Aprinde inspiratia: Burn Energy Shot X Paul Dersidan

Burn energy shot dezvaluie un nou film „Aprinde inspiraţia”, Azi: Paul Dersidan.

Descarca lucrarea de pe site.

Interviu. Paul Dersidan vorbeste despre inspiratie…

Unde iti gasesti inspiratia?
Din mersul pe jos. 2 ore pe zi de mers pe jos sunt o sursa buna de idei.

Cum vezi “ENERGIA” in arta?
Energia este cea care declanseaza emotii si stari de spirit privitorului, ea tine lucrarea in viata. Energia lucrarii este cu atat mai puternica cu cat reuseste sa influenteze privitori cat mai diversi, chiar si pe cei care nu neaparat consuma arta si nu au nici o asteptare de la ea.

Ce faci cand n-ai inspiratie, cum iesi din blocajul creativ?
In lipsa inspiratiei imi aleg un subiect, o lume care ma atrage si care ar putea fi baza urmatorului proiect – studiez acea lume pana cand simt ca stiu indeajuns si ma pot opri s-o asimilez. In faza asta, intotdeauna imi vine inspiratia si ideea.

PROFIL

Paul Dersidan si-a inceput cariera in televiziune, ca designer de video graphics. Dupa cativa ani de lucru in agentii de advertising multinationale, Paul urmeaza International Academy of Design and Technology, Chicago unde se specializeaza in ‚advertising / graphic design’.
La intoarcerea in tara, alege sa iasa din sistemul multinationalelor si alege calea antreprenoriatului, fiind co-fondatorul unui shop de advertising.
Cand nu are grija de business, se concentreaza pe proiectele personale in care experimenteaza cu cele mai diferite tehnici – de la fotografie si video, street art, comics, ilustratie si watercolours la colaj, filatelie, typography si graphic design.
www.pauldersidan.ro

1 thought on “Aprinde inspiratia: Burn Energy Shot X Paul Dersidan”

Leave a reply (we review all comments)