Concurs: Castiga un HTC Wildfire alb/argintiu editie limitata

HTC Wildfirealb argintiu

HTC Wildfirealb argintiu

S-A ALES CASTIGATORUL HTC-ULUI WILDFIRE. Detalii aici.

UPDATE: Concursul se prelungeste pana pe 12 octombrie, ora 23:59, iar castigatoul se va anunta pe 14 octombrie.

Feeder.ro si HTC Romania scot la concurs un HTC Wildfire alb/argintiu editie limitata!
Pentru participarea la concurs, doritorii trebuie sa devina sau sa fie deja fani HTC Romania pe Facebook, iar apoi sa lase comentariu la acest post prin care sa explice in maximum 500 de cuvinte de ce au sau isi doresc un smartphone si nu un telefon basic, cum ii ajuta in viata de zi cu zi, prin utilitate sau divertisment etc.

Concursul se incheie pe 11 12 octombrie 2010.

Foarte important: cand postati comentariul introduceti si o adresa de e-mail valida (in campul de e-mail) pentru a va putea contacta ulterior in caz ca ati castigat.

Bafta!

441 thoughts on “Concurs: Castiga un HTC Wildfire alb/argintiu editie limitata”

  1. Am avut un LG roz care mi s-a furat. Am suferit ingrozitor, ca orice femeie penibila care este atasata de telefonul ei pentru ca e roz, nu pentru ca ar fi performant sau usor de utilizat.

    Prietenii mei s-asu bucurat ca am scapat de “nenorocirea de fufa roz” – cum il numeau ei. Mi-am propus atunci sa nu-mi mai aleg telefoane pentru ca sunt roz bombon, turquoise (desi mi-ar placea asta) sau alta culoare ci sa-mi doresc un telefon care sa-mi ofere acces la Internet (da, sunt dependenta de Facebook), care sa nu ma lase balta cand am nevoie de el, in care sa aud clar si sa nu mi se intrerupa convorbirea la fiecare 15 minute (asta se intampla cu cel de acum).

  2. Buna!Am si eu o intrebare pentru cei care au deja acest telefon.Am inteles ca bateria tine in jur de 2 zile.Chiar asa putin?

  3. Pingback: Castigatorul concursului HTC Wildfire! | Feeder

  4. Imi doresc un smartphone pentru ca m-am plictisit sa fiu nevoit sa iau dupa mine tot timpul diverse gadgeturi ale caror functii pot fi reunite intr-un singur device. Imi doresc un smartphone pentru ca este un pas inainte din punct de vedere tehnologic. Imi doresc un smartphone pentru ca sunt imprastiat si mereu mi-am dorit un device care sa ma ajute sa-mi organizez informatia. Imi doresc un smartphone pentru ca pot rula aplicatii si chiar mi le pot crea singur. Imi doresc un smartphone pentru ca as putea fi tot timpul conectat la internet, avand astfel acces constant la informatie. Imi doresc un smartphone pentru ca il pot adapta la nevoile mele si nu invers. Imi doresc un smartphone pentru ca va deveni un lucru indispensabil pentru dezvoltarea societatii.

  5. Pentru ca… Pentru ca… Pana acum nu m-am gandit la un asemenea telefon. Dar cand am intrat si am vazut ce face… Parca as vrea si eu unul. Asadar, vreau un smartphone pentru ca sunt curioasa sa vad cum si ce face. Pana acum am avut numai telefoane BASIC, cum le-ati denumit voi, asa ca un smartphone ar fi pentru mine ceva cu totul … WOW! Imi imaginez ca va dura vreo doua luni pana sa imi dau seama ce stie sa faca, dar merita efortul, nu? Macar invat ceva nou! Si asa imi mai pierd si eu timpul cu un joc, un filmulet…

  6. este mai bun decat un smartphone pt ca poate “face” mai multe lucruri…te poate ajuta sa te distrezi in diferite moduri si iti poate face viata mai interesanta si mai palpitanta. htc rulz la smartphone 😀

  7. un smartphone este fain pentru noutatea care o aduce,nu este un telefon basic,are multe functii noi care il aduc in topul telefoanelor la ora actuala

  8. este mai util prin fundtiile noi pe care le are : lanterna, gsp, si multe altele . si la capitolul divertisment este mai tare, are jocuri mai complexe, animatii mai faine si display mai faine

  9. un smartphone are multe chestii noi,poate fi folosit si ca un gps, camera foto, agenda, pt jucat jocuri mai simplute, este ceva nou, si original .

  10. imi place pentru ca este mai cool, este ceva nou,cum au fost telefoanele polifonice acum cativa ani… este noua generatie… alte multe chestii noi

  11. un smartphone este prea tare…in primul rand arata mult mai bine ca design,se misca mai bine ca sistem de operare si multe altele 🙂

  12. Sunt atat de multe motive, ca nici nu stiu exact cu ce sa incep. Daca ma gandesc bine, primul lucru ar fi ca pot fi oricand conectata la internet (eu joc un joc on-line, iar intr-o zi, pentru ca nu am putut intra pe inernet, un adversar mi-a cucerit un oras :(( ). Pot intra pe Facebook, Twitter, messenger oricand am nevoie. Ce imi place foarte mult – pentru ca am testat intr-un showroom un smartphone – este ca imaginea se roteste ca sa fie tot timpul pe verticala, indiferent cum tii telefonul – nu stiu exact cum se numeste functia asta -, dar nu e genial???
    Imi mai plac aceste smartphone-uri pentru ca au camera foto buna, au memorie mare, au de toate. Dar daca ar mai face si cartofi prajiti…. cred ca ar deveni “amantul” meu.

  13. un smartphone imi este mult mai util in viata de zi cu zi pt ca are mai multe optiuni in meniu,pot face mai multe lucruri cu el,pot incarca mai multe jocuri,si mai inteligente si imi ocup altfel timpul liber

  14. @eu: dacă particip la un concurs nu înseamnă că aş da în cap pentru acel premiu, ci îmi fac doar aparentă părerea mea.

  15. Cea mai pregnanta motivatie a nevoii unui smartphone este faptul ca un astfel de dispozitiv elimina necesitatea mai multor dispozitive separate cu functii diferite. Pentru mine, smartphone-ul s-ar concretiza in solutia prin care as reusi sa comprim timpul: nu mai sunt obligat sa raman la birou peste program in asteptarea unui e-mail important, il pot accesa de oriunde cu ajutorul smartphone-ului, plus o multime de aplicatii utile sau pur si simplu prea interesante pentru a nu te bucura de ele! Un smartphone nu este un lux, este o necessitate, este un vector al continuitatii evolutiei secolului al XXI-lea.

  16. Cand vad acest telefon sunt mai topita decat untul in tigaie si mai dezghetata decat frigiderul. Imi creaza un cocktail de emotii si in acelasi timp imi lasa ocazia de a-mi pastra luciditatea intacta. E greu de explicat altfel de ce il vreau, dar usor de inteles. Relashionship status intre mine si el : It’s complicated, e o dragoste la distanta cu posibilitate de inselare. Ii apreciez personalitatea, atitudinea, stilul si experienta in materie de exprimare tehnologica.

  17. Imi doresc un smarthphone mai ales pentru ca are atuul de a putea pune diverse aplicatii utile pe el. La telefoanele basic lipseste aceasta optiune, care mie mi se pare esentiala. Exista deja un numar foarte mare de aplicatii pentru Android care mai de care mai interesante si mi-as dori un telefon cu acest sistem de operare de viitor.

  18. acest telefon este imbinarea perfecta a utilului cu placutul,mi-ar place sa il am pentru a naviga pe net tot timpul si a fotografia momentele importante petrecute cu fiul meu.

  19. Oaaaa, de cand astept sa spun asta cuiva care imi poate da cadou un HTC si nu e chiar Mos Craciun:).

    Imi trebuie un gps cu care sa nu ma mai pierd prin tari straine si strazi laturalnice mai ales cand conduc + un aparat foto pe care sa il am mereu la mine pentru momente de imortalizat + internet mobil sa citesc rss-urile si mailurile in metrou si sa ma dau pe Twitter, YM si facebook on the run, cu care sa aflu de pe drum sau din bar unde ma duc in continuare in oras, la ce film, la ce party, fara sa mai caut ghidurile alea de distractie printate, sa sun 1000 de prieteni sau sa imi planific distractia prea mult + un dispozitiv cu care sa imi tin lista de cumparaturi aproape + un dispozitiv de ascultat muzica si vazut filme + ceva cu care sa pot citi pdf-uri puse atent de mine deoparte + ceva distractiv care sa ma ajute sa umplu timpul mort fara chef de nimic (adica niste joculete;) + o aplicatie mobila cu lista de to-do + un telefon mobil mic si cool care sa functioneze…

    DECI, imi trebuie un smartphone, sa nu imi umplu poseta de dispozitive cu scopuri unice. Nu stiu altii cum sunt, insa eu ma simt total compatibila cu un HTC si incompleta fara unul:)

  20. Toate telefoanele pe care le-am avut/le am, au fost/sunt basic, si merit un smartphone, macar castigat, daca altfel nu se poate momentan.

  21. Imi doresc acest “foc salbatic”, plin de simtire si de placeri nevinovate, sa tin legatura cu toti prietenii de pe facebook, sa fiu conectata non-stop la informatie! si e ca o bijuterie, va arata bine in orice poseta…

  22. E f. tare telefonul!!! Vreau si eu un android mic si jmeker!!! Daca se poate si fara bani, asa, sa-l cam castig la concursul vostru, e si mai bine 😉

  23. Este mic, robust si are un sistem de operare inteligent, cu o groaza de aplicatii interesante. Are tot ce-si poate dori un utilizator on the run. N-ar fi singurul smartphone pe care-l butonez… Am mai avut 2 modele de ASUS pana acum si pot spune ca pentru ce faceau la acea data niste PDA-phone-uri erau foarte folositoare la aplicatiile de office, agenda, memo si calculator, doar ca minusul foarte important si care m-a determinat sa nu-mi mai doresc un Windows phone este chiar sist. de operare. Cu Androidul este ALTCEVA…. L-am vazut miscandu-se si este intr-adevar de mare viitor, nu mananca multe resurse si se tot dezvolta. Oricum, fiind HTC-made, poate considerat alegerea ideala.

  24. e urmatoarea generatie a lui TATOO (care il am) si mi-l doresc, mail ales ca are android 2.1 cu upgrade 2.2 (1.6 nu mai face fata nevoilor mele)

  25. Sincer nici nu-i cunosc bine functiile insa stiu ca-mi doresc un Smartphone HTC intrucat imi doresc un telefon performant, destept si care sa ma intreaca in desteptaciune daca se poate. :)) Chiar denumirea lui spune totul despre el: e SMART!!!E un telefon elegant, cu un design super si performant. Daca se poate intra pe internet de pe el, il vreau pentru ca atunci cand am nevoie sa-mi deschid un mail de urgenta, vreau sa-l pot deschide oriunde m-as afla fara sa trebuiasca sa fiu tintuita in fata unui calculator pentru acces la net. Si mi-ar placea ca daca nu am aparatul foto la mine sa pot apela la telefon pentru a face poze reusite si clare prin camera de 5 MP. Ador capacitatea de touch screen de cand a aparut in Romania. 🙂

  26. Sunt foarte multe motive pentru care mi-as dori un astfel de telefon. As incepe cu faptul ca asa as intra oricand pe internet si as putea sa tin legatura cu familia mea care a ramas in tara. Si asta o pot face foarte usor cu un smartphone datorita aplicatiilor internet pe care ti le pune la dispozitie, ca de exemplu Yahoo!Messenger, Facebook, Yahoo!Mail, Twitter. Sa nu mai spun ca mi s-a pus pata pe niste boxe wireless care s-ar asorta perfect cu acest smartphone pentru ca sunt tot albe. Iar un smartphone are destula memorie incat sa ma plictisesc ascultand muzica. Si toate ca toate, dar imi place acea functie care intoarce imaginea pe ecranul telefonului pentru ca tu sa vezi tot timpul imaginea verticala. Nu e tare? Si cu un smartphone nu ar mai trebui sa port si camera foto dupa mine. Fac poza si click- click, am si trimis-o unde vreau.

  27. Am avut doar telefoane clasice datorita bugetului,insa mi-as dori un HTC datorita aplicatiei “news” ,studiez jurnalismul si mi-ar fi foarte folositor.

  28. Bureta Stefanita Viorel

    Imi doresc acest telefon pentru ca are accesc la internet si are tot ce iti trebui.Imi doresc un telefont ca acesta foarte perfomant fiind criza nu imi pot achizitiona unul pentru ca este foarte scump.Sper sa castig acest telefon deoare pe data de 12.10.2010 este ziua mea de nastere si imi doresc sa fie ca pe un cadou si nu mai vreau nimic alteceva de ziua mea.Va multumes!

  29. Hmm… greu de răspuns, cu toate că nu sunt un împătimit al noii tehnologii. În materie de telefoane, le-am ales mereu pe cele mai vechiuţe, un motiv ar fi preţul acestora ( fiind unul foarte mic spre deosebire de smartphone-urile de astăzi care depăşesc cu mult bugetul meu ) şi un al doilea ar fi faptul că sunt cam greu de utilizat pentru începători, dar cu timpul bineînţeles, le înţelegi funcţionarea.
    De ce nu mi-am placut un smartphone până acum?
    Primul motiv este cel al preţului, este unul foarte mare, şi sunt foarte sensibile. Aceste smartphone-uri sunt cel mai adesea utilizate de către cei cu bani, sunt foarte sensibile iar cumpărerea unui altuia nu reprezintă niciun fel de gol în portofelul lor.
    De ce mi-aş dori un astfel de smartphone?
    Cu siguranţă că mi-ar plăcea mai mult un smartphone, deoarece aş fi şi eu mai în ton cu moda, aş sta pe internet chiar şi din afara ariei calculatorului personal, m-aş distra cu ajutorul diferitelor aplicaţii. Cu toate că trecerea de la un telefon normal la un telefon cu touchscreen ar fi o problemă, eu fiind obişnuit cu butonarea.
    Pur şi simplu, mi-l doresc, dar pentru mine un astfel de smartphone nu ar fi acel lucru fără de care n-aş putea trăi.
    Ţin să le urez succes tuturor participanţilor, să felicit organizatorii pentru acest concurs, şi fie ca cel mai bun să câştige.
    Respect,
    Andrei

    PS: Am citit majoritatea din comentariile de mai sus şi a reieşit faptul că românul este tot la miloagă, şi din cauza asta am ajuns unde suntem ( asta ca fapt divers ).

  30. WoW! Nu stiu ce sa zic! Deci am ocazia adica unica sansa in viata de a castiga ceva atat de performant si totusi atat de simplu. Atat de necolorat si totusi cu atat de multa culoare!
    Imi doresc acest HTC din cauza ca este usor si avand in vedere ca eu am un motorola pebl u6, HTC este ca un dumnezeu pentru el.Si criza asta financiara cica…nu-mi pot permite asa ceva. Si nu as vrea un telefon basic din cauza ca, cu acesta HTC este mult mai simplu de intrat in meniuri are mai multi megapixeli, memorie mult mai mare, poti sa introduci card de memorie si multe alte facilitati. Este foarte folositor ca-ci in viata de zi cu zi cand ai o zi mohorata nu e curent poti sa intri de pe el pe net asculti o muzica te distrezi si altele. Ce s-o mai lungim . Este cel mai performant din toate timpurile! Mi-as dori tare mult unul dar stiti cum e rau cu rau dar mai rau fara rau. La revedere! O zi buna!

  31. vreau un smartphone pentru ca nu am avut niciodata telefoane de genul asta. am avut doar clasice, fara camera, fara nimic, gen 3310 🙂

  32. Deti un model mai vechi de HTC, HTC Tytn2 care aer sistem de operare WM 6.5 si imi doresc sa fiu castigatorul acestui HTC Wildfire deoarece este un smartphone cu sistem de operare Android, este foarte usor customizabil, imi pot crea singur widgeturi si screen-uri conform nevoilor personale, gasesc o groaza de aplicatii pe “market”.
    Este un smartphone micut cu un ecran impresionant, viteza foarte mare, are o groaza de functii utile fiind in acelasi timp si un telefon business prin aplicatiile gen office si un telefon fun prin jocurile si aplicatiile audio-video.

    Am testat acest telefon si cu o cenexiune la internet si am ramas profund impresionat de viteza de navigare, afisarea instant a paginilor accesate si nu in ultimul rand, am testat functionarea aplicatiilor de genul teamviewer, logmein, radmin, aplicatii care s-au dovedit mai mult decat utile pentru mine in ziua de azi.

    HTC Wildfire – do your job with a smile !!!

  33. Ma bucur foarte mult ca am dat peste acest concurs.Mi-ar fi de mare folos acest telefon deoarece sunt plecat mai tot timpul de acasa .Invat la un liceu destul de departe de casa si plec dimineata la ora 6 de acasa si ajung acasa la 18,18-30 seara.Cel mai greu imi este ca nu pot tine le gatura cu cei de acasa.Nu am avut niciodata un asemenea telefon nici nu cred ca mi l-as perite.Cu toate Distibui pliante tot nu imi pot permite un telefon oricat de ieftin ar fi deoarece de fiecare data cand vreau sa imi cumpar unul intervine cate ceva.Parintii mi-ar cumpara un telefon cu mare placere dar fiindca mai am inca 3 frati apare todeauna cheltuieli…….

  34. Mi-as dori un smartphone mai mult decat un telefon clasic pentru ca imi place sa fiu in permanenta conectat la internet, sa am acces la cele mai noi stiri. Iubesc ideea de portabilitate si de a avea un gadget “all in one”. Si sa nu uitam ca pe langa toate aceste utilitati Wildfire-ul prezent arata SENZATIONAL.

  35. Vreau si eu un smartphone
    Ca nu am deloc,
    Iar in minte-mi vine,
    Unul tare foc.

    WILDFIRE se numeste,
    Produs de HTC,
    Functii multe-ndeplineste,
    Nu e un fiestece.

    Facebook, Twitter, Flickr,
    De-indat’le accesezi,
    Si jocuri, aplicatii,
    Cu ele te distrezi.

    3.2 inch are ecranul
    Ce este un touchscreen,
    Iar camera de 5 mp
    Stie si geotagging.

    Iar caller id imi arata
    Si statusul de Facebook
    Ca eu sa stiu de-ndata
    Pe ce ton sa raspund.

    Stiri, radio,sense si flash,
    Youtube, Shazam, Google maps
    Email si agenda, pe langa Android,
    Toate, fac ziua un festin.

    Ce-am scris, e-o mica parte
    Din tot ce poate el,
    Si mi-as dori din suflet
    Sa pun mana pe el…

  36. Felegeanu Constantin-Cosmin

    Imi doresc un smartphone deoarece acestea reprezinta varful tehonolgiei actuale si totodata baza tehnologiei viitorului..si de departe acest smartphone face parte din categoria mai sus mentionata.

  37. Imi doresc un Htc ca sa ma pot conecta la facebook/twitter,sa imi citesc emailurile, etc.Gps-ul iar m-ar ajuta enorm, plus ca arata super ca design:)

  38. Astazi ai nevoie de mult mai mult , ai nevoie de acces la internet la o viteza buna ca sa poti tine legatura cu cei ce te incojoara, fie prieteni, familie sau colegii de munca.Apreciez un smartphone HTC cu Android pentru ca uneste tot ceea ce am nevoie.

  39. Am avut o groaza de telefoane dar o asemenea bijuterie nu, cine nu si l-ar dori ??AR fi o mare surpriza daca as castiga.Succes mie:D

  40. Am avut mai multe telefoane mobile în cei 22 de ani de când sunt pe pamânt, dar nici unul nu mi-a placut foarte mult, asta pâna am auzit de smartphone. Deja îmi imaginez cum l-as folosi dumneata când ma duc la facultate sa ascult muzica sau sa ma uit cum v-a fi vremea în aceea zi, ca sa stiu cum sa ma îmbrac. As putea chiar sa-l folosesc ca sa-mi verific mail-ul, mai ales când astept unele importante, sau sa vorbesc cu sora-mea care e plecata de ceva timp prin italia. Acesta ar fi prima sansa sa tin un smartphone în mâna, dar sunt sigura ca întrece cu mult un telefon basic. In plus, ar face senzatie printre colege mele.

