Manson’s Child & Sons Des Disco @ Front

  • by

Lo-Fi Lounge/The French Connection:
MANSON’S CHILD & SONS DES DISCO live @ FRONT !

FRONT si INSTITUTUL FRANCEZ DIN BUCURESTI prezinta vineri, 19 februarie, de la ora 21, doua trupe franceze in concert: Manson’s Child si Sons Des Disco. In deschiderea evenimentului, va canta trupa bucuresteana Mes Quins.

Cu Manson’s Child, muzica pop strabate un drum sinuos, printre influente fuzzy garage, inainte de a iesi la lumina in toata splendoarea sa. In buna traditie a trupelor pop indie, formatia franceza impresioneaza prin liniile de chitara amestecate cu sunete fermecate de claviatura ce aduc melodiilor o tenta spatiala colorata. Influentele Wire si Stereolab aduc trupa pe drumul cel bun, in cautarea armoniei perfecte.

Formata in 1995, Manson’s Child are la activ patru albume si concerte in Franta, Elvetia, Germania si Vietnam. Au cantat in deschiderea unor trupe precum Stereolab, K’s Choice si The Notwist, iar cel mai nou material discografic, EP-ul Monks, a fost lansat anul trecut de Parklife Records.

http://www.myspace.com/mansonschild

Sons Des Disco sunt Bed si Mathieu Delion, iar muzica lor se inspira din kitsch-ul anilor ’80 si ’90. Au la activ patru ani de concerte pe scenele europene si vin la Bucuresti cu un show electro exploziv.

http://www.myspace.com/sonsdesdisco

Concertul incepe la ora 21. Un numar limitat de bilete in valoare de 20 RON pot fi achizitionate in avans pe www.myticket.ro si in reteaua Diverta. In seara evenimentului, biletele vor costa 30 RON la intrarea in FRONT (The Ark – Calea Rahovei 196A).

Tags:

Leave a reply (we review all comments)