Lansare Param Pam Pam

Vineri 17 septembrie, de la ora 22.00, fostul atelier de filatura al fabricii Industria Bumbacului din zona Timpuri Noi (Splaiul Unirii 160) devine noul hotspot al petrecerilor si evenimentelor hip din Bucuresti.

1500 de metri patrati din spatiul fostei fabrici devin gazda oficiala a evenimentelor neconventionale din Bucuresti, petrecerilor warehouse, productiilor artistice, expozitiilor sau festivalor urbane. Mix intre o galerie neconventionala si un spatiu de evenimente, Param Pam Pam se intinde pe aproape un etaj al fostei fabrici, cu vedere spre malul Dambovitei si va gazdui happening-uri si proiecte culturale pe tot parcursul anului.

Lansarea noii locatii Param Pam Pam are loc printr-un warehouse party pe 17 septembrie, cu mii de invitati, 2 scene si cativa dintre cei mai tari headlineri ai momentului.

La prima scena, campionii la categoria beaturi grele Spor si Chris Renegade vor fi gazdele unei sesiuni Lifted Music de 3 ore. Spor, producator si DJ de drum&bass din Marea Britanie, este cunoscut in toata lumea datorita pieselor sale scoase atat la Lifted Music, cat si la celebrele Ninja Tune, Renegade Hardware si Planet Mu. A mai fost prezent in Bucuresti in 2009 in cadrul Drum&Bass Fever 1.0 (alaturi de Chris Renegade, Dub FX si John B).

Tot pe prima scena: Jason Kohnen aka Bong-Ra, unul dintre preferatii publicului roman, dar si The Filters, Limun, Yuffa si Mo’Fire (live drumming with jungle DJ!)

Pe scena 2 vor urca exponentii noului val de hip-hop romanesc, Chimie si Dragonu’ aka Specii. Acestia imbina beaturile clasice de hip-hop cu IDM sau dubstep, colaborand cu multi artisti romani aflati din avangarda, precum Silent Strike, Bean sau Limun. De remarcat si seturile marca Grigo, Tzitzi, Grid si Extnct!

“Mix intre un cluster creativ si un spatiu pentru evenimente, Param Pam Pam face parte din proiectul Atelierul de Productie si preia modelul halelor industriale din Berlin si Leipzig transformate in centre culturale. Spatiul se intinde pe 2 etaje, are vedere spre malul Dambovitei si poate gazdui evenimente si proiecte culturale pe tot parcursul anului..” – Alexandra Mocanu, co-founder

Gazduit tot de o hala din acelasi complex industrial, Atelierul de Productie a prezentat o serie de evenimente, performance-uri si expozitii, printre care se numara: prima expozitie personala Irlo – Bucurii din profetii, « Miercurea Lejera » ,« Almost Secret Artish Party », preview-ul Pavilionului romanesc de la Bienala de Arhitectura de la Venetia sau Avant-garde Warehouse Party.

Mai multe detalii pe www.atelieruldeproductie.ro

4 thoughts on “Lansare Param Pam Pam”

  1. tibi, daca citeai cu luare-aminte comunicatul, observai ca vor veni MII DE INVITATI la lansare. Si cum nu cutezam a crede ca toate acele mii urmeaza sa cînte – unde ar mai ajunge atunci omenirea? – se naste unicul raspuns logic: invitatii=participantii:-D

Leave a reply (we review all comments)