Super productie Jean Michel Jarre la Sala Polivalenta

Show-ul pe care JEAN MICHEL JARRE il va prezenta publicului din Romania incape cu greu in Sala Polivalenta. El ridica organizatorilor (Fundatia Phoenix) o serie intreaga de probleme speciale:
– necesarul extraordinar de mare de putere electrica impune cablarea la un transformator aflat la distanta destul de mare de sala
– dimensiunile ecranului folosit (30 m x 9 m) determina “uciderea” unui numar relativ mare de locuri din totalul normal, ceea ce va diminua considerabil capacitatea salii (grabiti-va sa cumparati biletele inca disponibile)
– echipamentele de laser si pirotehnie necesita blocarea unor zone, ceea ce afecteaza, deasemenea, o parte a locurilor din sala
– nu in ultima instanta, puterea instalata a sunetului ar putea ridica unele probleme.

Echipa de pre-productie a celebrului muzician francez, care s-a aflat de curand la Bucuresti si-a exprimat regretul privind inexistenta in capitala Romaniei a unei sali de spectacole care sa se ridice la standardele internationale contemporane. Reamintim ca intreaga productie tehnica, artistica si logistica pentru acest eveniment este adusa special pentru acest turneu si include echipamente si personal din: Franta, Belgia, Olanda, Marea Britanie si Germania. Show-ul este un best of, reunind capodoperele lui Jean Michel Jarre intr-o viziune scenica adaptata pentru interior, dar cuprinzand cvasi-integralitatea efectelor speciale utilizate de maestrul muzicii electronice de-a lungul timpului. Pentru a va face o idee cat de vaga despre acest “all-in-one-show”, va prezentam cateva imagini.

Artistul va concerta la Sala Polivalenta pe data de 3 Iunie 2010, incepand cu ora 20.00. Biletele se gasesc online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, si in reteaua Eventim, magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti si Humanistas, magazinul Muzica.

2 thoughts on “Super productie Jean Michel Jarre la Sala Polivalenta”

  1. Oare de ce vad atata reclama la JMJ?
    Sa fie oare pentru ca este oribil de scump si ca nu s-au vandut biletele?
    Sa mai fie oare pentru ca show-ul de anul trecut a fost dezamagitor?

Leave a reply (we review all comments)