Expo Cristian Movila @ Van Gogh Grand Café

  • by

Fotoreporterul Cristian Movila a fost invitat sa-si expuna lucrarile sambata, 20 martie 2010, incepand cu orele 23.00, la Van Gogh Grand Café in cadrul festivalului de film documentar ONE WORLD ROMANIA. Evenimentul se va desfasura sub forma unei expozitii digitale cu o selectie de lucrari fotodocumentare despre conditia umana realizate de artist.

Cristian Movila e un fotograf roman a carui munca e recunoscuta pe plan international, fotodocumentarele sale pe teme sociale fiind publicate in ziare si reviste precum New York Times, National Geographic, Newsweek, Time Magazine, Independent on Sunday Review, The Sunday Times Magazine, The Telegraph Magazine, Paris Match sau Stern.

Cristian Movila a acceptat invitatia organizatorilor celei de-a treia editii a festivalului de film documentar dedicat drepturilor omului ONE WORLD ROMANIA de a-si prezenta lucrarile in cadrul festivalului si astfel s-a nascut expozitia digitala care va avea loc la Van Gogh Grand Café. Evenimentul se va desfasura in interiorul cafenelei, iar daca vremea o va permite, fotografiile vor fi proiectate si in fata cafenelei, pe un ecran pozitionat pe o laterala a sediului BNR, pentru a putea fi vazute de trecatori.

Evenimentul va fi o avanmpremiera a Bucharest Documentary Photo Festival, ce va fi organizat anul viitor de catre Cristin Movila si Fundatia EIDOS.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)