Neo & Grimus @ Front

  • by

Trupa Neo (Hu) va susţine în premieră două concerte de club în România.
Aceştia urcă pe scenă alături de Grimus la Cluj-Napoca în Irish&Music Pub pe data de 5 mai şi la Bucureşti în clubul The Ark pe 6 mai.
Neo este cunoscută deja publicului românesc de la cele mai mari festivaluri de muzică din ţară Best’Fest şi Peninsula, în special fanilor electro şi pop-rock.
În parcursul lor de 12 ani au înregistrat 4 albume, 11 single-uri şi nenumărate remixuri, iar în Ungaria sunt câştigători ai premiilor de “Trupa anului”, “Videoclipul anului”, “Soundtrack-ul anului”. Îi ştiţi şi de pe coloana sonoră a mult aclamatului film “Kontroll” regizat de Nimrod Antal, albumul cu muzica originală fiind distribuit în toată Europa de Warner Music. Influenţele lor variază de la album la album, în momentul de faţă sunetul lor fiind undeva între Depeche Mode, Kraftwerk, Cut Copy, sau IAMX. Stilul lor eterogen se adresează unui public eclectic: de la ascultători de rock, trecând prin muzică electronică, până la muzică de club. Un punct de referinţă în cariera lor este participarea constantă la Sziget alături de nume precum Placebo, Offspring, Snow Patrol, Lily Allen, Buena Vista Social Club, Fatboy Slim etc.

Invitaţi speciali în deschiderea celor doua concerte sunt Grimus, una dintre cele mai active trupe de pe scena românească de rock alternativ.
Ca de obicei aceştia pregătesc publicului multe surprize pentru cele doua evenimente.
Joi, în clubul Bucureştean Front/The Ark concertul va fi precedat de o proiecţie a filmului Kontroll în prezenţa celor de la Neo.

Cele două evenimente sunt susţinute de Ursus, bere Cluj.

Bilete se pot cumpăra în curând din librăriile Cărtureşti din Bucureşti la preţul de 30 RON şi la intrarea la concert la pretul de 40 RON.

www.myspace.com/theneoworld
www.myspace.com/grimusworld

https://www.youtube.com/watch?v=SR3UGondCok
https://www.youtube.com/watch?v=X-YxIy7yAFU
https://www.youtube.com/watch?v=V3slYi-7l20

Tags:

Leave a reply (we review all comments)