  41. Fiind student imi petrec marea majoritate a timpului la cursuri, seminarii si in pauzele de 2-4 ore dintre materii. Momentan am un Nokia 6234 pe care il pot folosi sa consum minutele, sa ascult muzica cu o slaba calitate a sunetului si cam atat. Imi doresc un smartphone sa comunic cu prietenii, sa navighez pe internet, sa pot iesi macar cu mintea din sala de curs daca nu pot fizic fara sa iau absenta :D.

  42. Aprox. 370 de comentarii in care romanii au dovedit ca se pricep la milogeala, ca in orice alt concurs din romania. Eu nu pot decat sa va spun ca imi doresc “focul salbatic” pentru ca am 10 copii, din care 3 sunt negri si 4 au cancer, traiesc la subsolul unui bloc din Ferentari cu cei 10 copii, parintii si fartii mei (6 la numar, ca unul a murit iarna trecuta)… plus ca nu mai am bani sa platesc locul de parcare la Audi A6 al meu (e full, cu piele si sistem pe el. SMARTphone vs BASICphone, SMART>BASIC si asta este motivul pentru care imi doresc un SMART si nu un BASIC.

  43. Imi doresc un smartphone si nu un telefon obisnuit din varii motive. Unul din aceste motive ar fi mobilitatea pe care ti-o ofera un smartphone la navigarea pe net in detrimentul unui telefon obisnuit, functii foarte rapide si precise de e-mail precum si un look mai atragator consider eu, in special ecranele acestea deosebite care fac diferenta in orice moment.

  44. Al meu tel s-a stricat si am nevoie de unul nou si mai ales destept, sic si inovator, acest HTC e ideal pt mine:D

  45. HTC Wildfire mi se pare cel mai reusit smartphone in primul rand pentru numeroasele utilitati si functii de care dispune, sistemul de operare Android este exceptional.

  46. Imi doresc nespus de mult acest smartphone deoarece eu sunt singurul din cartier care sunt luat la misto pentru ca am un telefon nasol si neperformant.
    M-am saturat sa mi se zica ca sunt ultimul fraier care nu are un telefon “misto”, m-am saturat sa ma rog de altii sa imi dea si mie telefonul lor sa intru pe internet, m-am saturat sa fiu singurul care nu filmeaza sau pozeaza doar pentru ca nu am camera la telefon, m-am saturat sa fiu singurul care nu poate asculta muzica sau radio pe telefon…m-am saturat sa rada de mine pentru ca le zic mereu ca va veni si vremea mea in care si ei o sa se roage sa le dau telefonul meu….Dar momentan traiesc cu visul ca voi da la oparte candva Nokia-ul meu 3410 si voi avea si eu un nou telefon de care ma voi mandri.

  47. Mi-ar place sa-l pot folosi si asta pentru ca in viata de toate zilele, cand esti bombardat de informatie din toate partile, ai nevoie constanta de telefon si mai ales de un SMARTPHONE HTC care sa-ti ofere acces la internet, mail , radio , sa poti inregistra video, audio, sa poti face fotografii.Este exact asa cum imi doresc sa fie !

  48. De ce vreau un Htc Wildfire pentru ca Lg ku 990i a cam imbatranit si nu pot deschide paginile pe net doar cand folosesc mini opera sistemul lui de operare lasa de dorit ,ce facebook flicker pai consum toata optiunea de net pana se incarca o pagina cu fotografii – am vazut detalile tehnice la WILDFIRE si ma impresionat la cate poate face parca as fii din viitor cu telefonul HTC – Asa ca nu mi ar strica sa castig un telefon

  49. Un telefon smartphone si nu unul basic mi-ar usura activitatea de zi cu zi, in primul rand prin conexiunea la internet si accesul usor la aplicatii. Si cum sa nu-ti doresti asa un telefon tinand cont mai ales de aspectul sau, iar culoarea este absolut irezistibila!

  50. Imi doresc acest telefon, pentru ca este foarte tare :). De cand am pus mana pe el mi-a placut. Este mai mult decat un telefon, ai acces usor la internet, tinand cont ca functioneaza pe android, ai multe aplicatii care te ajuta in viata de zi cu zi. In plus, vreau acest telefon pentru ca arata foarte bine.

  51. Eu is intr-un oras strain, nou, necunoscut si viata e complicata :), nu e, exagerez. Despre smartphone nu am prea multe lucruri bune de spus, insa ma vad nevoit sa recunosc ca as fi avut nevoie de el, mai mult decat ar fi avut el de mine :). Imi caut un apartament, impreuna cu iubita mea, ce dragut, nu-i asa? 🙂 In pri…mul rand, am urlat disperati dupa internet, un wifi mic si simpatic ar fi fost al naibi de util, de fapt, inca este :)). In principiu, faptul ca un telefon poate avea o sumedenie de iepuri de scos din meniu s-a dovedit a fi mai mult decat necesar, am hoinarit in lung si-n lat dupa internet, cu un laptop in carca pret de saptamani, nu mi-a placut :). Asadar, dorinta mea ultima, bijuteria pentru care mi-au licarit ochii pentru acest telefon, este un amarat de net. Daca in adaos mai poate face inca o mie de lucruri (nu stiu daca poti scrie diverse pe el, daca poate, excelent), nu ma pot plange. :))

  52. Cu un smartphone nu te plictisesti niciodata, fiindca e mult mai mult decat un telefon. Ai internet, muzica, filme, jocuri la tine tot timpul. Si is curios tare de Android, deoarece numai telefoane cu Symbian am avut pana acum.

  53. Imi doresc un smart phone ca sa am un calculator in miniatura in buzunar. Ca sa ma pot conecta la facebook/twitter,sa imi citesc emailurile, etc.

  54. vreau acest smartphone pentru ca este ceva ce nu am avut…..e super interesant ca design,culoarea alba nu a facut parte niciodata din “portofoliul” meu,ca si capacitati tehnice este impresionant si imi inchipui ca se misca foarte bine navigand pe net,nu am testat macar vreodata un telefon cu sistem Android…este impresionant si la specificatiile foto,eu fac poze la tot pasul…….

  55. De ce vreau acest smartphone ? Pentru ca e destept si stie sa faca tot ceea ce am eu nevoie sa faca , adica sa tin legatura cu prietenii mei , sa il folosesc ca sa ma ghidez prin lume in cazul in care m-am pierdut 🙂 sa fac poze ca se le transmit rapid prietenilor de ce sunt in stare , si nu in ultimul rand pentru ca vreau sa traiesc experienta htc deoarece acesta va fi primul smartphone pe care il voi detine :)pot sa si desenez pe el ?Atunci e al meu 😀

  56. Internet prin wi-fi. N-aveti idee de cate ori am vrut sa caut ceva pe net, in oras fiind. Internet cafe-uri nu se mai gasesc, doar cafenele cu wi-fi, laptop n-am, deci un smartphone ar fi mai mult decat binevenit.

  57. …pentru ca momentan nu am bani sa fac update de la iPhone 3G, si parca Android-ul s-a dezvoltat suficient in ultimul timp, incat sa merite o sansa!

  58. Este superb acest telefon. M-ar ajuta acest telefon fata de un telefon basic datorita faptului ca pot utiliza internetul ori de cate ori am nevoie sau sunt in delegatie. In acelasi timp vreau sa tin legatura cu prietenii, ce alt mod, rapid si usor de a tine la curent toti prietenii decat facebook? Trimiti si primesti poze, mai fac un filmulet, ascult radio etc. Divertisment la purtator intr-un smartphone de exceptie. Minunat. Bafta mie 🙂

  59. Pt mine HTC este ceva unic, imi va fi de folos la munca, in curse si oriunde m-as afla.As fi informat cu stiri de ultima ora,pot verifica mail-ul chiar daca sunt plecat,plus ca arata extraordinar de bine.

  60. Imi doresc un smartphone deoarece as vrea sa cunosc noua tehnologie.Nu am avut niciodata si sunt foarte curioasa.Sper sa am noroc

  61. NU vreau sa mai folosesc niciodata altfel de telefon! VREAU doar un HTC! Si nu orice HTC, vreau si voi folosi tot timpul un HTC cu Android pentru ca vreau sa pot sa am la indemana TOATE conturile de e-mail, conexiunea la internet mobil sau wireless, contactul cu prietenii din orice retea sociala si MAI ALES sa stiu ca ORICAND se va intampla ORICE cu telefonul meu, urmatorul HTC cu Android isi va descarca in cateva minute toate contactele, calendarul, notitele de pe contul de gmail si voi fi functional si productiv in cateva minute!

  62. foarte tare acest smartphone! imi doresc un asemenea telefon deoarece htc are o gama larga de aplicatii ultra moderne conexiunea la internet te ajuta pt a fi bine informat.

  63. Deci daca as avea acest telefon nu mi-ar trebui nici leptop nici calculator nici aparat de fotografiat nici mp3 player:D… imi place foarte mult acest telefon , as fi foarte fericit daca l-as castiga!

  64. ca programator web un astfel de device nu poate aduce decat bucurie 🙂 si o gramada de teste pe el…smartphone sa fie !!!

  65. Imi place foarte mult acest telefon, oricine ar fi mandru cu acest telefon, ne putem conecta non stop la internet, face fotografii de calitate, sigur si muzica se aude bine

  66. Pt ca un simplu Smartphone htc wildfire are si una si alta: sistem Android 2.1, are un ecran tactil capacitiv multitouch de 3,2 inci, WCDMA, procesor de 528 MHz, cameră foto de 5 MP cu autofocus, baterie de 1300 mAh, GPS integrat, memorie 512 MB ROM şi RAM 384 MB. 🙂

  67. La 21 de ani, cu 13 angajati nu este deloc usor sa iti organizezi timpul, iar un smartphone ar fi foarte util. Din pacate afacerea nu merge extraordinar si nu mi pot permite un telefon performant.
    Agenda cu poze, acces la internet, documente cu preturi pentru marfa, salarii, comunicare eficienta cu angajatii, toate ar fi mult mai usoare cu acest smartphone.

  68. Cred ca s-a spus tot ce era de spus despre acest telefon, despre cat de destept, competent si potent este. Asa ca nu cred ca are rost sa mai reiau. Insa prietenul meu are un iPhone cu care ma terorizeaza zilnic, spunand ca este best ever. Habar nu are ce vorbeste. Insa daca as castiga HTC-ul as avea ocazia sa ii si demonstrez…zilnic 😀

  69. Am un iPhone acum jailbreak-uit, customizat cu tot felu’ de mobile substrates, skinn-uri si alte aplicatii. Eram super incantat de el, nu-mi doream altceva, pana am vazut un HTC la un amic… era… pur si simplu mirific…
    Partea proasta e ca iPhone-u’ meu e vechi (3G) si bani de ceva mai bun (HTC) n-am…

    Facebook/Twitter/Imageboard-uri/Messenger/Mail/Feeds/Maps/Telefon:), cam astea sunt aplicatiile zilnice cu care imi obosesc batranu’ meu iPhone.

    Poate am noroc si eu odata viata … dar, slabe sanse oricum, ma rog, am zis s-o ard sincer si sa nu incep cu “VAI AM UN NOKIA 3310 N-AM VAZUT NICIODATA SMARTPHONE, MAMA ESTE BOLNAVA SI EU SOMER, DA-MI SI MIE UN HTC NENEA!”

  70. Imi doresc un Wildfire pt ca HTC-urile ruleaza din principiu iar Hero-ul meu si-ar dori un fratior mai mic, alb/argintiu 😀

  71. Imi doresc acest telefon pt ca:
    a) e smartphone
    b) are conexiune al internet
    c) camera foto
    d) glossy si shiny
    + multe altele!

  72. Cam de un an am trecut de la telefoane simple la smartphone-uri si diferenta e uriasa. Daca esti genul de om caruia ii place sa fie conectat mereu la internet pentru a afla ultimele stiri si a conversa cu prietenii, singura alegere buna e un smartphone. Si daca e smartphone, atunci trebuie sa fie HTC. De ce? Am avut pana acum trei Nokia, un SonyEricsson si doua HTC. Am ramas la HTC deoarece e cel mai performat si cel mai usor de utilizat. Desigur e vorba de Desire, iar Wildfire e fratiorul lui mai mic.

  73. Vreau sa imi schimb telefonul pt ca cel vechi e deja mult prea vechi si am nevoie de ceva nou, smart, android, cu touchscreen, adica ideal pt mine!

  74. Pentru ca feeder.ro si HTC Romania il ofera norocusului castigator 😀

    Cred ca as avea mare nevoie de un astfel de telefon, m-ar ajuta sa comunic mult mai usor cu prietenii pe net, sa folosesc toate site-urile de socializare pe care le frecventez si sa citesc mult mai usor blogurile preferate.
    As solicita la maxim toate aplicatiile telefonului :),

  75. Imi doresc acest telefon pt ca e
    a.un smartphone
    b.glossy si shiny,
    c.ma pot conecta oricand la internet
    d.cel vechi deja nu mai face fata.

  76. Imi doresc un smartphone si nu telefon basic deoarece este deja un still de comunicare folosit de catre din ce in ce mai multa lume. IN ziua de azi telefonul basic este folosit doar de cei mai in varsta in mare parte.
    Imi doresc acest telefon pt ca:
    1. Este un HTC
    2. Este un HTC cu android
    3. Este elegant, rapid, usor de utilizat

  77. am deja some sort of smartphone si ma ajuta foarte mult in viata de zi cu zi si as vrea foarte mult acest HTC sa-l pot oferi cadou prietenei mele :). mersi

  78. Il vreau, il vreau, il vreau… ca sa pot lucra si eu ca west-erii din parc, de acasa de la mama, din pauzele de movie. de aia il vreau, il vreau, il vreau…

  79. Costache Valeriu George

    Imi doresc un smartphone pt ca traim in era vitezei si conexiunea la internet precum si facilitarea ei printr-un smartphone sunt absolut necesare . Conexiunea la internet si aplicatiile foarte inteligente te ajuta sa fii la curent cu toate nautatile . In timpul liber poti naviga si p site-urile de socializare,poti asculta radio si multe altele .

  80. Pentru mine, cand spun telefon in ziua de astazi, spun automat smartphone. Functiile unui simplu telefon deja sunt depasite de nevoile consumatorilor. De ce un smartphone? Pentru ca traim in era Internetului si a telecomunicatiilor. Informatia se misca.. repede. Trebuie sa fii in permanenta la curent cu mail-urile de la job, sa iti programezi eficient timpul pentru intalniri si activitati, iar cand iti ramane un pic de timp liber, sa te relaxezi pe o retea de socializare alaturi de prietenii tai sau sa citesti ultimele stiri.

    Pentru mine cand spun “telefon”, ma gandesc automat la un smartphone. De ce? Pentru ca un om informat, este un om puternic.

  81. Ce-mi place si de ce l-as vrea? Pentru ca este alb, pentru ca are Android, pentru ca Market a depasit de curand 100.000 aplicatii, pentru ca poti fi conectat non-stop la Twitter / Facebook , pentru ca …. Pot continua asa pana maine 🙂

  82. Imi doresc un smartphone pentru ca pot trimite mail-uri, pot naviga pe internet in timp real, ma pot juca pe Facebook (yeahhhh TRAIASCA Farmville, Treasure Island, Frontier si care or mai fi :P), pot sta pe mess, poti vizualiza documente, poti surprinde in mod real si la o calitate exceptionala poze, filme etc… cred ca singurul dezavantaj la un smartphone este bateria si touch-ul! Sunt curios cam cum ar arata un smartphone cu tastatura basic si nu touch??? sau exista asa ceva si eu nu stiu!?!

    HTC – Dream to Reality! ce sa mai, bijuterie tataie 😀 pacat ca nu stie sa faca cartofi prajiti caci in rest le are pe toate!

  83. Imi doresc telefonul foarte mult pentru ca este ceea ce imi lipseste.
    Si pentru concurs. spun si o rugaciune daca tot sunt in fata pc-ului:

    Windowsul nostru,
    Care esti instalat pe hard,
    Deschide-se ferestrele tale,
    Vie crash-ul tau
    Ca în 95 asa si în 98.
    Si zilnicele Servicepacks da-ni le noua,
    Si ne iarta partitiile Linux
    Asa cum si noi iertam greselile din drivere.
    Si nu ne du în ecranul albastru,
    Ci izbaveste-ne de conflicte de versiuni
    Caci al tau este tot RAM-ul
    Si hardul
    Si toti hertzii procesorului
    În veci vecilor
    Alt-F4

  84. Onoraţi membri ai juriului (sic!),

    SMARTPhone îşi explică popularitatea şi superioriatea numai prin denumire: e mai isteţ, mai complex, mai potent. Asta în timp ce telefoanele basic devin, pe zi ce trece, din ce în ce mai desuete şi vor ajunge, probabil, în câţiva ani, cel mult accesorii vintage.

    În acest moment sunt mândrul şi încăpăţânatul posesor al unui Nokia 3410 (da, cel cu Snake II) şi a fost o perioadă în care mi-am promis să mă ţin tare şi să nu mă las ispitit de modelele SmartPhone, atât de fashionable şi atât de apreciate.

    În timp, m-am deschis ideii unui nou telefon. Pe feeder, am dat peste acest concurs şi am hotărât că e o ocazie oportună de a lăsa soarta (pe dumneavoastră, de fapt) să decidă dacă sunt sau nu pregătit pentru aceastră tranziţie.

    Descoperind că aş putea, printre altele, asculta Stereomood, Radio Guerrilla sau Radio Swiss Jazz – lucruri care, pentru modestul meu 3410, sunt de neconceput –, am început să râvnesc la un SmartPhone. Uitându-mă la prieteni, la colegi, la oamenii de pe stradă posesori care au deja unul, observ şi intuiesc potenţialul unei relaţii intime cu un astfel de telefon.

    Asemenea calculatorului, stochează documente, muzică, clipuri, idei. Dar spre deosebire de el, SmartPhone-ul este mereu prezent, mereu la îndemână. E versat şi, în acelaşi timp, versatil. Poate îndeplini o gamă multicoloră de roluri cu aceeaşi iscusinţă, de la busolă (te rătăceşti, căutând o stradă) la ghid al oraşului (cauţi orele de happy hour ale unei cafenele între cursuri), de la arbitru obiectiv într-o discuţie (accesezi instant Wikipedia), la caiet de notiţe (surprinzi o poveste în autobuz şi ţi-e teamă să nu o uiţi).

    În concluzie, îmi doresc un SmartPhone pentru capacitatea sa practică de a-ţi înlesni viaţa prin multitudinea facilităţilor oferite, dar mai ales pentru caracterul său individual, pe care orice posesor i-l conferă, dăruindu-i o parte din personalitatea sa.

    Barbu Revencu

  85. Imi doresc acest smartphone ca sa pot accesa aplicatiile care in mod normal la un telefon simplu nu pot avea acces. In plus e un htc, ceea ce inseamna o garantie a calitatii, care impreuna cu Android il fac un device ultramodern si performant, raspunzand cu eficienta la necesitatile actuale ale tuturora. De asemenea un alt motiv ar fi faptul ca n-am mai detinut un smartphone pana acum.

  86. Imi doresc acest telefon deoarece nu am Internet acasa si nici posibilitatea sa am in curand, astfel le-as imbina pe ambele:TELEFON SI INTERNET,si acum trebuie sa plec ca mi se termina ora de stat la sala de calculatoare.

  87. Folosesc foarte mult internetul si diverse aplicatii, un Android este cea mai buna alegere.
    maica mea, ce mi-as dori sa castig un astfel de “smart”
    E de tinut minte …asta.Sa-mi doresc mult noroc , tare as vrea sa-l castig….. ar fi un cadou d sarbatori.super nu?

  88. As dori sa-i fac cadou baiatlui meu care inca nu are un telefon mobil ca toti colegii lui.Momentan are un digi.mobil.Sper ca bunul Dumnezeu sa ma ajute
    Sanatate

  89. de obicei oamenii care comenteaza pe blogul asta sunt foarte critici, cinici, ironici …in general nemultumiti. acum, insa, parca-s toti patetici, ca si cum ar fi bagat bormasini la market. enihu, htc rulz ! luv my desire

  90. Cel mai des cuvant pe care il spune fiica mea este “smartphone”. Am intrebat-o de ce este asa de special acest telefon.. si atunci a urmat o lista lunga de functii, incat m-a facut sa-mi doresc un asemenea telefon. Se apropie ziua ei, dar din probleme financiare, visul ei va fi spulberat, doar daca.. nu am norocul sa castig.. Ce frumos ar fii.. prea frumos ca sa fie adevarat..

