

Lansare DoR #4 @ Club Control

Joi, 21 octombrie 2010, Decât o Revistă lansează numărul de toamnă, un număr ingenios şi uimitor, ca o lopată chinezească.

DoR #4 se lansează oficial în Club Control, ora 20:00, cu citiri din revistă, o cântare cu prietenii noştri The Mono Jacks si câteva surprize regale. Apoi, party cât ne ţine.

Intrarea e liberă. La lansare, găsiţi revista cu preţ redus: 20 de lei.

Pe copertă, fotografiat de Alex Gâlmeanu, este Artan mânuind lopata chinezească, simbolul acestui număr. Despre Artan ştii: este antistarul muzicii româneşti din ’80 până azi, mai întâi vocea formaţiei Timpuri Noi, apoi Partizan, pentru care activează cu succes. Lopata chinezească este o superunealtă cu 18 funcţii, descoperită, ca toate lucrurile bune, pe net. Am adus-o chiar din China şi l-am rugat pe Artan s-o pună la treabă cu măiestrie, entuziasm şi profesionalism. În paginile revistei îl veţi vedea cum nu l-aţi văzut niciodată: nu vorbind, nu cântând, ci utilizând lopata-minune la îndeplinirea unei misiuni.

DoR #4 are şi momente de gravitate. România sfârşitului lui 2010 nu e optimistă. Am vrut să arătăm în acest număr nu doar oamenii pe care i-am pierdut sau pe care îi putem pierde străinătăţii, ci şi câteva dintre blocajele care provoacă această disperare: de la inabilitatea de a lua decizii politice care să răspundă realităţii demografice, până la relaţia noastră defectuoasă cu monedele. Şi pentru că nu vrem să spunem că totul e pierdut, am scris şi povestea din spatele proiectului Let’s Do It, Romania!, probabil cea mai mare acţiune civică a ultimilor 20 de ani.

Dacă astea nu sunt suficiente, mai avem zeci de pagini de texte, ilustraţii şi fotografii, plus nişte publicitate de spectacol creată de o agenţie cu numele de cod Decât o Agenţie. Mai menţionăm şi două portrete memorabile: al purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, şi al antrenoarei de pilates Cori Grămescu. Asta pentru că Decât o Revistă e o revistă la care citeşti zile întregi şi tot nu se termină.

http://www.decatorevista.ro/
http://www.twitter.com/decatorevista
http://www.facebook.com/themonojacks
http://control-club.ro/

Tags:

Leave a reply (we review all comments)