ShortsUP prezintă Mașinăria de Vise @ Scala

  • by

Diseara, 16 aprilie, de la 21.30, la Cinema Scala, ShortsUP va prezenta la NexT un program de scurtmetraje numai bune de visat: Masinaria de Vise. Va asteptam la fantezii, filme SF si comedii negre, filme cu si despre vise, fie ele de poveste sau de cosmar.

Nu uitati deci sa veniti cu visele la voi! Vom avea o camera de filmat unde va invitam sa ne spuneti, intr-un minut, cel mai recent vis pe care l-ati avut (visat in somn, nu cu ochii deschisi). Psihanalistul nostru de serviciul, Dr. Pink Freud, va decodifica apoi fantezii secrete, dorinte innabusite, frustrari nerecunoscute si alte nelinisti de acest fel. 🙂 Multe dintre ele ar putea deveni, cu siguranta, scenarii de scurtmetraj.

La Masinaria de Vise, orice e posibil: o scurta vizita pe alta planeta, o incursiune in lumea de dincolo sau o discutie cu Alice chiar in Tara Minunilor. Primul Alice in Wonderland facut vreodata (1903) nu putea sa aiba efecte speciale, insa a fost realizat la 37 de ani de la publicarea fabuloasei opere a lui Lewis Carroll si se bazeaza pe ilustratiile originale ale lui Sir John Tenniel.

Filmele vor fi urmate de discutii aprinse si petrecerea cinefililor in Club Control, de la 23.30.

Biletele pentru ShortsUP pot fi cumparate de la Scala inainte de eveniment si permit accesul la proiectie si la party-ul din Club Control, unde va fi seara Friday Alternative Dance Hits cu DJ Cliza.

Facebook event.

Leave a reply (we review all comments)