  91. Te trezesti de dimineata, si primul lucru pe care il faci e sa te uiti la telefon. Iti verifici e-mail-ul, vezi ce mai zic prietenii pe facebook, dai cateva tweet-uri si admiri ultimele fotografii de pe flickr. Totul in timp ce te pregatesti sa pleci in oras. Pe ecranul telefonului o animatie cu soare si nori iti spune cum e vremea afara. Te uiti in calendar de pe telefon si vezi ce ai de facut azi. Observi ca ai o intalnire importanta si trebuie sa arati prezentabil. Iesi pe usa, iti pui castile in urechi si asculti emisiunea de dimineata de la radio. In autobuz, pornesti unul dintre nenumaratele jocuri pe care le ai la dispozitie si incerci sa faci un scor mai mare ca data trecuta. Dupa putin timp, te suna un amic care e plecat Sighisoara la festival. Nu ti-a spus asta dar tocmai ai citit in statusul lui de pe facebook in momentul in care a inceput sa sune telefonul. Il intrebi cum e la Sighisoara si il rogi sa-ti trimita o poza cu vederea din turn.

    Ajungi in P-ta Romana. Lume multa, incepe sa te gadile soarele pe fata. Scoti telefonul, vezi cat e ora, iti pui castile si te duci catre o cafenea ascultand ultimul album al formatiei preferate. Pe drum gasesti un poster cu un eveniment misto. Faci o poza si o urci pe facebook. Iti intrebi prietenii daca vor sa merga si ei.

    Prima intalnire, esti cu echipa, pregatiti urmatorul proiect. Se discuta despre ce trebuie facut. Deschizi aplicatia de “to do” list si totul devine mai usor. Faci poze la scheme si desenele realizate si dai share la toate echipa.

    Primesti un e-mail care iti confirma participarea la un proiect international si faptul ca pleci in Germania pentru un stagiu de pregatire in urmatoarea saptamana. Intri pe net si iti rezervi biletele de avion pentru plecare. Fericit de realizare, iti anunti prietenii pe Twitter.

    Un reminder iti aminteste ca ai o intalnire la pranz. Te uiti pe harta si vezi unde este locatia aleasa. Setezi GPS-ul si pleci in cautarea locatiei. Pe una din stradute, peisajul iti fura privirea. Faci o fotografie cu telefonul si o urci pe flickr, apoi o share-uiesti cu toti prieteni.

    Ajungi la intalnire. In timpul discutiilor iti notezi cateva repere importante, cauti pe internet, vezi un TEDTalk pe youtube care iti schimba directia discutie si ajungi la o concluzie impreuna cu ultimele descoperiri tocmai aflate. In drum spre casa, te suna o amica cu care nu ai mai vorbit de ceva timp. Pe ecran iti apare ca e ziua ei in cateva zile. O surprinzi propunandu-i o intalnire de ziua ei cu gasca de prieteni.

    Ajungi acasa, iti sincronizezi telefonul cu laptopul si te apuci de lucru. Dupa cateva ore, te culci si pui telefonul sa sune. Maine va fi o noua zi alaturi de partenerul tau, HTC WildFire.

  92. Imi doresc acest smartphone. In primul rand pentru ca sunt mare amator de gadgeturi. In al 2-lea rand pentru ca n-o sa mi-l permit niciodata.
    Noi ne-am invatat sa le denumim telefoane, dar acesta nu mai este doar un simplu telefon. Acest smartphone este o lectie de IQ pentru multi dintre noi. Este o puternica unealta multimedia; cei care simt in sange nevoia de informatie stiu ce spun. Este un instrument perfect pentru unii si mult prea evoluat pentru altii(nu-ti cumperi un picamer ca sa spargi un geam, iti ajunge o simpla piatra).
    In trecut, alegeam telefonul dupa cat de permisiv era cu instalarea aplicatiilor java. Acest smartphone vine cu un sistem de operare puternic pentru care aplicatiile sunt foarte multe, diverse, puternice si usor de obtinut. Displayul generos de 3,2 inch, alaturi de functia de wi-fi fac inutila prezenta laptopului intre bagaje cand mergi in vacanta la mare; te scuteste de dureri de spate inutile (sa reduci vreo 4 kilograme de bagaje nu e usor).
    Aplicatiile ruleaza fin datorita vitezei mari a procesorului condus de un clock de 528MHz…primul meu PC mergea cu 133MHz si un ram de 32MB, iar cutiuta asta mica numita wildfire are de 10 ori mai mult ram! Sa mai zic despre mediul de stocare date care poate fi de 32 de ori mai mare decat HDD-ul de la batranu’ meu P1? Si nici nu mai zic ca vechiul meu PC nu facea poze si mai ales la rezolutie de 5 Mpx! Si nici ca nu avea touch screen si mai ales ca tragea curent cam cat un frigider…
    In concluzie, de la telefonul clasic la un smartphone este un mare upgrade, iar un smartphone HTC inseamna cu mult mai mult: inseamna garantia unui lucru de calitate, garantia unu brand puternic si incontestabil cel mai bun nume in smartphonuri.

  93. Nu aveam.. pana sa primesc… acum e indispensabil..jocuri, orientare, aplicatii, web…etc…ajung oare 500 de cuvinte?????? evident de la HTC tytnII e timpul pt un Upgrade

  94. Imi doresc un telefon HTC, deoarece este, prin excelenta, un smart phone unic, spre deosebire de celelalte, care deja au castigat o popularitate foarte mare in Romania.Utilitatea e indiscutabila avand in vedere aplicatiile gps,internet browsing,instant messaging precum si planningul calendaristic care il consider a fi foarte util in viata de zi cu zi.Deci e util si fun.N-ar fi rau sa-l castiiiiiig. 😀

  95. are toate functiile unui minilaptop : acces internet, camera fota, GPS. mi-l doresc. e unul din cele mai accesorizate smartphone-uri.

  96. Pana acum n-am avut ocazia sa folosesc decat Nokia, insa tehnologia a evoluat foarte rapid in ultimul timp si mi-as dori sa experimentez si cu HTC.

  97. De ce un smartphone si nu unul basic?

    Pentru functionalitate sporita, acces instant la informatii din diverse domenii, in cateva cuvinte datorita numarului mare de instrumente pe care le detine si care imi pot usura munca. Smartphone e mai mult decat un telefon, e calea catre independenta, ai tot ce vrei intr-un singur instrument multifunctional (smartphone). E cheia catre o alta lume.

    Mult succes.

  98. Sunt fan Htc de foarte multi ani am detinut cam toate Htc-urile posibile si toate mi-au satisfacut nevoile. Htc este leader in industria smartphonurilor si da clasa la foarte multe firme care produc aceas gama de telefone. HTC is really brilliant 🙂 It’s pure brilliant . Succes la toti .

  99. Generos cu functiile sale este de dorit sa-l ai in buzunar. Din pacate, toate aceste caracteristici performante au un cost care nu poate fi acoperit asa simplu. Cine are nevoie de cat mai multe dintre ele are o buna optiune in el.

  100. Pe mine m-ar stresa ceva timp pana m-as adapta la felul de a utiliza un astfel de mic monstru tehnologic… evident ca n-as regreta sa-l am.

  101. O buna optiune oare pentru a renunta la vechiul telefon si GPS si netbook in acelasi timp? Unde este limita pentru performanta sau utilitate?
    Pai merita incercat, nu?

  102. Doresc un smartphone deoarece pot transpune intregul arsenal media intr-un singur telefon compact, stilat ca si design si cu performante foarte inalte.
    Un astfel de gadget recidiveaza grijile, timpul liber, internetul si conexiunea permanenta cu cei dragi intr-un tot unitar. De la cele mai noi jocuri Android, o gama variata de aplicatii, retele de socializare, e-mail si comunicare permanenta, muzica, filme, blogging, pana la divertisment de calitate, HTC Wildfire imbina toate activitatile sub atingerea delicata a ecranului sau tactil.
    Sistemul de operare Android OS , cu toate ca nu isi atesta inca popularitatea, se afla in continua expansiune. Aplicatiile se inmultesc zilnic, iar versiunile noi valorifica telefonul , oferind o perspectiva fresh la fiecare update. Iar creativitatea momentului nu se opreste aici, Android ofera posibilitatea oricarui developer de a isi pune bazele propriei sale aplicatii, pe care o poate posta ulterior in AndroidMarket.
    Functiile Wi-Fi si GPS acordat la Google Maps, ambele incorporate, duc nivelul hi-tech pe noi culmi, indeplinind cu usurinta rolul unui navigator de performanta.
    Ca orice alt smartphone care isi respecta principiile, Wildfire promulga ca si predecesorii sai inovatia, aducand un plus la capitolul socializare. Retelele arhicunoscute de orice utilizator al world wide-ului interlop sunt imbinate sub sigla unei singure aplicatii, FriendStream. Avem astfel Facebook, Twitter, Flick’r la acelasi click distanta.
    In concluzie, Wildfire nu este doar un smartphone care ar putea face totul mult mai accesibil, este un adevarat mod de viata.

  103. Pentru ca informatia este libertate, si pentru ca un smartphone imi faciliteaza accesul la informatie. Este mult mai rapid, mult mai performant. Pentru ca imi permite sa iau legatura cu aproape oricine din lume (daca nu prin functia de apel vocal) prin tot accesul pe care il permite. Pentru ca simt ca nu am cu mine un telefon, simt ca am materie prima in forma finisata. Pentru ca imi va permite sa il transform intr-un veritabil instrument prin instalarea de aplicatii si prin caracteristicile sale. Pentru ca sistemul de operare se va putea schimba. Pentru ca voi sti ca nu sunt pierdut in nici o clipa. Pentru ca imi trebuie.

  104. Imi doresc un smartphone pentru ca dispune de camera foto ok pentru a putea imortaliza nepotelul, GPS pentru drumetiile prin tara precum si internet pentru a putea pastra legatura cu cei dragi.

  105. Imi doresc un HTC smartphone deoarece are internet si te poti conecta la facebook.Plus ca telu meu e vechi si face figuri

  106. Imi doresc un smartphone deoarece as vrea sa cunosc noua tehnologie.Nu am avut ocazia sa am asa ceva si sunt tare curios:)

  107. Pentru prietenii de pe twitter, fb, qik si foursquare, pentru mailurile din gmail si windows live, pentru internet on the go, pentru yahoo mess, pentru video calling, pentru muzica, pentru pdf-urile cu note de la facultate, pentru wordurile primite de aiurea, pentru a imi exersa mana de fotograf amator, pentru pdocasturi. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care nu mi-ar sta rau cu un smartphone. 😉

  108. Costum business ✓
    Pantofi lustruiti ✓
    Cravata asortata ✓
    Atitudine ✓
    Task-uri zilnice ✓
    Telefon X
    -> prea vechi pentru a se potrivi cu elementele de mai sus. De aceea, am nevoie de un smartphone, iar un HTC Wildfire s-ar asorta perfect cu elementele enumerate mai sus.

  109. De ce? Din prea multe motive!
    Internet, mobilitate, comunicare, studii sociale, fotografie, localizare, stiri 🙂 Toate astea alcatuiesc numeroasele motive pentru care un smartphone devine cel mai bun prieten inventat vreodata.
    De ce il vreau eu? Pentru ca nu am telefon si in mod cert nu imi voi permite unul in viitorul apropiat.

  110. DE ce un SMARTPHONE?
    In traducere libera, un smarphone este un “telefon inteligent”, adica un telefon mobil multifunctional conectat la o retea GSM.
    Suntem cu totii fani ai tehnologiei si nu mai plecam de acasa fara trio-ul MP3 player, camera foto digitala si telefon mobil, care a devenit parte din viata noastra de zi cu zi. SMARTPHONE le are pe toate:)

  111. Imi doresc un HTC pentru ca am avut in trecut unul HTC (Diamond) si am fost foarte multumit de el, multimea aplicatiilor utilizabile si calitatea deosebita a imaginilor si facilitatea navigarii pe internet m-au convins definitiv si irevocabil de superioritatea telefoanelor din clasa smartphone fata de cele clasice. Un minilaptop usor de purtat si utilizat, prezic ca in cativa ani va fi de nelipsit pentru oricine ce doreste a fi in rand cu lumea!

  112. Salutare! Daca mi-as permite un telefon, nu as fi acici… Mi-ar fi de folos pentru a vorbi si a trimite poze alor mei deoarece stau departe de casa. Sper doar ca asa un teleon sa reduca dorul de ai mei si invers. Multumesc.

  113. orice telefon, oricat de smart ar fi el, e in primul rand un telefon, ca orice telefon din buzunarul tau si al meu, sau ca cel de pe masa lui sau de pe stalpul de la colt. diferenta apare atunci cand telefonul poate sa te tina si in contact cu prietenii de pe facebook si sa te scoata dintr-un oras aglomerat pe drumul cel mai bun si sa-ti ofere o informatie googleita si sa imortalizeze ceea ce retina nu reuseste. la toate acestea se mai adauga infinitatea de aplicatii menite sa-ti faca viata mai usoara. smartphone de la primul pana la ultimul.

  114. Deoarece includ o serie de functii si aplicatii pe care le-ai regasi in mod normal pe un notebook. Au functii destinate atat segmentului business (browser pentru navigarea pe Internet, client de e-mail, editor de documente tip office) cat unele specifice pentru utilizatorul obisnuit, care este dependent de multimedia (MP3 player, camera foto digitala, SMS, MMS). Ma impaca si-n timpul liber si-n calatoriile in interes de serviciu.

  115. pot regasi toate functiile specifice unui MP3 player intr-un telefon, nu mai trebuie sa am mereu la indemana o camera foto digitala si, in plus, pot imortaliza momente memorabile oriunde m-as afla si oricand doresc.

  116. Pentru mine este un pas urias de la un telefon fara functii si aplicatii, fara memorie interna, la un smartphone care poate sa faca … apropape totul!

  117. Un smartphone e necesar in zilele noastre, mai ales pentru tineri. Dornici sa tinem legatura cu prietenii, sa stam pe Facebook, pe messenger, sa mai citim un articol de pe blogul cuiva, etc. Un telefon mai putin dotat e mai greoi in a indeplini aceste sarcini. Te poti conecta la net prin GPRS, nu si prin Wireless, si mai ia si bani. 😛

  118. Sebastian Daniel Cojanu

    Imi doresc un smartphone deoarece as vrea sa cunosc noua tehnologie.De asemenea,mi-as dori sa pun tot felul de aplicatii destepte pe telefon,sa citesc ziare on-line si sa ma bucur de posibilitatile acestui smartphone. Acest smartphone ma poate ajuta in viata si sa-mi schimbe stilul de viata.

  119. Imi doresc un smartphone pentru ca ma ajuta sa ma organizez mai bine, pot accesa net-ul, are gps, este ultra modern.

  120. Am inceput de curand sa-mi doresc sa-mi schimb telefonul si am zis de ce nu cu un smartphone. De unde e intervenit aceasta schimbare de perspectiva? In primul rand, prietenii se enerveaza deoarece nu le raspund la timp la mesaje pentru ca memoria(telefonului) nu ma ajuta, apoi intervine si partea de design si nu in ultimul rand, usurinta cu care se manevreaza un smartphone prin aplicatii.
    Imi place mult!

  121. Vreau un smartphone pentru ca are facilitati pe care telefoanele basic nu le au. In plus partea de internet este mult mai usor de accesat cu un smartphone.

  122. Am avut ocazia sa “ma joc” cu un HTC si va pot spune ca incă sunt absolut uimit de ecranul remarcabil,dimensiunea şi viteza lui. Este un smartphone destul de interesant, foarte bine dotat din punct de vedere hardware si cu siguranta un competitor pentru iPhone 4.
    It simply makes my Hero and any other phone look like a joke.

  123. De foarte mult timp, imi doresc un Smartphone de la HTC. M-am indragostit de acest telefon si mi-l doresc nespus de mult:)

  124. Imi doresc un HTC smartphone deoarece are internet si te poti conecta la facebook. Astfel in orice moment al zilei poti comunica cu prieteni tai pe facebook sau pe orice alt site de socializare.

  125. …daca nu era ‘editie limitata’, nici nu ma bagam, da’ asa, iaca, pun botu’…desi sunt putin nelamurit…de ce e editie limitata?…doar pentru a da o nota exclusivista produsului, sau producatoru’ a intrat in insolventa si nu mai poate continua productia?(glumesc, evident, si nu cu rautate !!)..una peste alta, este totusi un phone smart, si merita incercat !!

  126. Un smartphone inseamna sute de aplicatii care iti fac viata mai usoara, mai frumoasa. Pun mare accent pe telefonul pe care il folosesc iar HTC este ceea ce visez.

  127. Sunt o persoana activa, dinamica, am nevoie de acces la informatii asa ca un smartphone este indispensabil. In plus este si un HTC.

  128. Îmi doresc un smartphone deoarece îmi oferă acces la internet, apreciez foarte mult sistemul de operare open-source Android şi in egala masura experienta HTC, posibilitatea de-a fi în contact permanent cu toţi prietenii, fie din ţară, fie din lumea întreagă prin intermediul retelelor sociale. De asemenea muzica, filmele, show-urile şi toate celelalte evenimente culturale nu lipsesc de pe acest smartphone dotat cu aplicatiile corespunzatoare.

  129. Imi place foarte mult acest telefon..pentru ca de fapt telefonul in ziua de azi e cea mai buna comunicare cu cei dragi si te ajuta in orce situatie..iti este alaturi la orice ora din zi si din noapte si fara el practic am fi pierduti..mi-ar placea mult sa am un telefon ca acesta deoarece este si de calitate si arata super tare

  130. Va Salut!Sa va demonstrez si eu de ce am nevoie de un HTC Wildfire.In primul rand este un smartphone si este printre cele mai bune telefoane existente.Are foarte multe aplicatii utile cum ar fi:Facebook,Flickr sau Twitter, apllicatia HTC Caller id unde arata poza de pe facebook, poti vedea videoclipuri online pe youtube etc deoarece are Adobe Flash Player!.Sistem android si multe aplicatii in android market.Alt detaliu important este si designul telefonului ,un design absolut superb.Camera telefonului cu auto focus si flash.Suporta multe extensii audio dar si video ceea ce nu vad la un telefon basic o baterie de 1300 mAh.pentru mine alt lucru extrem de important care ma ajuta foarte mult este GPS-ul.Alta chestie interesanta si amuzanta este lanterna reglabilă încorporată .Am nevoie de acest telefon minunat deoarece este cel mai bun telefon mult peste alte telefoane dupa cum am enumerat si mai sus.Eu cred ca HTC-ul este un telefon mobil care corespunde exact gusturilor mele.Sper sa castig. HTC-ul cel mai bun telefon!!!Cine nu si-ar doriun HTC? 🙂 Mult noroc si celorlalti participanti.

  131. Detin un smartphone, dar mai vechi.
    Un device cu symbian UIQ de la SonyEricsson.
    Vreau un HTC Wildfire pentru ca nu am mai avut un dispozitiv cu Android OS pana acum.

    Un smartphone trebuie sa te surprinda prin performanta, in comparatie cu un telefon abisnuit.

    E ca si cum ai sta de vorba cu un batran de 90 de ani, neafectat de senilitate: surprinzator si plin de informatii.

  132. Îmi doresc acest remarcabil telefon pentru a-l oferi drept premiu genialului concurent de la nr.89 – “Îmi doresc acest telefon pentru a îl face cadou tatălui fetiței mele”(!!!)
    Și nu numai el, ci toti bărbații în situația lui ar merita un telefon mobil de import.
    Îi voi acorda acest premiu cu o singură condiție – să trimită SMS-uri de felicitare întregii turme de sărbătoriți pomeniți în această serie de răspunsuri. Mă întreb cum de s-or fi născut toți deodată.
    De fapt, judecînd după răspunsuri, majoritatea concurenților merită să cîștige – dintre telefon și posesor măcar unul să fie smart la ei acasă.
    Eu sunt miop, deci și eu vreau acest aparat, că am auzit că are ecranul mare:-)

  133. Cu wildfire imi pot verifica contul de facebook, twitter si flickR in acelasi timp.Vine la pachet cu Adobe Acrobat Reader si Flash. Are un ecran imens de 3.2 inch, cu touchscreen, cine nu si l-ar dori? Ala eu? Poate Tu? Mai bine EU ! Parerea mea personala este ca Wildfire este un telefon de buget – mediu, pentru aplica…tia Android pe care o ruleaza. In mare, Wildfire este telefonul care minimizeaza costurile si marimea unui HTC Desire, fara a pierde multe dintre caracteristicile lui HTC Desire. Un mic calculator conectat la Internet in buzunar. Eu il vreau, tu?

