JFB, Whiteroly, Marwan @ Midi (Cluj)

  • by

J F B (UK) // Whiteroly // Marwan // sambata 13Martie @ Club MIDI

Dj-ul britanic JFB va incinge platanele in Cluj-Napoca in Club Midi sambata 13 martie cu mixurile castigatoare la cele mai importante campionate de dj la care a participat. În 2003 a devenit campion Vestax, în 2007 a câştigat Campionatul DMC din Marea Britanie şi a fost finalistul DMC World Champions(cel mai bine cotat concurs de dj-ing din lume).
Mixurile sale acorda atentie sporita turntablism-ului , incorporand elemente diverse si influente din break-beat, jazz funk drum and bass, turntablism, hip-hop , dubstep. JFB colaboreaza cu artisti precum Beardyman ,Dj Deekline, Ed Solo etc

Pt a intelege mai bine conceptul evenimentului ascultati promo mix-ul de mai jos si urmariti doua videoclipuri incredibile cu dj-iul britanic live.

https://www.youtube.com/watch?v=tBZY886zZkE Rage Against The Machine Killing In The Name – JFB Scratch
https://www.youtube.com/watch?v=WJg5WVtL5tA Prodigy & Chemical Brothers – JFB Scratch
https://soundcloud.com/jfbdj/sets/jfb-mega-mix JFB – MegaMix

Whiteroly este unul dintre cei mai tineri si mai fresh DJ romani, vine cu o abordare diferita, tech-house, dubstep si alte genuri muzicale inrudite apartinand categoriei ‘bass music’. Cu tot mai multe aparitii, de la Summer Break si TM Base pana in Bucuresti, Brasov, Sibiu sau orasul sau natal – Deva, Whiteroly surprinde prin pasiunea si entuziasmul din mixurile sale cu care a reusit sa castige simpatia tuturor celor care l-au vazut.

Ascultati un promo mix ale lui Whiteroly:
“Heineken Electrolab Mix
http://www.soundtracker.ro/2009/12/whiteroly-mix-heineken-electrolab-podcast/

J F B (UK) // Whiteroly // Marwan // 13Martie@Club MIDI sambata 13 martie// ora 23:00 Club Midi (str. berariei nr.6) Cluj-Napoca
Intrare 15 lei pana la ora 00:00 si 25 lei dupa.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)