NERO @ Arenele Romane

NERO
(MTA Records, UK)

Vineri, 1 octombrie 2010
Arenele Romane _cort incalzit (Parcul Carol, strada Cutitul de Argint, nr. 26)

Pe data de 1 octombrie la Arenele Romane va avea loc cea de-a sasea petrecere a lui 2010 marca Arena DNB care-i are ca invitati pe NERO, GOJIRA, Tommy Gun, Dani, Vedem si Hipnoptic.

Nero, capii de afis a petrecerii, au explodat pe scena de dubstep odata cu lansarea in 2008 a piesei “This Way feat. Alana”. A urmat un remix despre care ati auzit cu siguranta “Blinded by lights”, a trupei the Streets. Tot Nero au bagat in priza o intreaga lume cu piesa “Innocence” care acum se afla in topurile de muzica de dans din Anglia si SUA.

Numele Nero a devenit cunoscut pe scena de dnb si dubstep datorita suportului primit din partea unora precum Andy C, Grooverider and Friction, Chase & Status, Sub Focus, Pete Tong, Annie Mac, Rob Da Bank, si altii. Recent, a semnat cu casa de discuri a cunoscutilor Chase & Status unde pregatesc albumul de debut.

In aceeasi seara cu Nero va mai fi prezent si superstarul local GOJIRA cu un set special pentru aceasta ocazie, britanicul Tommy Gun si Dani. De partea vizuala se vor ocupa baietii de la Vedem alaturi de Hipnoptic.

Intrare:
20 lei in avans la Base, Boarder’s sau The Kitchen
Base (http://baseteam.ro/default.php?p=contact)
Boarder’s (http://www.boardersshop.ro)
The Kitchen (http://www.facebook.com/posted.php?id=165090938498&share_id=292253966678&comments=1#!/thekitchenshop)

30 lei la poarta (petrecerea incepe la ora 22:30, portile se deschid la ora 22:00).
Mai multe detalii pe http://arenadnb.ro

Tags:

1 thought on “NERO @ Arenele Romane”

Leave a reply (we review all comments)