  134. Cialma Alexandru Raul

    Am aflat de curand de acest telefon datorita acestui concurs si sunt fericita ,nu stiam ca exista asemenea telefon performat facut pentru mine ca sa imi fie mai usor datorita acestei telefoane.Am pornit in cautarea lui pentru a-l vedea in realitate va dati seama cum am cutreierat tot orasul si magazinele.Primul popas a fost ,din intamplare am intrat la Carrefour si am mers la raionul dedicat telefoanelor mobile.Aici m-am uitat timp de 10 minute la oferta de telefoane care era ce-i drept foarte slabuta.Dupa un timp de vizualizare a vitrinei cu telefoane,timp in care nu a venit nici-un vanzator de la raionul respectiv,am hotarat sa merg sa caut unul.Ghinion ,nu am gasit pe nimeni.M-am intors din nou la raion unde am avut norocul sa treaca pe langa mine unul dintre angajatii raionului pe care l-am intrebat daca au acest telefon.S-a uitat cu o expresie tampa la mine si din fuga mi-a raspuns:”nu!”.Eu find o persoana foarte influienta si zi de zi ma folosesc de telefon si as dori din suflet sa am noroc sa castig acel telefon performat pentru mine.

  135. Doresc un smartphone pentru că în momentul actual a devenit o necesitate personală, accesul aproape instant la informaţie, mail-ul în primul rând, transmiterea de date şi accesul la internet, materialele audio vizuale, social media etc. Multitudinea de aplicaţii care le pot acces îmi vor uşura existenţa şi voi reuşi să-mi distribui timpului mult mai eficient. Telefonul meu mă limitează doar la cerinţele “basic” convorbiri şi mesaje, cred că asta spune tot.

  136. Smartphone-ul are in numele sau cuvantul “destept” si pun pariu ca e si modest. Mi l-as dori in apropiere pentru ca in acest fel as putea sa contactez mult mai usor pe unul dintre supereroi sau pe toata gasca. De exemplu in loc sa proiectez pe cer silueta unui liliac, as putea foarte usor sa ii trimit un e-mail lui Batman si sa ii dau coordonatele GPS ale locului unde in momentul ala niste raufacatori jefuiesc o banca sau o batranica.
    Mi-l doresc si pentru toate noptile cu cer senin nedormite, pentru toate tipele care mi-au zambit si eu am trecut mai departe, pentru zilele in care ma plimb cu trenul spre meleaguri necunoscute cu ruscacul in spate si pentru toate planurile pe care le am pentru urmatoarea perioada.
    Pe langa nimicurile astea l-as mai folosi ca sa vad ce trupa urmeaza sa concerteze la festivalul de muzica la care as fi daca nu am programul tiparit), in ce zile ploua la Glastonbury, ce stiri sunt pe bbc si ce mixuri pe bbc radio 1. Mi-as verifica mailul ca sa vad daca am vreo cerere de gazduire de pe Couchsurfing iar daca sunt eu in deplasare ca sa solicit o canapea unui CS. As putea plati facturile in drum spre casa in timp ce downloadez un podcast si ii trimit iubitei cateva screenshoot-uri din filmul pe care i l-am propus pentru seara respectiva. Mainile sus pentru untelefondestept!

  137. Vreau un telefon HTC in locul unuia basic deoarece sunt in continua miscare si imi place sa fiu tot timpul informata. Vreau acces la email permanent, oriunde m-as afla, vreau sa fiu capabila sa accesez informatia de care am nevoie cand am nevoie de ea, nu sa-mi notez pe bucatele de hartie diverse. Vreau sa imi pot gestiona FanPage-ul de oriunde si sa fiu tot timpul conectata la Facebook(recunosc, sunt dependenta de retelele de socializare).Nu vreau un simplu telefon, vreau un accesoriu fashion si trendy in acelasi timp, nu vreau ca atunci cand imi scot telefonul din geanta sa starnesc zambete de compatimire, ci zambete de admiratie. Chiar daca sunt fata si am o gramada de interese femeiesti, sunt pasionata de gadgeturi si de tot ceea ce este nou in materie. Iar lanterna incorporata sigur ma va ajuta nu sa-mi gasesc cheile, ci glossul pierdut pe undeva prin “geamantanul” de geanta.

  138. Vreau un smartphone HTC pentru a putea naviga feeder.ro in varianta full de oriunde, in timp ce ascult muzica, primesc directii via google maps, descarc un episod Futurama si ma joc online.

  139. Imi doresc un smartphone pentru ca este de ultima generatie. Cine nu isi doreste ceva de ultima generatie? Imi doresc un smartphone pentru ca el este cel mai tare dintre toate telefoanele si daca il ai impreuna cu el prinzi si tu importanta. Are cele mai tari functii si economisesti timp. Poti face ceea ce cu un telefon obisnuit nu reusesti. Iti permite sa ai PC-ul la tine in buzunar!!!! Mi-l doresc Mult!

  140. La intrebarea: “De ce iti doresti un smartphone?”, principalul raspuns este: “INFORMATIA”. Resursa primordiala a secolui 19 a fost reprezentata de catre aur, in secolul 20 petrolul i-a luat locul, iar in secolul 21 informatia a devenit cea mai importanta resursa a omului modern. Multumita tehnologiilor de actualitate informatia este accesibila oricui si de oriunde. Telefoanele inteligente au acest atuu important si anume facilitarea accesului la informatie. La aceeasi intrebare un alt raspuns este: “UTILITATEA”. Un smartphone substituie cu succes alte dispozitive cu care omul contemporan intra in contact. Poate fi la nevoie computer, music player, aparat foto, camera de fimat, GPS, radio, iar lista poate continua dincolo de cele 500 de cuvinte alocate acestui post. Complexitatea unui astfel de telefon este uluitoare, iar miile de aplicatii disponibile pe Internet il deteremina pe posesor sa nu se plictiseasca niciodata de el.
    In continuare o sa fac referire modul in care un smartphone ma poate ajuta in viata de zi cu zi. Dimineata primul dispozitiv cu care intru in contact este telefonul mobil care prin intermediul alarmei ma trezeste. Aplicatia care are rolul de a a afisa previziunile meteorologice imi va fi de folos in alegerea vestimentatiei din ziua care urmeaza. Timpii pierduti in deplasarile cu mijloacele de transport in comun vor fi mai usor de suportat datorita functiilor multimedia cu care este dotat telefonul. In timp ce datorita conexiunii 3G sau a conexiunii wireless pot rasfoi paginile ziarelor si revistelor preferate, voi asculta radioul preferat sau melodiile stocate in memoria telefonului. Expedierea sau citirea emailurilor de pe diversele adrese de mail este mai usoara ca niciodata deoarece orice smartphone ofera posibilitatea configurarii mai multor casute de email. Aplicatiile de mesagerie instanta, facebook-ul sau twitter imi vor fi utile in ceea ce priveste pastrarea legaturii cu prietenii de pretutindeni.
    Calatoriile vor fi mult mai placute datorita GPS-ului sau a aplicatiilor care folosesc aceasta facilitate. Prin intermediul lor nu numai ca voi sti in orice moment locatia in care ma a aflu, ci voi avea infomatii detaliate despre atractiile turistice din zona, restaurante, hoteluri si alte facilitati. Deasemenea nu trebuie neglijata posibilitatea de a realiza fotografii si filmulete de calitate precum si optiunea de a le posta pe Internet direct de pe telefonul mobil. Instrumentele de tip Office ofera posibilitatea realizarii unor documente care variaza de la clasicele documente create cu ajutorul procesoarelor de texte si pana la analizele complicate efectuate in programele de calcul tabelar. Calendarul complex este foarte util in ceea ce priveste planificarea activitatilor zilnice, devenind astfel principalul instrument de gestiune al timpului.
    In concluzie parerea mea este ca detinerea unui astfel de telefon in detrimentul telefonului basic este o cerinta obligatorie pentru omul secolui 21, un om activ, avid dupa informatie si intr-o continua miscare…

  141. Imi doresc un smartphone datorita functiilor pe care le are. Nu cunosc orasul, zona, m-am pierdut?! Nu mi-as face probleme daca as avea acest telefon – un mic ajutor direct in buzunar. Ma plictisesc? Nu prea cred, are o tona de aplicatii si jocuri. La ce capacitate de stocare poate avea, ar incapea o tona de melodii, non-stop muzica. De ce sa ma mai gandesc sa-mi iau un mp3 player?! As putea contiuna, dar de parca nu stiti ce functii minunate are. Eu una “salivez” deja. Ar fii primul meu smartphone. Poate ma nimereste si pe mine norocul o data.

  142. Cum sa nu vrei un smartphon.Este super tare.Esti mai aproape de prietenii tai non-stop.O multime de functii si camera foto de 5MP.Ce-ti poti dori mai mult?

  143. Vreau telefonul asta pentru ca mi-ar fi extrem de util si in plus vreau sa mi-l schimb pe cel pe care-l am acum.

  144. HTC Wildfire este gadget-ul complet care îţi oferă o experienţă de utilizare unică! si e normal sa mi-l doresc si tuturor le urez mult succes

  145. Pentru cineva care vrea sa scape de limitele impuse de desktop sau laptop privind portabilitatea, optiunea numita smartphone este una tentanta. Foarte tentanta!

  146. chiar imi doresc,ar fi chiar un vis,mai ales ca astazi mi-a fost furat telefonul care costa un salariu de profesor,sora mea a strans mult pt. a mi-l achizitiona,era tot un touch-screen si aveam cartela si cardul de memorie in el,asa ca un astfel de telefon e un vis,dar aratati ca se poate indeplini,plese :’)oricum are f.multe avantaje,este foarte util,felicitari celor care au conceput acest concurs,mai ales daca este adevarat si il vor da.

  147. Pana de curand am detinut un telefon cu touchscreen, insa intamplarea a facut sa-mi fie furat la scurt timp dupa ce l-am achizitionat. Partea rea este ca am contractat si un abonament cu multe faclitati pentru internet pe mobil si cu vechiul telefon mi-e imposibil sa-l folosesc la capacitate maxima, cu alte cuvinte platesc bani pentru nimic, practic. Un smartphone s-ar plia perfect nevoilor mele zilnice, mai ales ca urmeaza sa ma inscriu intr-o organizatie studenteasca si comunicarea cu multi dintre membri va depinde in mare parte de retele sociale.

  148. Simt ca imi ete destinat, ca are toate functiile posibile si imposibile pe care le pot folosi. Simt ca e al meu, la cat de performant este!

  149. are facebook, in ziua de azi facebook-ul a depasit si hi5 si chiar yahoo messenger… si are radio… iar telefonul meu e vechi vechi 🙂

  150. Salut,
    Imi doresc acest telefon pentru ca sun fan HTC si mai nou, al sistemului de operare android. E bun la toate : internet, poze, mail, facebook, muzica, filme si asa mai departe. Si market-ul e bestial.
    Succes tuturor!!!

  151. Imi doresc un smartphone pt ca incorporeaza toate functiile pe care le folosesc intr-un singur dispozitiv.Pot sa las acasa camera foto, mp3-ul, gps-ul si chiar si netbook-ul. Plus ca Htc-ul asta arata superb. 🙂

  152. Vreau telefonul asta pentru ca mi-ar fi extrem de util si in plus vreau sa mi-l schimb pe cel pe care-l am acum. In plus sistemul Android este laudat de toata lumea, as vrea sa-l testez si eu live, in fiecare zi…

  153. Mi-as dori acest smartphone deoarce m-am saturat sa mi se tot blocheze telefonul de 5 ani de cand am acest jaf.Vreau acest tel modern cu conectare la internet si Gps.

  154. Imi doresc foarte mult un smartphone datorita functiilor pe care acesta le ofera, ajutandu-ma in acest fel sa castig bani (prin comunicarea on-line cu prietenii) si timp (prin verificarea mult mai rapida a mailurilor si a diferitelor site-uri). In plus, as profita foarte mult de optiunile sale multimedia (mp3 player, camera foto 5MP, redare video, ecran foarte generos).

  155. Eu nu il vreau pentru mine,abia i-am pierdut mobilul prietenei mele,nu imi permit sa ii cumpar altul,are nevoie,vrea un smart phone : – “Tache dar LG e bun ?
    – Nu tache,nu e bun
    – Htc e bun ?
    – E cel mai bun ”
    La munca nu are voie pe net,acasa nu are loc de mine.Nu are facebook.NU ai facebooook ? oaaaa se mira multimea

  156. Generatia de telefoane smartphone-uri nu a aparut intamplator ci pentru-mi fi util mie sa pot verifica mai-ul , sa am la indemana o harta pe gps , sa ascult muzica si de aceea eu imi doresc acest HTC , findca nokia de 6 ani vechime pe care il am acum nu mai imi este de ajutor.

  157. As dori un smartphone pentru ca sa pot naviga mai usor pe net, mail,Facebook, sa am harti GPS, sa imi pot verifica casuta de mail oriunde. Deasemenea toate aplicatiile existente iti pot face viata mult mai usoara.Apreciez un smartphone HTC cu Android, deoarece reprezinta combinatia perfecta intre compania care produce cel mai bun hardware pentru smartphone-uri si cel mai bun sistem de operare mobil existent pe piata.

  158. Simplu….e un telefon de vis….imi ofera destul de multe facilitati cum ar fi wlan-ul/3g+ cu ajutorul carora voi putea sa fiu mereu conectat la feed-uri,mail-uri,viata online,o camera cu ajutorul careia sa immortalizez toate momentele importate la o claritate destul de buna,bluetooth v2.1 cu A2DP numai bun de ascultat muzica la o pereche de casti cu bluetooth stereo;se misca rapid(datorita procesorului) la fel ca ritmul in care se misca viata mea…mai pe scurt ar fi un personal assistant cu ajutorul caruia mi-as pune viata la punct;…de asta mi-ar fi mai de folos un smartphone si nu un telefon basic….

  159. Mi-l doresc pentru ca e “destept” si inca nu am avut un asemenea telefon si nici nu-mi permit sa-mi cumpar unul.Precis nu sunt singura in acest caz, dar numai castigand il voi folosi, altfel voi ramane cu vechiul meu telefon clasic.

  160. Imi doresc un smartphone si in special un HTC pentru a fi in permanenta legatura cu prietenii si pentru ca vreau sa am acces non-stop la mediul online iar Wildfire este dispozitivul ideal pentru asta. In plus vreau demult un telefon pe baza de Android de care am auzit numai de bine.Aaa si ar fi un cadou special p mama mea:D

  161. Imi doresc acest telefon deoarece este un telefon elegant si se potriveste foarte bine personalitatii mele!

  162. Costache Lavinia-Monica

    Imi doresc acest telefon deoarce in curand va fi ziua mamei mele si ar fi un cadou special pt ea!!!

  163. Bogdan Constantinescu

    Sunt pasionat de gadget-uri, iar acesta ar fi unul dintre cele mai bune pe care le pot proba pe pielea mea. În plus, am dezvoltat o anume apetenţă pentru produsele HTC, având prilejul de a le testa la muncă, alături de cele ale firmelor concurente. Nu aş vrea să mă lungesc foarte mult, nici să laud inutil, pot spune doar că HTC mi-a prilejuit unele dintre cele mai interesante experienţe.

  164. HTC?! cine nu-s doreste un HTC? cine nu ar vrea sa poata sa aiba lumea la picioare? cum sa nu poti sa te bucuri mai mult de degetele tale plimbandu-se pe un ecran tactil, sa ai insfarsit o poza a celui care te suna, sa nevighezi pe net fara sa mai fugi acasa sau la un “net cafee”, sa simti ca ai un telefon la tine? Stiu cu certitudine ca sunt unul dintre toti cei care isi doresc un Smartphone. Viata e deja complicata, ne trebuie un HTC

  165. Ce sa mai spunem, e un super telefon care are multe aplicatii pentru orice doresti sa faci. E-mail, player,browser,facebook, rss , youtube. Ce il face special este ca acest HTC este o editie limitata. As inlocui orice telefon cu acesta.

  166. Imi doresc acest telefon pentru ca ar fi un cadou perfect pentru sotul meu, chiar are nevoie de un telefon nou. De ce acesta si nu un telefon basic? Designul e perfect, e subtire si se poate tine in buzunar, poti vizualiza in orice moment contul de pe Facebook si al prietenilor tai, are functia Caller ID care iti aminteste de ziua de nastere a prietenilor cand ii suni, iar pe langa accesul la retelele sociale are multe aplicatii si jocuri(sotul meu e amator de jocuri pe telefon), iar lista se completeaza in fiecare zi cu alte aplicatii. Ce telefon poate concura cu asa ceva? In plus, telefonul HTC Wildfire e in editie limitata, asa ca e o onoare sa fi unul din proprietari acestui telefon.

  167. Vreau un smartphone pentru ca sa pot naviga pe net, sa am gps, sa imi pot verifica si eu casuta de mail oriunde. Deasemenea toate aplicatiile existente iti pot face viata mult mai usoara. Deasemenea ma intereseaza sa imi pot face si o agenda zilnica.

  168. Eu una nu prea folosesc telefonul pentru ca nu-mi place sa vorbesc la telefon. Imi place insa sa am posibilitatea sa-mi verific mail-ul oriunde as fi sau profilul de Facebook. Cred ca smartphone-ul imi da posibilitatea asta de a fi tot timpul instiintata atunci cand primesc vreun mail important sau vreun mesaj important. Acum, dupa cum toti tinerii stiu, multe lucri importante se intampla pe Internet si tot timpul trebuie sa fii instiintat.

  169. Imi doresc un HTC pentru a accesa mai usor internetul si pentru ca stiu ca este foarte performant. Si pe langa asta mai are si un aspect placut 🙂

  170. Condurache Dorina-Maria

    Un telefon smartphone este mult mai bun decat unul basic.Mi-as dori acest telefon deoarece as dori sa i-l fac cadou ficei mele care face in curand 18 ani.

  171. Imi doresc acest telefon pentru ca nu am mai avut un smartphone pana acuma…si cred ca acesta este unul potrivit pentru mine deoarece are dimensiuni reduse si este elegant.

  172. Imi doresc pentru ca am avut si l-am folosit pentru putin timp. Cunosc aproape totul despre el , de la soft pana la hard si sincer sa fiu chiar mi0ar fi de folos in activitatea de zi cu zi.

  173. Ca stire de ultima ora ce atesta utilizarea pe scara larga a smartphon-urilor Compania Orange a lansat un serviciu prin care clientii pot citi direct pe telefonul mobil recomandari si pareri despre smart­pho­ne-uri. Noul serviciu este bazat pe o teh­no­logie care permite scanarea unor coduri de bare atasate smartphone-urilor (tehnologia QR codes).În ultimii zece ani, smartphoneurile au cunoscut o evoluţie extrem de rapidă, trecând de la un telefon mobil butucănos la un aparat chic şi la modă, de la un dispozitiv dificil de folosit la unul care poate satisface o multitudine de nevoi şi cerinţe ale utilizatorului. Da, recunosc ca mi-as dori un astfel de telefon pentru ca performanta este vitala atunci cand esti un om activ,ancorat intr-o viata sociala ce presupune implicare .

