Lansare album BRAZDA LUI NOVAC @ Control

  • by

LANSARE ALBUM BRAZDA LUI NOVAC
Vineri 21 mai 2010, in clubul Control

In ultimii 13ani, BRAZDA LUI NOVAC a devenit un nume sonor al scenei electronice underground din Romania. Dupa numeroase concerte de succes in orase din Romania, dar si in Londra, Roma sau Maastricht, la care putem adauga cateva opening acts de efect la concertele unor trupe de renume ca Recoil, Covenant si Funckarma, BRAZDA LUI NOVAC a lansat primul sau album omonim exclusiv in format digital. Albumul contine 14 piese printre care si o colaborare cu Silent Strike si poate fi cumparat din orice magazin online de muzica.

Cu prilejul lansarii materialului discografic, pe 21mai, in Club Control, BRAZDA LUI NOVAC va sustine un concert alaturi de Artan (Timpuri Noi), Silent Strike, Yvat, Dezdemona (Jazzadezz). Startul il da Nic Cocarlea (No Man’s Land/Lipstick Traces) printr-un un DJ set cu muzica asortata concertului, apoi intram in atmosfera de concert alaturi de Brum Conspiracy.

Imbinand tonalitatile raw ale instrumentelor cu ritmurile armonioase de software, sunetul distinctive BRAZDA LUI NOVAC se concretizeaza intr-un melanj de synth melodios si industrialul anilor ’90 avand usoare amprente shoegaze. In concerte, jocul audio-video este realizat alaturi de visuals-urile create de Vali Chincisan.

www.brazdaluinovac.com
http://www.myspace.com/brazdaluinovac

Lansat in 2009, Brum Conspiracy este un proiect audio-vizual in a carei componenta intra Piti (E.M.I.L.), Catalin (Bumbapa) si Cinty (Visual Artist, VJ). Muzical, numeroasele influente ale trupei se contopesc intr-un echilibru placut intre jazz, experimental si electronica. Show-ul live imbina acusticul, analogul si digitalul, peste care se suprapun visuals conceptualizate.

http://www.myspace.com/brumconspiracy

Intrarea: 20 lei
Clubul Control se afla pe Strada Academiei nr. 19 (in Pasajul Victoriei).

Tags:

Leave a reply (we review all comments)