Peste cateva ore incepe ShortsUP – Pacate Capitale

  • by
ShortsUP - Pacate Capitale

ShortsUP - Pacate Capitale

Asta seara de la 20:00 va asteptam la ShortsUP – Pacate Capitale @ Atelierul de Productie (Splaiul Unirii 160)

Dupa 23:00 avem concert Brazda lui Novac (inclusiv piese in premiera ale noii formatii Hello Why Not) urmat de afterparty cu SEB (The Infamous)!

Facebook event

Doua autobuze speciale si gratuite vor lega Piata Unirii de Atelierul de Productie, situat la Timpuri Noi. Intre 19.30 si 23.30, autobuzele vor circula de la Piata Unirii (in fata Hotelului Horoscop, in statia expresului 783) la intervale de aproximativ 10-15 minute. Bus-urile vor putea fi recunoscute usor, caci vor avea afisul evenimentului in geam.

Trei dintre filmele din program au primit cate o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj: Il Supplente (r. Andrea Jublin), Even Pigeons Go to Heaven (Samuel Tourneux) si Cashback (r. Sean Ellis) – acesta din urma avand in palmares in total 14 premii.

Participantii vor trebui sa bifeze la intrare un chestionar cu pacatele pe care le “savarsesc” cel mai des, pentru ca, la final, sa se realizeze topul pacatelor contemporane – ce va “castiga” intre Desfrau, Lacomie, Avaritie, Invidie, Manie, Lene si Trufie?

Leave a reply (we review all comments)