  174. Imi doresc acest smartphone pentru ca tiind spre perfectiune, iar HTC Wildfire este mai mult ca perfect. Calatoresc mult prin tara, iar HTC Wildfire este insotitorul perfect in lungile mele delegatii: Camera color cu auto focus ma poate ajuta sa captez cele mai deosebite peisaje si sa le pastrez amintire, smartphonul avand o capacitate coniderabila de stocare; Aplicatia Google Maps mi-ar fi de mare ajutor pentru a nu ma ratacii prin diversele colturi de tara prin care hoinaresc; Desi mult timp sunt plecata, HTC Wildfire ma ajuta sa fiu mereu aproape de prietenii mei prin Facebook, Flickr si Twitter; Accesul la internet si viteza mare de downloadare ma ajuta sa obtin informatii intr-un mod rapid si in orice moment si de aseamenea ma ajuta sa comunic prin e-mail atat cu colegii,subalternii cat si cu clientii si beneficiarii mei; Functia Bluetooth ma ajuta atat sa transfer foarte repede date si informatii celor apropiati cat si sa folosesc casti stereo wireless, lucru foarte important avand in vedere faptul ca ma aflu mult timp in trafic; Nenumaratele sedinte si conferinte imi vor fi usurate de functia speciala a smartphon-ului prin care volumul soneriei este redus complet daca intorci telefonul cu fata in jos; Sunt o persoana deosebit de ocupata, dar HTC Caller ID imi va amintii de ziua de nastere a prietenilor mei, asfel niciodata nu voi uita sa-i felict; un alt punct forte al HTC Wildfire este bateria cu litiu cu o capacitate impresionanta care imi ofera posibilitatea de a povesti la telefon ore in sir asa cum obisnuiesc fara ca telefonul sa se descarce cand discutia e mai intensa; un alt atu al smartphon-ului este aspectul impecabil si dimensiunile care ma ajuta sa il gasesc repede in geanta mea plina cu toate cele necesare. Pentru toate aceste motive imi doresc smartphon-ul HTC Wildfire si nici un alt telefon nu l-ar putea inlocui.

  175. De ce imi doresc un smartphone? Pai, in primul rand pentru ca e un minicomputer de buzunar pe care il poti folosi oriunde. In al doilea rand pentru ca sunt dispus sa-mi petrec multe din urmatoarele zile ( sau luni) cotrobaind prin toate optiunile, meniurile si secretele sale…ceea ce imi va face computerul gelos! Sper doar ca, in caz de ceva,sa aiba si optiunea resetarii la setarile din fabrica

  176. Toti prietenii mei au renuntat la telefoanele clasice si si-au achizitionat smartphone-uri dar niciunul nu detine inca un HTC. Eu as fi primul din grup care ar avea un asemenea “instrument de atras priviri” si, sincer, mi-a placut mereu sa fiu primul si mai ales sa fiu invidiat, iar cu acest telefon le voi avea pe amandoua. Nu in ultimul rand, imi doresc acest telefon pentru ca un smartphone te tine mereu in legatura cu cei dragi, cu cei alaturi de care lucrezi, cu partenerii de afaceri. As schimba oricand telefonul meu clasic pentru un smartphone!

  177. Imi doresc un telefon smartphone pentru ca detine tehnologia care in ziua de astazi este foarte folositoare si care te poate ajuta foarte mult mai ales in mediul urban precum Internetul de unde poti afla ce se intampla in oras, ori poti raspunde imediat la e-mail-uri importante, sau folosesti GPS-ul daca nu stii pe ce straduta ascunsa se afla clubul unde te asteapta prietenii tai si multe alte optiuni folositoare. Comunicarea a ajuns in zilele noastre o necesitate. Si pentru a comunica nu e suficient un telefon mobil cu ajutorul caruia poti trimite/primi apeluri sau sms-uri. Astazi ai nevoie de mult mai mult decat atat, ai nevoie de acces la internet la o viteza buna ca sa poti tine legatura cu cei ce te incojoara, fie prieteni, familie sau colegii de munca.Apreciez un smartphone HTC cu Android, deoarece reprezinta combinatia perfecta intre compania care produce cel mai bun hardware pentru smartphone-uri si cel mai bun sistem de operare mobil existent pe piata.

  178. De cand am folosit primul Smartphone am ramas impresionat si nu cred ca as putea sa ma intorc la un telefon basic ! Aceste telefoane reprezinta urmatorul pas iar mie imi place sa fiu in ton cu moda .
    Multumesc ….apropo, am o cravata care se asorteaza cu telefonul !

  179. Smartphone-urile sau telefoanele inteligente reprezintă cele mai populare dispozitive, actualmente, toţi producătorii de celulare avand în portofoliul cel puţin două modele.
    Un smartphone este un telefon mobil inteligent prevăzut cu un sistem de operare, care îndeplineşte o multitudine de funcţii.
    Faţă de un telefon obişnuit, un smartphone oferă posibilitatea navigării pe Internet, are funcţii de GPS, e-mail, accelerometru, aparat foto cu posibilităţi multiple editare ale imaginii şi ecran sensibil la atingere. În plus, cele mai multe dispozitive au acum posibilitatea de a adăuga noi aplicaţii.
    Primul smartphone din lume a fost Simon, creat de IBM şi prezentat la salonul de tehnologie COMDEX din 1992. Acesta a fost pus în vânzare de firma BellSouth în 1993. Au urmat alte telefoane inteligente, ca Nokia 9000, Ericsson R380, pentru ca în anul 2001, Research In Motion să lanseaze primul BlackBerry.
    Revoluţia smartphone-urilor a fost declanşată, însă, de Apple în anul 2007, o dată cu lansarea iPhone. Terminalul a devenit în scurt timp unul dintre cele mai vândute smartphone-uri de pe piaţă, cu peste 30 de milioane de aparate livrate în întreaga lume. Recenta lansare a lui Nexus One de la Google face ca toţi marii jucătorii de pe piaţă să se poată lăuda cu un smartphone performant în portofoliu
    Nu există un smartphone ieftin. Chiar dacă îţi este oferit gratis, abonamentul te va “curata” de bani, ulterior. Pentru ca, evident, toate companiile de telefonie mobilă urmăresc profitul, iar faptul că ţi-ai luat iphone cu câteva sute de lei constituie, de fapt, o capcană. Îl vei plăti mult mai scump, dar, in pofida acestui inconvenient major, il doresti…

  180. Mi-ar place acest smartphone deoarece e un gadget ce are cam tot ce doresti: camera foto, gps, radio si poti naviga pe internet cu el. Un smartphone bine folosit este o “unealta” foarte utila.

  181. Imi doresc un smartphone si nu un telefon basic pentru ca in primul rand n-am avut smartphone.L-as folosi pentru internet,sa imi citesc emailul,sa fac poze (fara sa car dupa mine un aparat greu de fotografiat),sa ascul muzica mea preferata (si nu 2 melodii cat imi intra pe actualul telefon),as incarca poze si muzica din calculator prin cablu usb,caci nici atat nu am la actualul tel,as incerca aplicatiile!Nu mai zic ce grija as avea de un astfel de telefon!

  182. eu as vrea telefonul pentru ca are aplicatie prin care pot vedea toate constelatiile si planetele din sistemul nostru solar. as vrea sa pot face asta oricand, oriunde, cu htc-ul MEU. eh…
    daca as avea bani, l-as cumpara maine si nu as sta sa compun mesaje frumoase pt voi sperand ca, poate, il castig.
    am o mizerie de nokia. il urasc. e urat, mare si greu si in niciun caz nu-mi arata constelatiile. d-aia vreau htc-ul. ar fi frumos sa-l castig avand in vedere ca nu o sa mi-l permit prea curand. insa, daca il castig si in doi ani ajung vedeta porno cu milioane de dolari in cont, voi avea 7 htc-uri. poate fac si filme cu ele.
    oh well. i just want a smartphone coz im smart and i’m tired of stupid phones.
    oh yea, si nu joc la sentiment, i’m just honest.
    merci.

  183. De ce imi doresc un Smart phone HTC Wildfure? Telefoanele de tip smartphone au capabilitati incredibile, Un telefon te ajuta foarte mult( vorbesti cand ai nevoie cu diferite persoane, mesaje text, mms) dar ce te faci daca ai nevoie de mai mult, un smartphone acopera cu brio aceste lipsuri. Sunt inebunit dupa tehnologie, media( vizionare filme), office( access la office fara sa fii nevoit sa fii acolo, Smartphones iti dau voie sa ai diferite functii diferite in planner care se integreaza foarte bine cu alte calendare electronice( google ) sa nu mai pomenim de GPS. Posibilitatile si capabilitatile smartphone-urilor sunt URIASE, iar acesta este motivul pentru care il vrea, nu mai bine trebuie sa il am!

  184. Intotdeauna mi-am dorit un telefon high-tech pentru a profita de toate acele functii care te ajuta sa te descurci in viata de zi cu zi, sau doar sa pierzi timpul intr-o zi plictisitoare

  185. Ma ajuta un smartphone:
    1. Ca sa ma organizez, sa imi gestionez timpul, sa programez intalnirile.
    2. Sa fiu mereu conectat la email pentru o comunicare cat mai eficienta.
    3. Sa fiu mereu conectat la retele sociale (Twitter, Facebook).
    4. Sa folosesc aplicatii utile pentru activitatile din afara biroului.

  186. Am intrat pe un site cu concursuri, unde intru de mult timp cautand ceva de care as avea nevoie. Nu incerci, nu reusesti, mi-am spus in mintea mea. Am vazut acest telefon de mult si atatea reclame si prietene ce il au… dar off, nu pot sa spun ca are un pret exagerat, dar pentru o mamica in maternitate este. Le mai pun copiilor muzica pe mobil… dar memoria e mica, bateria se duce repede. Plecam in concedii cu arsenalul dupa noi laptop, mobil, aparat foto, modem, in speranta ca la acoperim pe toate. Mai faci o poza, pe mobilul meu nu iese clar, mai intru pe net, abia vad pagina intreaga, dar sa se mai miste ceva pe acolo pana sa nu dau cu el de pamant.
    In scurt timp ma apuc sa fac ceva in plus, ca se sfarseste maternitatea si mi-am propus sa fac ceva asigurari.
    Intr-un cuvand imi e foarte necesar si nici nu am mai avut niciodata.
    Multumesc ca ati avut rabdarea sa cititi ce am scris.

  187. imi doresc un smartphone pt ca este mult mai capabil decat un telefon basic, HTC te ajuta sa ti pasul cu noile tehnologi. nu am avut niciodata un smartphone desi imi doresc unul, iar unul ca HTC este nemaipomenit, fiind atat de dotat incat nu mai ai nevoie de calculator; facebook, youtube, yahoomessenger, orice poti accesa direct de pe telefon + o camera foto/video de calitate, pentru mine este un “must have”

  188. As dori sa castig deorece imi place telefonul si sun fan smartphone si HTC.Eu am un HTC Touch2 iar Wildfire-ul l-as face cadou baiatului meu ca vine ziua lui (implineste 14 ani).

  189. Îmi doresc un HTC smartphone deoarece îmi oferă acces la internet oriunde aş fi, apreciez un sistem de operare ca Android şi o firmă cu experienţă ca HTC, posibilitatea de-a fi în contact permanent cu toţi prietenii, şi de a impărţi toate noutăţile, muzica, filmele, show-urile.

  190. Doresc acest “creier” al telefoanelor mobile pentru a ma ajuta in viata de zi cu zi. GPS-ul in orasele aglomerate din Romania sau alte tari, legatura cu Twitter si Facebook pentru a putea “fi aproape” de prieteni, camera foto de 5 MP ar putea inlocui aparatul foto personal de mari dimensiuni si nu in ultimul rand aspectul formidabil care poate lasa pe oricine cu gura cascata. Pe scurt, smartphone=future, and we all want futuristic tech.

  191. Fratele meu are un HTC de care este foarte multumit si recunosc ca de cand si l-a luat el tanjesc si eu dupa unul. De ce mi-ar placea HTC wildfire? Pentru ca:
    – Atunci când cineva te sună, Caller ID-ul tău nu îți spune spune doar numele și numărul lor – ci și informații utile ca de exemplu statusul de pe Facebook sau data nașterii.
    – Cu Friend Stream, poți vizualiza toate actualizările prietenilor de pe Facebook, mesajele de pe Twitter și pozele de pe Flickr pe același ecran. Și atunci când dorești să-ți actualizezi propriul profil, le poți updata pe toate dintr-o mișcare.
    -Daca vrei să anunți pe cineva de o aplicație ii poti trimite un link de pe telefonul tau pe al lor. Există mii de aplicații disponibile pe Android Market – inclusiv jocuri și aplicații pentru rețelelea sociale, iar lista se completează în fiecare zi cu aplicații noi.
    -HTC Wildfire are un widget nou pentru partajarea aplicațiilor preferate, astfel încât poți să răspândești voia bună
    -Este indeajuns de subțire pentru a fi scos cu ușurință din buzunar, oferă o gamă largă de funcții interesante, precum cele șapte ecrane de start, suport pentru Adobe, Flash, un ecran tactil de 3,2-inch și un finisaj demn de experiența tactilă care contrazice prețul la nivel entry-level.
    – si lista poate continua

  192. De ce as alege un smartphone? Pentru ca puterea de procesare, sistemul de operare si rezolutia ecranului ii permit sa faca multe lucruri, lucruri carora un telefon obisnuit nu le-ar face fata. Un smartphone este un atom de inteligenta care inglobeaza tehnologia actuala in viitoarele generatii de telefoane.

  193. Imi doresc acest telefon pentru ca fata de actualul telefon (Motorola w230) ar fi un upgrade urias pe care il astept de mult timp !

  194. Eu imi doresc un smartphone deoarece acestea, fata de telefoanele basic ofera o multitudine de functii, care m-ar ajuta sa economisesc timp si care mi-ar face viata mai usoara (sau mai bine zis, mai placuta).
    In primul rand, il doresc pentru posibilitatea conectarii la internet, putand comunica astfel mai usor si mai econom cu prietenii. In plus, pot verifica mailul si diverse bloguri mult mai repede, economisind astfel timp.
    Apoi, mi-l doresc datorita functiilor multimedia pe care acesta le ofera (player audio, camera foto de inalta calitate, redare video si flash). Un mare plus acestui telefon este acela ca se pot conecta casti normale la el, putand fi inlocuite usor cu orice pereche de casti cu jack 3.5, si nemaifiind necesara cumpararea unora cu adaptoare speciale (mult mai scumpe decat cele obisnuite) in cazul in care cele din cutia telefonului se strica.
    Nu in ultimul rand, il consider un telefon elegant si comod!

    In ziua de astazi, tehnologia evolueaza foarte repede, iar foarte multe lucruri tind sa se mute in domeniul digital, asa ca personal nu mai consider smartphone-urile un moft, ci o necesitate.

  195. Folosesc smartphone inca din 2007 si nu as reveni la un telefon basic tocmai pentru functiile “smart”. Un HTC mi-am dorit dintotdeauna, fiind unul din marii jucatori pe segmetul de piata smartphone. In plus, sistemul Android promite multe, e o ocazie buna sa renunt la Symbian.

  196. Imi doresc ACEST smartphone, nu din cauza ca imi va facilita accesul la retelele de socializare, ci pentru faptul ca imi va usura foarte mult munca, utlizeaza tehnologie de varf si are o gama larga de aplicatii. Tehnologia este viitorul iar HTC Wildfire este pur si simplu “quietly brilliant”

  197. Toata lumea isi doreste un smartphone pt ei , dar eu mi-l doresc pt prietenul meu , ar fi un cadou superb pt ziua lui , ar fi cel mai fericit om de pe pamant daca ar primi un asemea cadou

  198. Imi doresc acest smartphone deoarece sunt blog /facebook /internet addictive, iar cu telefonul actual nu am acces la net.

  199. Imi doresc acest HTC pentru WiFi in special, apoi pentru senzor, pentru aplicatii. Motanii mei vor sa fie vedete pe Facebook, la fel si catelul meu, trebuie sa ii ajut. Vreau de asemenea sa fac cunostinta cu Androidul din el. Pot sa mai mentionez ca fara e-mail sunt un “om mort”.

  200. Nagy Tamas Alexandru

    Îmi doresc un HTC smartphone din 5 motive:
    – acces la internet (inclusiv feeder)si evident acces la e-mailuri
    – apreciez un sistem de operare open-source ca Android (multe programe utile si distractive)
    – functia de GPS, numai trebuie sa iau dupa mine inca un sistem de navigatie
    – ma ajuta sa ma organizez mai bine: reminder-ele sunt foarte utile de la intalnirile cu prietenii pana la sedinte
    – pot sa vad un film cand calatoresc

    In concluzie:
    ai TOTUL la un loc, adica in acest smartphone HTC

  201. Mi-l doresc pentru ca nu am castigat niciodata un telefon si as fi fericita sa fiu posesoarea acestui smartphone!
    Pe langa asta, imi place combinatia alb-argintiu, argintul mi-a placut dintotdeauna.
    Abia astept sa vorbesc la el si sa ascult muzica…si sa scap de jegutul meu de telefon pe care il am momentan…
    Doamne ajuta!:)

  202. In momentul de fata am un Samsung 3310, cu care ma chinui sa intru pe facebook sau mail. Mi-ar prinde foarte bine un HTC, ar fi mult mai usor sa tin legatura cu prietenii…
    Multumesc

  203. Imi doresc un smartphone deoarece consider ca mi-ar usura foarte mult munca mea prin multitudinea de aplicatii pe care le are incorporate sau care se pot adauga ulterior. In timpul liber camera foto si playerul muzical ma pot delecta prin claritatea imaginii si a redarii audio/video, iar designul este unul foarte atragator si elegant.
    HTC Wildfire este un telefon potrivit atat pentru cei care nu au avut pana acum un smartphone, cat si pentru cei care au avut si vor sa treaca la un alt nivel.

  204. Imi doresc un smartphone pentru ca:
    1.vechiul meu telefon SonyEricsson k608i are deja 4 ani ,e batran
    2.imi place sa fac poze
    3.mi-as dori acest telefon cadou de ziua mea care este in noiembrie

  205. am un smartphone si nu un telefon basic pentru ca primul dintre ele ma “dezleaga” de birou, calculator si tot ce mai inseamna imobilitate.
    iar daca beau un r*d b*ll care imi da aripi, fara smartphone ar trebui sa imi iau laptop-ul cu mine si e nasol sa zbori cu laptop-ul. pur si simplu te trage in jos.

  206. Eu imi doresc un smartphone. De ce? Nu am sa va insir toate calitatile pe care le are, deoarece le stiti, dar pot sa va spun ca imi doresc acest telefon pentru a trai intr-adevar mai bine in Romania.

  207. De ce un smartphone si nu un basic? pai in primu si in primul rand are destul de multe functii care pe mine unu ma ajuta, are un organizator destul de bun din punctul meu de vedere, imi voi incepe propria afacere in februarie si imi doresc un smartphone pentru a imi face viata mai usoara.

  208. Imi doresc sa castig un smartphone pentru ca sa pot face un pas inainte in viitor. Stiu ca-mi va face viata mai usoara si va combina in mod sigur ceea ce-ti ofera un laptop cu telefonul clasic. Ar fi un vis implinit.

  209. pai in primul rand e performant, mie mi-ar trebui pentru navigarea pe internet, eu particip la diverse concursuri am castigat cate un stick ,e ceva extraordinar sa castigi ceva pe net, cu telefonul meu sony, saracutul are 2 ani jumate, nu stiu cat o sa m-ai reziste, in principiu de asta mi l-as dori, multumesc si sper sa ma surprindeti placut ,respect

  210. Am un telefo mai vechi si doresc unul nou si pentru ca e un smartphone cu atat mai bine,marca HTC ma impresionat si ma impresioneaza cu produsele pe care le scoate pe piata si faptul ca are si ANDROID il face sa fie si mai atractiv

  211. Imi doresc sa explorez mai eficient spatiul virtual prin aplicatiile de conectare la Twitter, Facebook, Gmail si nenumarate aplicatii din Android Market. Vreau sa scap de vechiul soft S40… vreau sa fiu in pas cu evolutia!!!

  212. Prietenii ma tot tachineaza in legatura cu telefonul meu antic si sincer chiar as vrea acest telefon pentru a le inchide gura tuturor. Smartphone-urile reprezinta viitorul !

  213. Imi doresc un HTC Wildfire pentru ca este un gadget care contine tot ce am nevoie: internet, telefon, camera foto, totul intr-o singura cascasa mica, foarte slik and chic. Ca blogger imi poate fi de mare ajutor pentru a-mi updata constant si rapid blogul. In zilele noastre e un must have pentru o dependenta de facebook ca mine. Plus ca am auzit ca exista o groaza de aplicatii Android pe care abia astept sa le descopar. Mi-l doresc pentru ca cred ca o sa-mi faca viata mult mai usoara si mult mai placuta.

