Temps d’Ecoles d’Images – Apel la proiecte video

  • by

Apel la proiecte video destinat absolventilor promotiei 2010 din universitatile de arta, film si televiziune din Romania
Expozitia Temps d’Ecoles d’Images
Editia a- III-a

Asociatia Colectiv A organizeaza in cadrul proiectului european “TEMPS D’IMAGES” cea de-a treia editie a expozitiei de arta video cu lucrari ale absolventilor universitatilor de arta, film si televiziune, promotia 2010 (inclusiv master). Expozitia va avea loc in luna octombrie, la Turnul Croitorilor din Cluj. Curatori sunt criticul de arta Oana Tanase si Mihai Pop, curator al Galeriei Plan B.

Intentia de a selecta lucrari de arta video ale absolventilor din toate centrele universitare din Romania are ca scop sustinerea tinerilor artisti si oferirea unui spatiu de expresie si vizibilitate in cadrul unui eveniment cultural european important.

Cei interesati sa participe la aceasta expozitie pot trimite prin posta un DVD 5 (pana la 4.4 gigabytes), REGION FREE, PAL si un scurt statement al lucrarilor propuse + CV pana la data de 1 iulie (data postei) la adresa Str. Henri Barbusse, nr. 59-61, Fabrica de Pensule, Cluj, in atentia Colectiv A.
Dosarele incomplete nu vor intra in selectie.

“TEMPS D’IMAGES” este un festival international de artele spectacolului si imagine, ce reuneste artisti din domeniul artelor vizuale, teatrului si al dansului contemporan. Cea de-a treia editie va avea loc intre 14-20 octombrie la Cluj si va cuprinde expozitii de arta video, spectacole interdisciplinare de teatru si de dans, performance-uri interdisciplinare, filme produse de televiziunea ARTE , workshop-uri, conferinte etc.

TEMPS D’IMAGES” este un proiect european co-organizat de: Televiziunea ARTE & La Ferme du Buisson (Franta), Romaeuropa (Italia), Von Krahli Teater (Estonia), Duplacena (Portugalia), Zamek Ujazdowski (Polonia), Colectiv A (Romania), GarajIstanbul (Turcia) si Trafó (Ungaria).

Pentru informatii suplimentare puteti sa ne contactati la adresa de mail office@colectiva.ro , Persoana de contact Laura Panait.

Leave a reply (we review all comments)