Paraziti vs. Playground Aftershowparty @ Popa Nan 82

  • by

Popa Nan 82 si UNATC va invita la teatru si party!
Paraziti vs. Playground Aftershowparty!

Popan Nan 82 are onoarea si placerea sa va prezinte, in premiera, atat pentru locatie cat si pentru acest spectacol in aceasta versiune in Romania, o piesa de teatru realizata de 7 artisti din tanara generatie dramaturgica.

“Paraziti” de Marius von Mayenburg, regia Liviu Cristian este o Productie a U.N.A.T.C. Bucuresti si o licenta de Regie a anului 2010. Spectacolul este de o sensibilitate pregnanta, axat pe problemele relatiilor de cuplu, intr-o societate care-ti vede sentimentele ca pe semne ale slsbiciunii omenesti, deci, de ocolit.

Autorii punerii in scena sunt 7 artisti de varste diferite: 3 actori tineri (Cristina Mihailescu,Alexandra Apetrei, Razvan Ropotan) care termina Facultatea anul acesta, 2 (Alin Mihalache si Ionut Cristian Grama) care au terminat acum cativa ani si au prins momentul de apogeu al fostului studio Casandra al U.N.A.T.C., 1 scenograf masterand (Irina Moscu) care e de meserie arhitect si 1 regizor (Liviu Cristian) care a facut de toate si face si el parte din promotia 2010.

Dupa piesa de teatru, va invitam la “Playground Aftershow Party”, alaturi de doi obisnuiti ai loculuii: KarpovKasparov (karpovkasparov.blogspot.com) si DJ Nindja, la o joaca a muzicii de calitate alaturi de toata audienta potrivita, in buna traditie a evenimentelor de la Popa Nan 82.

“Paraziti” de Marius von Mayenburg, Joi, 28 mai, ora 20, Popa Nan 82, intrarea libera.

“Playground Aftershow Pary” cu KarpovKasparov si DJ Nindja, Joi, 28 mai, ora 23, Popa Nan 82, intrare: 20 lei.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)