Concert Aerosmith in Romania pe 18 iunie la ZONE ARENA

Primul concert Aerosmith in Romania pe 18 iunie la ZONE ARENA

“Biletele la pretul de 140 RON – Gazon B, 190 RON – Gazon A, 330 RON – Golden Ring si 590 RON – tribuna (locuri pe scaune) pot fi achizitionate incepand de maine, 26 februarie, ora 09.00, prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas) si online pe www.eventim.ro. Biletele vor putea fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu nr. 56.

De saptamana viitoare, membrii fanclubului Aerosmith vor putea gasi pe www.aeroforceone.com pachete speciale pentru concertele din cadrul turneului „Cocked, Locked, Ready to Rock!”- bilete alaturi de articole personalizate cu trupa lor preferata.”

Confirmare si pe site-ul oficial.

Mai multe detalii in curand.

– via metropotam

Tags:

11 thoughts on “Concert Aerosmith in Romania pe 18 iunie la ZONE ARENA”

  1. Ooooff…Proasta organizarea; sunetul nu a fost cel mai reusit; baietii si-au facut treaba bine, insa au omis sa ne bucure si cu Jane’s got a gun…

  2. Rugaminte: Dau bilet de 190 lei (Gazon A) la schimb pentru unul de 140 lei (Gazon B), fara nici o diferenta de bani. Am nevoie pentru ca prietena mea nu a mai gasit gazon B, si ne e frica ca nu o lasa sa intre la gazon B cu bilet de gazon A, desi e mai scump. Daca vrea cineva sa facem schimb sa ma contacteze la numarul 0726.673.425. Multumesc anticipat.

  3. am doua bilete la peluza A. Standard sunt 190/ bilet,dar fac reducere!!!
    tel: 0743.427.881
    0730.116.025

  4. Stie cineva de ce scrie pe spatele biletului ca nu e valabil fara talon? sau stie cineva ce inteleg ei prin talon? ca l-am cumparat de la carturesti si am citit textu de pe spate dupa.

  5. Lucian, pregateste te rog playlist-ul pentru ca o sa il dau eu mai departe celor de la Aerosmith. 😉 Sa imi spui si care e melodia ta preferata sa iti fie dedicata.

Leave a reply (we review all comments)