  214. Popovici Ioan-Razvan

    Inca din cele mai indepartate timpuri tehnologia a insemnat putere. In ziua de azi daca nu ai un telefon mobil, internet, un cont pe facebook, un id de mess, esti mort din punct de vedere social. Acest smartphone ar fi solutia ideala pentru rezolvarea tuturor problemelor. Sunt fascinat de acest HTC Wildfire atat prin simplitatea si finetea designului cat si prin tehnologia avansata. Din punctul meu de vedere HTC-ul combina utilitatea unui laptop cu nevoia unui telefon basic. Cu smartphonul acesta s-a reinventat tehnologia. Daca exista vre-un lucru care sa imbine utilul cu placutul sigur acesta este unul dintre ele. Cu acest gadget vei detine puterea!
    “La ce m-ar ajuta acest smartphone?”: La toate!

  215. Eu is sincer: vreau HTC-ul ca sa stau pe Facebook si Twitter in timpul cursurilor plictisitoare, mai citesc un blog ceva si trece timpul; acusi vine si sesiunea si poate reusesc si eu sa copii ceva cu Wildfire. In general ma straduiesc eu sa studiez dar cand dai de un party inainte de examen ai nevoie de un smart-help alaturi de tine. Ca orice student.:)) Serios vorbind acum: telefonul e chiar foarte tare si stie sa faca mai multe decat veteranul meu bifunctional (telefon + mp3 player).Iti organizezi cap coada toata activitatile iar Android-ul ruleaza fain.

  216. internet și organizator

    e-mail actualizat zilnic si la ora fixa. Inainte de smartphone imi verificam mailul din 2 in 2 ore cel puțin. Acum nu mai pierd vremea (3 casute de email ce se actualizeaza automat).

    readerul. cat timp sunt prin mijloacele de transport in comun apuc sa mai citesc din reader ce mai e nou (ce e video sau continut ce nu pot vizualiza las “unread”). Am un Nokia E63 si nu-mi permit chiar orice cu el. Dar din reader citesc zilnic macar presa.

    facebook. Mai rar pe telefon … si asta din acelasi motiv, nu permite citirea oricarui continut. Aplicatia facebook pentru nokia e destul de limitata. Mai rar, dar mai intru sa ma uit la poze.

    im. yahoo messenger cate odata. m-am obisnuit sa nu mai stau pe messenger dar cateodata mai primesc cate un mesaj cu … intra pe mess. tre sa intru online.

    poze si muzica … mi se intampla sa mai fac si poze, sa ascult radio sau mp3-uri (muzica de obicei pe tren sau pe drumuri mai lungi).

    aplicatii … cand mai stau pe wireless-ul de acasa imi place sa testez aplicatiile pe care le mai gasesc. Nu-s foarte multumit de ce ofera Nokia dar e ok. Imi place sa testez ce e nou … ba caut ce mai e nou prin podcast, ba un internet radio, youtube …

    calendar, reminder, alarma … m-am obisnuit sa gasesc pe telefon la ce ora am urmatorul curs si in ce sala. Imi pun orarul pe telefon, il pun sa sune cu o ora inainte de primul curs, ii setez extrem de des tot felul de remindere. Mi-ar fi extrem de greu acu fara un smartphone. As uita zilele de nastere, as intarzia la cursuri, as uita sa-mi fac task-urile.

    pdf, office … ciudat sau nu, dar mai am cate o carte in pdf pe telefon. cand nu am acces la calculator, mai citesc de pe telefon.

  217. Îmi doresc un HTC smartphone deorece mi-ar usura foarte mult munca , inlocuind PC cu acest smartphone care este o minunatie din cate am citit !

  218. Sunt curios si imi plac noutatile si asi dorii sa le testez noile aplicatii, disponimile la asemenea aparat.Asi dorii sa am si eu un asemenea telefon cu sistem de toutch, si sa-l probez si sistemul de navigare incorporat.

  219. De foarte mult timp, imi doresc un Smartphone de la HTC. M-am indragostit de acest telefon din doua motive: 1. Ador tot ce pot face cu un Sistem de operare Android si cate aplicatii open-source folositoare gasesc. 2. Display-ul si caracteristicile tehnice sunt geniale. Acum urmeaza motivul real. Sunt Secretar Imagine al revistei “Teen Press”, revista ce se distribuie gratuit in liceele din Bucuresti si este realizata doar de catre cei ce sunt la liceu. Fondurile le obtinem greu, dar realizam totul din pasiune in mod voluntar, iar in spatele revistei se afla o adevarata familie. Eu ma ocup de tot ce tine de promovarea revistei, marketing, relatiile cu institutiile de invatamant, culturale si de presa. Lucrez cu o echipa de Atasati Imagine prin care incercam sa avem un feeback constant despre cum este primita revista in licee. Pentru lucrurile acestea avem nevoie de multa comunicare, iar adesea mailul nu imi este la indemana, pentru ca de multe ori ma aflu pe drumuri, stand in autobuz in trafic, sau pierzand vremea pe la liceu. Da, sa nu uit. Sunt clasa a 12-a, iar timpul incepe sa capete o alta dimensiune. Astfel cu cat pot sa rezolv mai multe probleme din mers, cu atat castig mai mult timp, mai mult timp pentru a contribui la dezvoltarea acestui proiect de care sunt absolut dependent, dar si pentru a mai castiga niste timp pentru invatat.

    Ce as face cu un HTC Wildfire? As raspunde instant la mailurile primite, as putea sa am un abonament ieftin de internet si sa pot trimite mailuri in loc sa consum cu mult peste minutele nationale alocate de abonament. As putea sa fiu conectat mereu la Facebook si la Twitter pentru a-l folosi ca o adevarata unealta de marketing pentru “Teen Press”. As putea sa uploadez instant momente din Redactie, pentru ca cititori nostrii sa simta ca suntem aproape de ei. As avea Google la degetul mic si as avea de ales dintre nenumarate aplicatii din Android Market, mai ales cele de organizare ale activitatilor pentru ca timpul este foarte important.

    Majoritatea cunostiintelor mele stiu de pasiunea mea pentru HTC-uri, de si eu am un telefon basic, pe care nu prea pot face multe lucruri. De cand am descoperit telefoanele si brandul, am sustinut cu tarie ca HTC sunt cele mai bune smatphone-uri. Chiar daca nu castig telefonul, tot HTC o sa ramana favoritul meu. Mi-am propus sa detin un telefon HTC si stiu ca o sa am un astfel de telefon. Daca nu acum, inseamna ca inca nu sunt pregatit pentru ce inseamna HTC.

    Vedeti voi, in acest comentariu este vorba de mai mult decat dorinta de a avea un smartphone. Este vorba de un principiu, de un ideal, de o utilitate, o inteligenta, o eleganta, o pasiune si un adevarat ajutor, este vorba de HTC, mai mult decat un simplu brand sau un simplu telefon.
    PS: M-am incadrat la limita de cuvinte. Word count spune: 491 words

  220. Mi-as dorii acest HTC Wildfire pentru ca m-ar ajuta cand am nevoie de o conectivitate rapida pe net si nu numai,l-as folosi desigur si pentru convorbiri telefnice sau online.Parerea mea este ca intradevar este o necesitate un astfel de telefon iar pe mine ma poate ajuta in viata de zi cu zi cu utilitatea lui de a-l folosi fie pentru navigare sau convorbire,imi doresc de foarte mult timp sa am un HTC dar nu am avut ocazia inca de a-l avea.Un telefon basic nu ar face fata in multe lucruri dar HTC se descurca indiferent de situatia in care este pus.IMI DORESC ACEST TELEFON FOARTE MULT!!!

  221. De ce imi smartphone si nu un telefon basic?
    Cred ca au zis deja toti cei care au scris pentru mine,.. si vor spune in continoare.

    Stima Feeder!

  222. Am remarcat ca majoritatea cunosc bine tehnologia incorporata in supertelefonul vostru, eu in schimb nu stiu multe despre asta insa aceasta este o oportunitate pentru mine sa va cunosc mai bine performantele si sa le fac cunoscute si altora, mai stiu ca sansele de a castiga eu sunt infime insa stiu ca imi doresc mult de foarte mult un telefon HTC, voi decideti.

  223. De ce-mi doresc HTC’ul?
    Foarte simplu de raspuns la aceasta intrebare.

    Tin sa precizez ca am detinut atat un HTC P3600 cat si un HTC Diamond… Pot sa spun ca ambele au fost telefoane foarte bune la vremea lor, dar deh… tehnologia evolueaza pe zi ce trece.

    Un smartphone va fi intotdeauna superior unui telefon normal din mai multe motive: superioritatea in redare video (marimea ecranului, calitatea imaginii), redare audio mult mai buna, navigare mult mai usoara pe internet.
    Pe scurt este mult mai ‘frendly’ cu cerintele oamenilor din ziua de azi.
    Singurul inconvenient, as putea spune, este pretul… Care e proportional cu performantele acestuia, motiv pentru care nu toate persoanele isi permit o asemenea ‘jucarie’.

    Cam atat am avut de spus, ramane de vazut daca mi-a fost ‘scris’ sa pun mana pe un HTC Wildfire sau nu.

    Succes tuturor celorlalti participanti.

  224. Sunt un avid utilizator de smartphones, si in momentul de fata HTC sunt in top, m-ar ajuta mult platforma prietenoasa si viteza de lucru, ce sa mai, internetul nu mai este pe fir, este wireless cu cat iti ia mai mult sa intelegi cu atat ramai mai mult in urma. Fiti in fata, folositi tehnologie mobile HTC.

  225. HTC Wildfire mi se pare cel mai reusit smartphone in primul rand pentru numeroasele utilitati si functii de care dispune, sistemul de operare Android este exceptional. Este foarte frumos si elegant ca aspect si dupa parerea mea depaseste mult cunoscutele iphone-uri care deja au devenit prea populare.In mod clar este mult mai presus decat un telefon normal. Frecventa procesorului, sistemul de operare, aplicatiile pentru internet , toate acestea nu le gasesti la un telefon basic.

  226. Imi doresc acest telefon HTC deoarece nu am avut niciodata unul si am auzit ca functiile lui sunt foarte speciale iar navigarea pe net sau oricare comanda o executa fara prea mult stat pe ganduri.HTC in viata de zi cu zi m-ar ajuta pentru ca este o foarte mare utilitate si l-as folosi cu foarte mare drag,un basic nu ar face fata comenzilor asa de usor cum o poate face acest telefon de aceea mi-l doresc din suflet.

    IMI DORESC ACEST TELEFON DIN 3 MOTIVE :

    1.Folosesc foarte mult telefonul;
    2.Imi doresc sa pot avea in fiecare clipa netul langa mine iar HTC ma poate ajuta cu o navigare rapida;
    3.M-as simti mai speciala avand-ul mereu in geanta sau buzunarul meu si as creea furori in jurul meu fiind stapana unui astfel de telefon elegant.

  227. Imi doresc un smartphone, si nu un telefon basic pentru ca fac programare pt android si m-am saturat sa folosesc emulatorul si sa nu pot testa aplicatia pe un telefon adevarat.

  228. pt ca nu am avut niciodata un smartphone si n-am castigat niciodata nimic si sunt sarman si imi place sa ascult muzica si doresc sa nu mai car doua deviceuri si sa sa n-am spatiu sa pun tot ce vreau sa ascult si sa pot consulta harti cand sunt in tura cu bicicleta si sa-mi pot inregistra progresul si experientele si sa pot impartasi lumii locurile/lucrurile pe care merita sa le vada/faca.

  229. Eu nu vreau niciun smartphone pentru că oricum pierd prea mult timp la calculator, iar cu banii pe care ar fi trebuit să-i dau pe el mi-am luat aparat foto analog, player şi telefon. Nu ştiu ce să fac cu restul banilor.

  230. Imi doresc acest HTC deoarece are sistem de operare Android, iar eu in momentul de fata am un iPhone. Diferenta intre acestea doua fiind camera video 🙂 si fara limitari in toate aplicatiile telefonului in scopuri comerciale. Android market e mult mai plina de aplicatii folositoare, complexe, gratuite, fara jailbreak (pt cunoscatori) :). Folosesc telefonul in scopuri phone/text/media/office , adica mai toate mediile in care se foloseste un smartphone, si HTC-Android cred ca-i cea mai buna alegere pentru treaba asta. Concluzia: scapati-ma de chinul care se numeste iPhone 😀

  231. Vreau un htc pt ca un smartphone htc nu este asa comun precum nokia sau alte bRANDURI de telefone, in plus de asta internetul merge foarte bine pe un smartphone.Din cate am auzit exista android market de unde se pot lua aplicatii gratuite .Pe langa toate astea sistemul De operare ANDROID ESTE MULT MAI STABIL decat alte sisteme de operare pt telefon.Ce pot sa zic,eu cred ca htc-urile sunt cele mai bune telefoane din lume(parerea mea)
    Toate astea mentionate mai suc fac ca htc-ul sa fie telefonul perfect

  232. Imi doresc acest telefon pentru ca bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla. Si pentru ca este foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte util. Cu aceasta telefon de ultima generatie este unul dintre cele mai trasnet,beton shukare,JMechere,inteligente,economice,polizaharide,de firma,incredibile,uluitoare,grandioase produse din aceasta perioada in care informatiile sunt cheia de baza a unei societati. Si cu aceasta stire bomba am incheiat transmisia.
    Buna seara.

  233. Vreau acest telefon pentru ca as putea sa am acces la internet, pentru ca e greu sa cari tot timpul laptopul dupa tine si pentru ca telefonul pe care il am acum s-a stricat!

  234. O buna vreme n-am vrut sa recunosc dar mi-am dat seama ca nu-i chiar ceva rau: sunt dependent de internet! zilnic trebuie sa-mi verific mailurile, ce-au mai postat vlogerii pe Youtube, ce-au mai postat prietenii pe Facebook, Messenger si multe altele care vin pe moment sau din recomandari.

    De asemenea imi place sa fotografiez si sa filmez anumite momente. Cu un smartphone le-as putea posta instant pe net.

    Ba mai mult, toate aplicatiile si optiunile unui asemenea telefon m-ar scapa de iadul provocat de actualul, un telefon bun la vremea lui, dar incercat de ani grei.

  235. Bineinteles poti avea si un telefon normal, dar ce te faci daca iti mai trebuie si un calculator stiintific pentru calculele la mate, un player de muzica sa asculti melodia preferata in drum spre scoala, sau de un mail rapid in pauze…?
    Un HTC te scapa de toate aceasta probleme, intr-un singur dispozitiv ai tot ce iti doresti.
    UN TELEFON HTC NU-I UN MOFT CI O NECESITATE!

  236. Mi-as dori un HTC pentru ca sunt un om dependent de comunicare online oriunde as fi si vreau un smartphone deoarece cu un smartphone poti face mult mai multe decat sa vorbesti si sa asculti muzica iar conexiunea la internet este una cu mult imbunatatita fata de cea de la un telefon basic. As putea folosi internetul ca sa intru pe site-urile mele favorite,facebook,hi5,yahoo mail&messenger.

  237. Vreau acest telefon pentru ca al meu este mai vechi si nu am acces la internet atunci cand vreau si mai ales nu am camera foto:( sun pasionata de fotografii! 😀

  238. Imi doresc un HTC ca sa trec de la un nokia clasic la un “minicomputer” portabil. Diferenta de tehnologie si de functionalitati disponibile pe un HTC fata de clasicele telefoane e MARE.

  239. Imi doresc un HTC pentru ca vechiul meu telefon nu mai face fata cerintelor mele actuale iar acest HTC este un telefon absolut uimitor si in plus face parte si din editie limitata…un telefon pe care oricine il viseaza

  240. Imi doresc un HTC Wildfire, ptr ca este exact ce imi doresc un telefon multimedia cu care navigatul pe internet este o placere. In plus va fi unic prin culoare, si va inlocui actualul telefon care este timpul sa iasa la pensie…a inceput sa se cojeasca si carcasa 🙂 Nu in ultimul rand, am butonat cateva HTC-uri si mi s-a pare k Android este ft user friendly, abia astept sa instalez shazam, si multe alte aplicatii din market :))) PICK ME!!!

  241. Da, imi doresc un smartphone…

    De ce n-am smartphone?

    …pai sunt un adevarat dezastru cand vine vorba de telefoane: le scap pe jos frecvent, le pun langa chei si bineinteles ecranele se zgarie, mai vars un pic de apa pe ele…prin urmare, nu m-am gandit ca as putea avea grija de un smartphone.

    acum insa,

    cand telefonul meu este pe moarte, trebuie sa imi iau un inlocuitor…si m-am gandit la un smartphone…as avea nevoie si de plan de date pentru: e-mail, gestionare conturi de social media, gestionare licitatii online si browsing.

    Ma gandeam sa imi iau un iPhone pentru ca as fi avut acces la o multime de aplicatii din iTunes insa nu mi-a fost recomandat pentru simplul motiv ca nu poti utiliza mai multe aplicatii simultan (si ma gandeam la un 3G S nu la un iPhone 4)…asadar, am intrebat un specialist, care a testat majoritatea smartphone-urilor noi de pe piata romaneasca, si mi-a recomandat HTC .

  242. Comunicarea a ajuns in zilele noastre o necesitate. Si pentru a comunica nu e suficient un telefon mobil cu ajutorul caruia poti trimite/primi apeluri sau sms-uri. Astazi ai nevoie de mult mai mult decat atat, ai nevoie de acces la internet la o viteza buna ca sa poti tine legatura cu cei ce te incojoara, fie prieteni, familie sau colegii de munca.
    Si ai nevoie si de o camera foto/video incorporata in telefonul mobil iar peste astea ai nevoie de un telefon cu sistem de operare Android pt ca nevoile tale sa se muleze pe posibilitatile tehnice ale telefonului. Sa poti instala aplicatiile necesare in viata de zi cu zi.
    De asta am eu nevoie de un HTC !

  243. Vreau telefonul asta pentru ca-l merit. Am un telefon finlandez fabircat in Romania in care nici macar nu pot inregistra numele intreg in agenda.
    Dar imi trebuie pentru ca mi-ar usura munca (sunt graphic desginer freelance). Am nevoie de net ca de aer, telefonul asta ar fi ca o butelie de oxigen cand nu sunt in casa.

  244. din cate am vazut este un super telefon care i-ti ofera foarte multe facilitati ,are un super design si ar fi cel mai potrivit cadou pe care l-as putea primi de ziua mea care este luna aceasta mai exact pe 12.cel mai potivit tel pt a utiliza netu.practic HTC-ul este viitorul si trebuie sa incercam sa tinem si noi pasul.mi-l doresc cu ardoare sa pot folosi si eu internetul

  245. Imi place sa fiu la curent cu anumite stiri, sa imi anunt rapid prietenii cand e vorba de ceva urgent, sa pot trimite fotografii sau linkuri cand e vorba de familie sau de activitati de blogging. Vreau sa fiu mai eficient. Asta e esenta pentru un smartphone in viata mea.

  246. Imi doresc un smartphone si in special un HTC pentru a fi in permanenta legatura cu prietenii si pentru ca vreau sa am acces non-stop la mediul online iar Wildfire este dispozitivul ideal pentru asta. In plus vreau demult un telefon pe baza de Android de care am auzit numai de bine.

  247. Un smartphone este mai apropiat de ideea de computer decat de ideea de telefon. Daca iti iei un smartphone doar pentru a vorbi la telefon faci o mare greseala. Deoarece vorbesc destul de putin la telefon, insa folosesc foarte mult internetul, mailul si retelele de socializare, un smartphone ar fi cel mai potrivit instrument, datorita mobilitatii de care da dovada.

  248. Pentru ca necesitatile de comunicare sint mari si un telefon de aceasta factura le acopera din plin. Exista iphone dar sistemul e suficient de inchis cit sa nu ma atraga. Cit despre telefoanele basic, era lor mi se pare demult apusa.

  249. Îmi doresc un HTC smartphone in primul rand pentru sistemulde operare open-source ca Android, pentru ca am incredere in calitatea telefoanelor HTC, pentru ca folosesc frecvent internetul de pe mobil.Smartphone ar fi cel mai potrivit pentru mine, neavand timp sa stau la calculator, acesta mi-ar conferi posibilitatea sa utilizez internetul mai usor decat alte telefoane.

  250. Eu as vrea acest telefon nu pentru mine.
    L-as vrea pentru mi madre. Sa o introduc si pe ea in era internetului si a mms-urilor. Ea mi-ar trimite mms-uri cuminti. Eu i-as trimite mms-uri si mai cuminti.
    Si-ar face cont de facebook si mi-ar da like la posturi si poze.
    Si-ar face cont de youtube sa se uite la tot felul de filmulete ( dupa cate o stiu eu ) la chestii religioase.
    Cred ca daca o coving ca merita si-ar face si pe lastfm.
    Nu cred ca o sa reusesc sa o conving sa asculte muzica la casti. Doar daca ii zic ca Trinitas emite si online.
    I-ar folosi maxim pentru ca ar vorbi cu handsfree.
    Ar face poze mistoace la ce lucreaza ea – wow si poate o conving sa-si faca blog. Asta chiar ar fi bestial.
    Sa stii ca i-ar prinde bine.
    Si i-ar placea ca nu s-ar mai chiori la butoane.
    Wow- cu cat ma gandesc mai bine cu atat imi dau seama ca i-ar prinde superbine.

  251. 500 de cuvinte? Mai am ramase 493: A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE!A HTC SMARTPHONE IS THE BEST FRIEND I CAN HAVE! MUST HAVE IT!

  252. Am acelasi telefon de vreo 4 ani si mi-as dori mult acest telefon, evident pt ca este net superior celui pe care il am. Pt memoria de stacare, camera dar si bateria pe care le are.

  253. Imi doresc un Htc pentru ca e un telefon foarte bun cu foarte multe aplicatii si sa scap de moskvici-ul vechi pe care il am si se opreste din 5 in 5 minute.

  254. Il vreau ca sa am motiv sa imi fac cont de facebook si promit ca apoi sa devin al vostru cel mai mare fan.

  255. Pentru smartphoneurile facute de HTC reprezinta viitorul, cu el poti face orice: email, navigare internet, video, si multe altele. Mie imi trebuie pentru viata de zi cu zi 😀 deci trebuie sa mi-l dati mie

  256. Am auzit ca baietii cu smartphone HTC au succes la femei. Mi-as dori un smartphone pentru ca de cate ori ies la bere si altii isi scot telefoanele pe masa, eu sunt nevoit sa scot nokia 1600. E ca si cu as fi la nudisti si as avea-o cea mai mica.

  257. Imi este necesar un smartphone HTC deoarece, desi am optiune de internet pe mobil si accesez in mod constant Twitter, Facebook, contul de mail, smartphone-ul actual non-HTC nu ma mai satisface.

  258. Un smartphone este mai apropiat de ideea de computer decat de ideea de telefon. Daca iti iei un smartphone doar pentru a vorbi la telefon faci o mare greseala. Deoarece vorbesc destul de putin la telefon, insa folosesc foarte mult internetul, mailul si retelele de socializare, un smartphone ar fi cel mai potrivit instrument, datorita mobilitatii de care da dovada.

  259. Apreciez un smartphone HTC cu Android, deoarece reprezinta combinatia perfecta intre compania care produce cel mai bun hardware pentru smartphone-uri si cel mai bun sistem de operare mobil existent pe piata.

  260. De doua luni posed un smartphone Samsung Galaxy S. Pot spune ca acest telefon ma ajuta la servici (e-mail, gps, document reader), pentru a pastra legatura cu prietenii (ymessenger, twitter, facebook, pentru a afla ceea ce este nou prin oras (filme, concerte, spectacole), pentru a imi aduce aminte de intalniri dar si de momentele placute petrecute cu persoanele iubite (poze, filmulte) si multe, multe altele. Am ajuns pana in punctul in care ascult muzica pe el cat timp sunt in masina mea(si am sistem audio bunicel in masina). Acest telefon il doresc pentru prietena mea deoarece si ea ar avea nevoie de un smartphone, dar din motive financiare nu se poate momentan.
    Va multumesc.

  261. Imi doresc acest telefon pentru ca a il face cadou tatalui fetitei mele, pentru a reusi a comunica mai rapid si mai des cu ea atat pe internet cat si la telefon, sper sa fie o motivatie in plus pentru acesta dea a reusi sa o cunoasca mult mai bine sau cel putin sa fie un inceput! Multumesc

  262. Nu am cont pe Facebook sau pe Twitter, nu am handsfree si nu fac poze cu mobilul la toate cacaturile ca sa arat mai departe la prieteni plictisiti sau sa le uploadez cat mai repede pe Flickr. Cand sunt plecat in alta tara, imi cumpar o harta si un ghid, daca ma pierd ma uit dupa nume de strazi sau intreb necunoscuti pe strada. Nu am blog si nici nu cred ca exista ceva online atat de interesant incat sa vreau sa mai dau un refresh de la metrou. Intru pe net numai de la munca sau de acasa, incerc sa stau cat mai putin in ambele locuri.

    Am 23 de ani, vreau sa beau, sa fumez si sa fut. Nu vad cum un smartphone m-ar ajuta sa fac oricare dintre ele mai bine sau mai des.
    Poate schimba asta un HTC Wildfire ? Probabil ca nu…

  263. Why me ? Pentru ca am avut asa : HTC G1 Android (primul dealtfel), HTC G1 bis c-am ramas fara el (in piata Obor), dupa care mi-am luat HTC Desire si pe G1 l-am dat unui coleg (asta ca sa inteleaga si el de ce Android). Pe acest Desire as vrea sa-l donez pritenei mele care vrea iPhone (Doamne nu!) si prin urmare I NEED IT ! Si pentru ca ma trezesc dimineata cu el, we take a bath together, apoi mergem la serviciu impreuna unde iesim la o tigara si vb cu lumea pe mess din telefon (desi tocmai ne-am ridicat de la calculator), rupem market-ul in doua si cand ajungem acasa impuiem capul tuturor cu ce aplicatie minune ne-am mai instalat, pentru ca desi ne uitam la un film mai cautam una alta pe net, pentru ca stresam lumea cu zecile de mail-uri, pentru ca tocmai am descoperit Facebook app for Android si pentru ca ne-am apucat sa si dezvoltam niste aplicatii micute (doar de fun ca nu suntem programatori 🙂 ). Si pentru ca nu mai aveti alt om care sa faca mai mult lobby pentru HTC-urile cu Android (we hate Apple 😀 ).
    si cam atat…

  264. Imi doresc acest telefon, pentru ca e cu touchscreen si mi-am dorit dintotdeauna unul cu ecran tactil, pentru ca are o camera buna, iar mie imi place sa fac poze, pentru ca pot sa intru pe Internet si pentru ca cel pe care il am acum s-a stricat. 🙂

  265. mi-as dori acest telefon pentru ca nu mi-am achizitionat un telefon de vreo..6 ani..inca am o caramida care tine bateria nici o zi, ecranul e zgariat si nu mai am tasta *. sunt convinsa ca telefonul asta m-ar face si pe mine cool and funky 🙂

  266. Eu am deja un HTC si imi place foarte tare. Vreau sa aiba si sotul meu un HTC ca mine, dar nu pot momentan sa i-l cumpar. Decat ce are in prezent, un HTC ar fi super: va putea sta pe facebook cu prietenii, isi va citi mailul, va sta pe mess, se va uita pe youtube si in plus ma va suna pe mine si vom vorbi ca de la un android la altul 😀

  267. imi doresc ceva mic, dragut, portabil. htc wildfire le indeplineste pe toate. m-am saturat sa plec din oras cu laptopul dupa mine, sa il car tot timpul in masina pentru a verifica ce a aparut pe internet si sa il aprind de cate ori vreau sa folosesc cea mai banala aplicatie, gen sa editez o poza.

  268. vreau un smartphone deoarece cu un smartphone poti face mult mai multe decat sa vorbesti si sa asculti muzica.in primul rand conexiunea la internet este una cu mult imbunatatita fata de cea de la un telefon basic,pe langa asta te poti juca niste jocuri foarte frumoase pe un telefon cu touch screen.Din cate stiu pt HTC este android market de unde se pot cumpara aplicatii gratis(din cate am auzit) ,si in plus de toate astea esti altfel vazut daca ai un smartphone.

  269. Pai in primul rand mi-as dori un telefon, in al doilea rand mi-as dori un HTC pentru ca sunt un om dependent de comunicare online oriunde as fi si mereu exista un moment pe care as vrea sa il imortalizez si sa il pastrez in telefon ca o poza draguta. Alt motiv? arata coios rau.

  270. HTC Smartphone e cel mai tare! UTIL, PERFORMANT, RAPID, ELEGANT!
    E mai bun decat Iphone si decat orice telefon care a existat vreodata!
    Ce as putea sa imi doresc mai mult?! un laptop mare si greu cand pot sa am un HTC mic si dragut si la fel de folositor? Ma poate ajuta la locul de munca, la facultate; in fiecare ora pot fi conectata la noutati, legi, stiri, si voi stii mereu unde sunt datorita GPS-ului!
    Nu am inca unul dar imi doresc! Normal ca imi doresc! As putea sa continui sa mai insir toate utilitatile telefonului dar deja le stiti! Mie mai imi ramane de spus cat de mult imi doresc sa beneficiez de fiecare dintre ele!

  271. Pentru ca am tot avut telefoane cu functii basic si un smartphone ar fi ca si cum as avea ocazia sa intalnesc un extraterestru.Sa mai si pun mana pe el,pe deasupra!Cum e tare la moda Facebook-ul acum,unul din motive ar fi ca pot sa fac updates mai des:)).

  272. Imi doresc acest telefon pentru ca am auzit ca telefoanele HTC sunt cele mai bune.As putea folosi internetul ca sa intru pe site-urile mele favorite,facebook,hi5,yahoo mail&messenger,ca sa pot suna prietenii ca nu mai am momentan telefon.S-a stricat bateria si nu mai am posibilitatea sa-mi cumpar o baterie.Dar mai ales imi place sa fac poze.

  273. Am un lg vai de el, de fapt am impresia ca aceasta marca e produsa pentru a fi praf. I s-au stricat tastele, nu pot inchide convorbirile, camera e proasta, n-are radio, n-are jocuri, cand suna in buzunar nu se aude, iar cand vorbesc trebuie sa fie foarte mare liniste in locul unde ma aflu pt a o putea auzi pe persoana de la capatul firului. De aceea imi doresc un HTC Wildfire, plus ca nu imi permite bugetul sa imi cumpar unul, este la moda, elegant si, bineinteles, mult mai performant.

  274. raileanu elena-georgiana

    nu am un smartphone dar imi doresc unul pentru ca:
    – este un geniu la capitolul telefoane mobile
    -poti sa pastrezi legatura cu prietenii pe facebook/twitter oriunde as fi
    -in pauzele lungi si dese (cheia marilor succese)la facultate m-as putea amuza uitandu-ma la diferite filmulete dar in acelasi timp as putea sa’mi verific mail-ul.
    -as putea imortaliza momentele cu, colegii de facultate folosindu’ma doar de smartphone si nu as mai fi nevoita sa iau camera foto.
    -calatorind prin tara atat cu parinti cat si cu prietenii gps-ul m’ar salva atunci cand m’as rataci.
    Practic smartphone-ul e atat pentru distractie cat si pentru a fi utilizat in scopuri mai serioase(precum job-ul) iar un telefon basic nu’ti poate oferi ceea ce ofera un smartphone..aici ma refer ca ofera o camera de slaba calitate, memorie mica pentru cateva melodii/fotografii si cam atat.
    Astfel smartphone-ul e prietenul potrivit la locul potrivit(adica mereu il ai la tine si te poti folosi de el)

  275. Detin un smartphone si pot sa zic ca e cea mai buna achizitie pe care am realizat-o in ultimii ani. Imi ofera posibilitatea de a fi in permanenta conectat cu tot ce se intampla acasa, la lucru, in orasul in care traiesc sau pe care vreau sa il vizitez. In viata de zi cu zi aproape ca nu exista situatie pentru care sa nu se potriveasca o aplicatie. Pentru ca niciodata nu o sa merg in concediu sau afara la o bere cu prietenii carand un laptop, o camera foto, un mp3 player, un GPS si un telefon, ci doar smartphone-ul, in opinia mea, acesta a reinventat modul in care traim zi de zi. Mailul si internetul sunt indisponibile pentru mine, Remote Desktop Connection si Exchange Server ma ajuta sa lucrez si din tren, facebook, IM si twitter sunt foarte folositoare, GPS-ul a devenit o foarte mare necesitate, media player-ul, camera foto/video sunt pentru a umple momentele libere iar aplicatiile sunt pentru orice altceva…
    Succes!

  276. n prezent detin un smartphone HTC TyTn II de care pot spune ca sunt destul de multumit. Totusi, mi-as dori un HTC Wildfire deoarece ofera mai multe functionalitati, precum si sistemul de operare Android, care este mult mai stabil decat Windows Mobile 6. Un plus pentru Wildfire este ca include si Adobe Flash ceea ce imi poate permite sa vizualizez diferite clipuri. De asemenea, cred ca functionalitatea Wi-Fi este imbunatatita fata de modelele anterioare, astfel incat nu o sa mai am probleme de conectare. Prin urmare, cred ca un smartphone Wildfire mi-ar fi util atat pentru navigarea pe internet, cat si pentru a tine legatura usor cu prietenii si familia, dar si pentru a asculta muzica sau a vedea filme.

  277. Este un telefon faorte bun, face fotografii bune, mi-ar fi de folos pentru facultate, telefonul meu de 2 megapixeli nu prea ma ajuta, sunt foarte importante pozele pentru mine, telefonul acesta ar fi cel mai potrivit

  278. Imi doresc un telefon, oricare ar fi el ala, pentru ca al meu ma lasa, pierde semnal si cand tie lumea mai draga nu mai auzi nimic, si daca asta ar insemna sa am acest smartphone ar fi ideal, pe langa faptul caci, chiar am nevoie de un telefon ar fi si unul mai performant si mai interesant.

  279. De ce mi-l doresc?..Pentru ca ma reprezinta..e elegant..e special..e fitos..e la moda..si va fi al meu:)…promit ca-l voi iubi..vom face o echipa buna impreuna:)

  280. Pentru ca am nevoie de conectivitate mereu, de gps, de radio, sa trimit prietenilor poze interesante, de email, de gtalk, de lista de cmparaturi, de gtask, de runkeeper. Gata cu netbook-ul. Wildfire imi ofera toate astea si incape in buzunar.
    Multumesc

  281. se pare ca toata lumea alege un smartphone decat unul basic… si eu as alege la fel pentru ca este foarte util atunci cand te plictisesti sa asculti o muica , se intampla sa nu ai aparatu cu tine de fotografiat mereu si sa ai o situatie unica care trebuie captata intr-o poza sau filmata , plus ca toti suntem conectati la internet si pierdem o gramada de timp asa ca e important sa poti intra si de pe telefon…este foarte util si este foarte bun si pentru divertisment …note +10 din patea mea 🙂

  282. sync cu computerul, sync de media (doubletwist app), email pentru work, gmail, yahoo, messenger, gtalk, twitter (Seesmic app), facebook, experienta web foarte cool, si appps-uri la greu (Google Voice, Advanced TaskKiller, Kindle app and mooore), games (robo defense si bonsai blast arata f bine 🙂 ), media player f ok, aplicatia Shazam care recunoaste melodii + blackberryul meu e pe moarte and this is a good opportunity pentru upgrade; bb se pare ca nu vrea sa lase userii din ro sa isi downloadeze nici macar aplicatii gratis prin appstore-ul lor. looking forward for android market.

  283. Este telefonul ideal pentru mine pentru ca pot comunica prin atatea metode cu iubita mea. Ne separa o distanta destul de mare, si daca nu vreau sa sun putem sa stam pe meesenger sau pe facebook si sa vorbm. In plus, l-am vrut de mult timp sa il am, numai ca nu am destui bani ca sa il pot cumpara deocamdata.

  284. In prezent detin un smartphone HTC TyTn II de care pot spune ca sunt destul de multumit. Totusi, mi-as dori un HTC Wildfire deoarece ofera mai multe functionalitati, precum si sistemul de operare Android, care este mult mai stabil decat Windows Mobile 6. Un plus pentru Wildfire este ca include si Adobe Flash ceea ce imi poate permite sa vizualizez diferite clipuri. De asemenea, cred ca functionalitatea Wi-Fi este imbunatatita fata de modelele anterioare, astfel incat nu o sa mai am probleme de conectare. Prin urmare, cred ca un smartphone Wildfire mi-ar fi util atat pentru navigarea pe internet, cat si pentru a tine legatura usor cu prietenii si familia, dar si pentru a asculta muzica sau a vedea filme.

  285. Imi doresc de foarte mult timp un smartphone, dar nu am reusit sa imi iau unul. sper ca acesta sa il castig eu, mai ales ca are OS Android si un procesor bun. Asa pot si eu sa intru in rand cu lumea informata.

  286. Vreau un smartphone pentru ca pe telefonul pe care il am youtube nu merge, twitter se misca greu, pana se incarca pagina de facebook imi creste barba iar de citit bloguri nici nu vreau sa gandesc. Deci dA, de asta vreau htc-ul vostru: twitter, facebook, bloguri, youtube, sist de operare android etc.

  287. iacobus raluca ecaterina

    mi-l doresc,este practic mai ales pentru cei ce duc lipsa de spatiu!:)acces la informatie!oriunde,oricand,oricum te poate ajuta!

  288. Sunt mai mult decat convinsa ca HTC mi-ar satisface setea de cunoastere si alaturi de el nu m-as plictisi niciodata. De la designul prietenos, greutate mica, ecran tactil cu rezolutie generoasa, la capacitatea de stocare sau posibilitatea de a fi la curent cu stirile, de a-mi vedea prietenii pe Facebook ori de a asculta muzica ce imi place- sunt convinsa ca un smartphone nu m-ar trada niciodata. Unde mai pui ca nu l-am avut pana acum, insa sunt sigura ca nu mi-ar parea rau dupa telefonul meu basic daca l-as avea in geanta pe Wildfire, de exemplu. Apoi, eu folosesc mult reminderele, calendarul si alarmele, ceea ce cred ca nu e o problema pentru un smartphone, dupa cum m-ar ajuta si altele, ca bluetooth-ul, caci impartasesc multe cu fiul meu cel mare prin acesta. Aplicatiile multimedia m-ar ajuta si ele, oriunde merg imi place sa am amintiri, deci fac poze sau filmez, iar GPS-ul mi-a fost de ajutor anul acesta. Internetul este a doua mea familie, astfel ca m-ar ajuta si aici. Daca m-ati fi intrebat: “Cu ce nu v-ar ajuta un smartphone?”, nu as fi avut ce raspuns sa va dau. Pana si denumirea mi se potriveste. Este “all in one”!

  289. Imi doresc un HTC in mod special pentru internet. Este un “laptop” mai mic, cu toate utilitatile. Daca de vorbit sau de fotografiat poti folosi si alte telefoane, pentru internet este ideal acest HTC.
    Motivul principal este internetul, apoi toate celelalte functii.

  290. imi doresc un smartphone pentru ca fara unul ma simt incomplet… functiile unui telefon basic fiind insuficiente daca ai nevoie sa fi conectat in permanenta la retelele de socializare, stiri, meteo, e-mail… etc… si in plus, imi doresc foarte mult sa incerc platforma android, neavand aceasta sansa pana acum…

  291. Pentru ca experienta de navigare pe internet este super si in plus HTC are si aplicatia Friendstream – si asa stiu mereu ce au mai pus la cale prietenii mei 🙂

  292. Doresc de mult sa imi schimb telefonul iar noua generatie de smartphone imi face cu ochiul.
    HTC Wildfire mi-ar oferi sansa sa ma bucur de un hardware stabil precum HTC si de accesul la internet si numeroase aplicatii oferite de sistemul de operare Android.

  293. La tzanc! Zilele trecute am pierdut ceva timp intr-o sala de asteptare si tare mi-am mai fi dorit sa am net-ul in buzunar. HTC-ul asta micut, finut, dragut…(si destept!!!) nu m-ar lasa sa pierd timpul de pomana sau sa ma plictisesc.

  294. Sunt utilizator HTC de cativa ani iar experienta raportului pret/calitate este una placuta.
    HTC Wildfire & Andoid mi-ar oferi experienta interactiunii cu prietenii si acces la o piata de aplicatii practic fara limite.

  295. Cu un smartphone pot sa accesez mai rapid informatiile de care am nevoie (web, email, facebook, twitter).

    Fata de calculator este portabil, astfel incat nu trebuie sa ajung la un calculator ca sa am acces la email.

    In plus, toti copiii “cool” au unul 🙂

  296. Imi doresc acest HTC ca spre deosebire de vechiul meu Nokia 1110, pot naviga pe internet oriunde as fi, pot fi mai aproape de familie si prieteni.E-mailul si Facebook-ul sunt mai folosite ca serviciul postal din zilele noastre.Ce sa mai zic de trecerea la un telefon cu camera…le-as putea trimite poze si filmulete sa nu-mi simta lipsa.M-ar ajuta si la munca: nu tot timpul sunt la birou si am nevoie sa fiu “online” iar in pauza de masa un pic de “radio” chiar ar prinde bine pentru relaxare.

  297. Am un nokia, vechi de 3/4 ani de zile si nu gasesc resursele sa-l schimb. E aproape in moarte clinica (bateria ma lasa dupa 5 minute de vorbit, se pierde usor semnalul etc). Vreau sa testez un telefon cu Android neaparat sa vad cum se descurca fata de Symbian. Sunt aproape toata ziua online, facebook/twitter/mail si am nevoie de un smartphone sa raman in contact cu munca cand sunt plecat si nu pot deschide laptopul. Posibilitatea de a-mi citi feedurile site-urilor/blogurilor preferate on the go si imi plac unele aplicatii lansate pentru Android. Cam astea sunt motivele pentru care as avea nevoie de un smartphone si nu de ceva basic. Ah, era sa uit (pentru fotografii).

  298. Imi doresc un Smartphone in principal pentru conexiunea mult mai buna la internet. De-abia mi-am modificat abonamentul la telefon sa am si internet pe el si mereu am probleme. Din cauza asta nu reusesc sa-mi consum nici macar cei 500M trafic, inclusi in abonament. Imi doresc foarte mult un telefon Smartphone si pentru ca imi place mult sa ma joc, si pe telefonul actual nu am niciun joc, si nici posibilitatea sa instalez jocuri.

  299. Detin un smartphone si pot sa zic ca e cea mai buna achizitie pe care am realizat-o in ultimii ani. Imi ofera posibilitatea de a fi in permanenta conectat cu tot ce se intampla acasa, la lucru, in orasul in care traiesc sau pe care vreau sa il vizitez. In viata de zi cu zi aproape ca nu exista situatie pentru care sa nu se potriveasca o aplicatie. Pentru ca niciodata nu o sa merg in concediu sau afara la o bere cu prietenii carand un laptop, o camera foto, un mp3 player, un GPS si un telefon, ci doar smartphone-ul, in opinia mea, acesta a reinventat modul in care traim zi de zi. Mailul si internetul sunt indisponibile pentru mine, Remote Desktop Connection si Exchange Server ma ajuta sa lucrez si din tren, facebook, IM si twitter sunt foarte folositoare, GPS-ul a devenit o foarte mare necesitate, media player-ul, camera foto/video sunt pentru a umple momentele libere iar aplicatiile sunt pentru orice altceva… A mai ramas ceva? Da… nu uita sa il pui la incarcat 🙂

  300. Imi doresc un smartphone si in special un HTC pentru a fi in permanenta legatura cu prietenii si pentru ca vreau sa am acces non-stop la mediul online iar Wildfire este dispozitivul ideal pentru asta. In plus vreau demult un telefon pe baza de Android de care am auzit numai de bine.

  301. Nici n-am nevoie de 500 de cuvinte.
    Am incercat un smartphone si un telefon obisnuit, si nu se compara. Smartphone-ul are viteza superioara, dotari net superioare, posibilitati multiple de personalizare, acces la internet, browser, media player, deci tot ce nu are un telefon obisnuit. Vreau!

  302. Mi-ar placea un smartphone pentru ca momentan sunt disperat de telefonul marca de boghie Sagem (bun la vremea lui, bateria inca tine, dar ff. limitat ca multimedia). Are un coleg si m-a impresionat usurinta de conexiune la net, tastatura qwerty virtuala ce nu iroseste plasticul si reducand greutatea. As putea incepe sa ascult si eu in masina mp3-uri de pe el, iar un filmuletz pe youtube, cand imi mai da un amic un buzz si-un link.

  303. Imi doresc de mult sa am un smartphone. De ce? In primul rand fiindca are Wi-Fi. Si astfel poti mereu sa ai acces la net. Si sa arunci oricand un look la noutatile Facebook. Fiindca pe drum ne place s-ascultam, cand vrem, muzici sau Radio FM. Si fiindca-mi place sa pozez din mers faze haioase sau chestiuni de interes. Si pana la urma fiindca, nu-i asa, better be smart than dumb! HTC WildFire. No wire, just higher!

  304. Imi doresc un HTC Wildfire pentru a putea posta pe blog, facebook sau twitter. Scriu despre telefoane mobile pe blogul meu şi mi-ar fi de mare ajutor – o adevărată unealtă de socializare.
    Wildfire aduce Android, dotări hardware medii şi cameră de 5 Megapixeli. Toate mi-l fac de dorit.

  305. Imi doresc un HTC smartphone deoarece are internet si te poti conecta la facebook. Astfel in orice moment al zilei poti comunica cu prieteni tai pe facebook sau pe orice alt site de socializare.
    De asemenea poti naviga oricand pe internet cand ai nevoie de o informatie, in orice moment al zilei.
    Intr-un cuvant este un telefon foarte modern si foarte util oricarei persoane si mai laes cantareste foarte putin.
    Este un smartphone ce are toate aplicatiile necesare in ziua de azi

  306. Imi doresc foarte mult un HTC Smartphone deoarece am un telefon basic si nu am cum sa accesez internet sau mail-ul de servici,personal, m-ar ajuta mult si mai ales sistemul de operare android este ceva nou de viitor,cred ca functioneaza foarte bine in comparatie cu sistemele vechi.Oricum nici un prieten care are HTC nu s-a plans de el.Sper sa fiu si eu in cercul lor de HTC.

  307. Pt ca abia astept sa sar din barca Windows Mobile in barca Android si in acelasi timp sa raman fidel marcii HTC.

  308. Am un smartphone deoarece inca de mic copil citeam autohtonele Chip, Level, XtremPC + ce mai prindeam de prin Occident si am ramas dependent de tot ce are tranzistori, butoane, clipeste si scoate sunete 😛

    Smartphoneul (si tehnologia in general) joaca un rol important in viata mea, fie la metrou, intre statii, cand incerc cu disperare sa vad ce mai zice lumea pe Twitter sau pe Facebook iar conexiunea la net bineinteles ca nu functioneaza, fie in “camera regilor” unde TVMania deja nu mai face fata si vrei net, fie la birou unde nenumarate siteuri sunt restrictionate.

    Vreau un telefon cu Android pentru ca este o platforma de viitor, mai buna decat iOS. Nu la fel de populara, dar timpul va rezolva aceasta problema.

    Vreau un HTC Wildfire pentru ca primul meu smartphone a fost un HTC Touch Diamond.

    Vreau un HTC Wildfire alb pentru ca nu am mai avut un telefon alb pana acum. Negru, gri, albastru, pana si crem, dar alb nu. Vreau sa fiu flashy de data asta! 🙂

  309. Am nevoie de un smartphone HTC QVGA pentru a testa aplicatiile pe care le fac si la aceasta rezolutie. Ma inscriu si eu,desi sunt convins ca nu castig

  310. In curand va fi ziua sotiei mele si acesta consider ca ar fi cel mai frumos cadou pe care i-l pot face mai ales ca telefonul pe care il are e vechi si da semne de oboseala iar memoria lui e plina de mesaje si trebuie sterse cele vechi pentru a putea face loc celor noi.Din ceea ce am vazut HTC nu va avea aceasta problema. De asemenea imi cere de ceva timp sa ii fac un cont pe facebook si acest telefon o va ajuta sa tina pasul cu noutatile de pe facebook avand client integrat, iar gps-ul integrat o va ajuta sa nu se rataceasca cu masina pe strazile Romaniei si poate chiar si afara din tara daca vom merge in concediu in strainatate.
    Asa ca va rog sa ma ajutati sa i-l fac cadou. Multumesc.

  311. Imi doresc un HTC deoarece este un smartphone robust, sistem de operare excelent, access mail oriunde, acces retele sociale foarte usor datorita aplicattilor existente. Support pentru aplicatii de orice fel prin market. E o bijuterie de telefon.

  312. Salut!

    Ne dorim acest smartphone pentru a imbunatati dezvoltarea si testarea aplicatiei Virtual Orienteering – Find Your Way! (www.vorienteering.com) pentru platforma Android.
    Astfel utilizatorii acestei aplicatii vor avea parte de o experienta inedita in sport/fun/entertaiment.
    Sa fie cu noroc 😉

  313. Am telefon normal (sau cum sa-i spun, nu e smart, e standard) de mai bine de 8 ani, timp in care am avut fel de fel de modele. Dar de cand m-am apucat de blogging simt nevoia din ce in ce mai mult sa am un smartphone cu care sa pot interveni in orice clipa la blogul meu, sa pot verifica aproape oricand mesajele, notificarile, fluxul media si tot ce are legatura cu activitatea mea pe net.

    Imi place sa fiu la curent cu anumite stiri, sa imi anunt rapid prietenii cand e vorba de ceva urgent, sa pot trimite fotografii sau linkuri cand e vorba de familie sau de activitati de blogging. Vreau sa fiu mai eficient. Asta e esenta pentru un smartphone in viata mea.

  314. Îmi doresc un HTC smartphone deoarece pot accesa internet-ul(inclusiv feeder)din orice locatie!Asa nu sunt nevoita sa imi “tarai”toata ziua dupa mine laptopul,sa ma chinui sa gasesc conectiune Hi-Fi.Imi place ca este o firmă cu experienţă(HTC),o firma de calitatecare imi ofera posibilitatea de-a ma afla în contact permanent cu toţi prietenii.Pot afla in timp real toate noutatile legate de muzica, filme,etc!
    As putea avea poze de o calitate si claritate deosebita..
    Cel mai important este ca smartphone-ul HTC,este un telefon al viitorului,pe care ar trebui sa il aibe orice individ 🙂
    Sper sa am noroc,sa castig telefonul..iar prima poza pe care o fac cu el(bineinteles in poza o sa apara fetita mea) o postez pe Facebook!
    Multumesc!:)

  315. Pt accesul la internet in cazul in care nu esti langa un calculator, ai si walkman si aparat foto si radio, deci un aparat care inglobeaza mai multe gadgeturi de care ai nevoie, in concluzie, e mai practic.

  316. Am un HTC Touch Diamond pe care-l folosesc pt. citit corespondența, pt. aplicații ‘de societate’ facebook&twitter, pt. navigare via google maps și browsing pe web.

    Singura lui hibă este că a cam îmbătrânit și a început să i se dezlipească ecranul.

  317. Imi trebuie un smartphone ci nu un telefon mobil classic, pentru ca trebuie sa fiu la curent tot timpul cu mailul meu, retelele de socializare si altele.

  318. Mi-am dorit un HTC de pe la inceputul anilor ’00 cand HTC au scos primele smartphone-uri cu W.Mobile.Sau cine nu si-ar fi dorit,dar n-aveam bani decat de Nokia 1100?Spre deosebire de Apple care e o companie de PR, HTC e o companie de “Engineering”,avand cu mult inainte smartphone-uri 3G pe piata.La ce mi-ar folosi un HTC Wildfire?M-am saturat de compromisul Nokia&Symbian.Pur si simplu vreau un device pe care sa pot face pinch out/in cand ma dau pe net,in loc sa ma plimb cu mantutza,vreau un client de mail care sa stie SSL,vreau GPS etc. Vreau sa ma bucur de tehnologie!!

  319. Imi doresc un smartphone pentru ca ma ajuta sa ma organizez mai bine: reminder-ele sunt foarte utile de la intalnirile cu gasca pana la sedintele de departament sau programarile la dentist, pot sa-mi updatez statusul pe Facebook pentru a ramane in legatura cu cei dragi, pot sa vad un film in metrou in drumul spre munca sau cand are intarziere trenul spre mare si cel mai important nu ma lasa sa uit cand este ziua prietenei mele, a parintilor sau a sefului.

  320. De ce imi doresc acest telefon?
    Simplu….Pentru ca este cel mai bun care exista-cel putin pentru mine.
    Alt considerent ar fi acela ca m-am saturat de ce am acum Nokia 5130. Vreau sa am un smartphone deoarece acesta este telefonul momentului, si reprezinta tot ceea ce ti-ai putea dori de la un smartphone.
    Bafta tuturor !

  321. Da, vreau un smartphone. Nu orice smartphone ci acest HTC Wildfire 🙂 Pentru ca vreau sa incerc Androidul de care am auzit numai de bine, pentru ca HTC nu poate scoate decat super telefoane, pentru ca vreau sa stau pe net super ok de pe telefon nu sa ma chinui ca acum. Este ceva la genul 5 in 1. E util la o multime de lucruri si e un pas inainte pentru oricine. Trebuie insa sa inveti sa il folosesti la adevarata lui valoare, sa ai grija de el si sa te bucuri de el 🙂

  322. Simplu, pentru ca necesitatile de comunicare sint mari si un telefon de aceasta factura le acopera din plin. Exista iphone dar sistemul e suficient de inchis cit sa nu ma atraga. Cit despre telefoanele basic, era lor mi se pare demult apusa.

  323. imi doresc acest telefon deoarece ar fi o supriza nemaipomenita de ziua sotului,cum cel pe care il avea s-a stricat..

  324. Utilizez un smartphone de generatie mai veche ce ma mentine in contact cu prietenii mei prin retele sociale dar imi permite si sa raspund in timp real clientilor mei prin e-mail indiferent unde m-as afla. Imi doresc sa folosesc un smartphone de generatie noua pentru a-mi eficientiza activitatea.

  325. vreau HTC-ul asta pentru ca de 6 sau 7 ani am numai HTC-uri, iar ultimul dintre ele (un p4350) are deja vreo 3 ani vechime. inca tine, da’ nu stiu cat o sa o mai faca, asa ca e cel mai bine sa incep sa ma gandesc la unul nou. care to help?

  326. Am un smarphone si il prefer fata de un telefon basic pentru ca am in orice moment acces la o gama larga de informatii, pot tine legatura cu partenerii de afaceri, cu proietenii oriude as fi (doar semnal sa am). Per total e ca si cum as avea un laptop de dimensiuni extrem de reduse dar pe care te poti baza.

  327. motivele sunt simple:
    1. Daca e alb si nu mai are nimeni, tot twitter-ul si facebook-ul va stii asta:)
    2. Daca e gratis cu atat mai bine (avand in vedere criza actuala)
    PS: Alt atu este faptul ca are Android, si este HTC, brandul de suflet al meu 😀

  328. Haideti sa va zic de ce vreau un smartphone. Cu un telefon normal vorbesc cu oameni prin voce. Cu un smartphone, mai ales unul de la HTC, plec dimineata de acasa si setez Grooveshark sa downloadeze un playlist pentru offline. Ma duc la aeroport si ma uit la un serial pe telefon in avion. Ajung in alt oras, imi fac treaba, si astept avionul de dupamiaza. Nu am numarul numainui din oras. Intre timp, intru pe foursquare si vad ca multa lume cvasi-cunoscuta se aduna in lobby-ul unui hotel. Folosesc Google Maps si busola ca sa ajung la acel hotel. Acolo sunt persoane foarte interesante adunate la o conferinta, si petrec ziua band sucuri si mancand fursecuri cu ei. Ne pozam si uploadez instant pozele pe Facebook. Cand plec cu avionul imi pun din nou un serial.

  329. pentru ca ruleaza pe Android (open-source way cooler than windows mobile), are camera cu rezolutie mare,gps si radio incorporat perfect pentru calatorii si e mai interesant ca un iphone (care e prea over-rated), de asemenea mai ieftin.

  330. Eu am un HTC G1 din clipa in care a aparut…si acum a cam imbatranit. E tot alb dar da semne de incaruntire. Ma torturez de azi-dimineata pe net in cautarea unui alt telefon care sa imi placa la fel de mult.
    Si fac atatea lucrurui cu el, net, poze, mail (mai ales mail), facebook, muzica, filme si asa mai departe. Si market-ul, nu mai vb de market..
    Si fac si lista de cumparaturi pe el..si si si imi calculez caloriile din mancare 😀 aaa si citesc in metrou carti.. azi de ex am stat juma de ora pana mi-a venit metroul 🙂
    Si vreau si eu mai mult decat Android 1.5. Al meu HTC e luat din Franta si nu pot face niciun update pe el..nici 1.6
    Multu’

  331. Pingback: Castiga un telefon mobilHTC Wildfire alb/argintiu, editie limitata | Concursuri Online

  332. Imi doresc un telefon smartphone pentru ca detine tehnologia care in ziua de astazi este foarte folositoare si care te poate ajuta foarte mult mai ales in mediul urban precum Internetul de unde poti afla ce se intampla in oras, ori poti raspunde imediat la e-mail-uri importante, sau folosesti GPS-ul daca nu stii pe ce straduta ascunsa se afla clubul unde te asteapta prietenii tai si multe alte optiuni folositoare. Pe deasupra poti extinde functionalitatea telefonului instaland o sumedenie de aplicatii Android de pe internet care mai de care mai utile sau mai distractive. Am mai butonat un HTC o versiune mai veche din pacate nu stiu modelul si acel telefon mi s-a parut foarte bun. Imi place un telefon sa nu se blocheze in timp ce umblu prin meniu pentru ca odata ce inveti meniul umbli extrem de rapid prin el, iar la acel HTC asta a fost un punct in plus.

  333. Imi doresc de ceva vreme acest telefon, astfel ca il voi avea, indiferent daca il voi castiga sau il voi achizitiona singura. Evident imi doresc sa il castig 🙂 Momentan detin un model de Nokia destul de vechi, care desi este un model de business cu Symbian, este foooarte slow.
    Avand in vedere ca folosesc foarte mult internetul si diverse aplicatii, un Android este cea mai buna alegere. Pe langa usurinta in utilizare (l-am testat :D), este extrem de util atat pt aplicatiile media Facebook, Youtube precum si pt e-mail, foto. Sooo… pick me!:)

  334. Pasiunea mea este fotografia ,iar pozele pe care le uploadez pe anumite siteuri sunt deseori comentate.Acest smartphone ma poate ajuta sa raspund rapid la comentarii ,oriunde as fi.

  335. Îmi doresc un HTC smartphone deoarece îmi oferă acces la internet (inclusiv feeder) oriunde aş fi, apreciez un sistem de operare open-source ca Android şi o firmă cu experienţă ca HTC, posibilitatea de-a fi în contact permanent cu toţi prietenii, fie din ţară, fie din lumea întreagă, şi de a impărţi toate noutăţile, muzica, filmele, show-urile şi toate celelalte evenimente culturale.

  336. Am un iFon, dar vreau un HTC ca toti prietenii mei 🙂

    Smartphone ca telefoanele astea sunt viitorul si la cat comunic, nu as putea cu unul obisnuit.
    Platforma Android e iar cea mai ok ca investitie pe viitor.

  337. Mi-as dori acest smartphone deoarce m-am saturat sa mi se tot blocheze telefonul mai ales de 5 ani de cand detin un telefon basic…d’oh mai e si faza cu conexiunea la net iar la scoala daca caut ceva pe net :aaa conexiune indisponibila (wi-fi):da as mai citi si eu presa sau as naviga pe feeder sa vad ce e mai nou.In viata de zi cu zi mi-ar fi de folos acest smartphone prin scrierea rapida de sms-uri ori un mail ceva si nu mi-as mai lua cu mine si mp3-ul si camera foto poze.Acest smartphone imi ofera mai multe lucruri intr-o singura “cutie”:D…multumesc pentru aceasta ocazie si “multe sucesuri”tuturor.

  338. Imi doresc un smartphone si nu un telefon basic pentru ca smartphoneul este ca o “lupa” pentru tot ceea ce ne inconjoara. Detineam unul pana zilele trecute dar mi s-a stricat. Acum orbecai printr-o mare de tehnologie si informatie si nu ma pot bucura de ea.

Leave a reply (we review all comments)