Byron @ Mojo

Trupa byron va sustine primul concert din acest an pe 20 ianuarie, in cadrul OneDay Live Mojo Sessions. Prin evenimentele din seria OneDay Live, incepute anul trecut, organizatorii isi propun sa aduca in fata publicului atat trupe binecunoscute bucurestenilor, cat si trupe romanesti in plina ascensiune. Baietii de la byron vor urca pe scena Clubului Mojo (Gabroveni nr.14) pe 20 ianuarie, incepand cu ora 21.00, pentru a oferi un concert electric.

Trupa byron va sustine primul concert din acest an pe 20 ianuarie, incepand cu ora 21.00, in Clubul Mojo. Concertul face parte din seria evenimentelor OneDay Live Mojo Sessions, ce au loc in fiecare miercuri si joi in clubul Mojo. Prin Mojo Live Sessions, OneDay aduce în faţa publicului atât trupe româneşti noi, promovate în secţiunea Upload pe www.oneday.ro sau pe compilaţia Uploaded Mix Nr.2, disponibilă pentru download gratuit pe site, cât şi nume deja cunoscute pe scena muzicala bucureşteană.

Baietii de la byron au placerea de a deschide seria manifestarilor din acest an printr-un concert electric, la care sunt invitati toti amatorii de muzica buna. Trupa a incheiat la sfarsitul anului trecut turneul de promovare a noului album – “A Kind of Alchemy”, lansat in luna octombrie in cadrul unui concert la care au participat 1300 de persoane. Noul album marcheaza o evolutie in stilul trupei, cu un sound divers si elemente din alte genuri muzicale decat cele deja abordate. Baietii au folosit o paleta mai larga de instrumente. Muzica este accesibila, fara a face totusi compromisuri. Tot anul trecut trupa a lansat videoclipul Watercolor si a organizat concursul Byron Rock Your High School, dedicat incurajarii trupelor de liceu.

Concertul va începe la ora 21.00. Biletele în valoare de 20 RON se achiziţionează în seara evenimentului la intrarea în club Mojo (Gabroveni, 14).

Deschis anul trecut, Clubul Mojo se doreste a fi nu doar un club de muzica live pe harta punctelor de atractie ale Bucurestiului, ci un spatiu cu un concept unic, prin muzica si atmosfera. Clubul a gazduit evenimentele OneDay Mojo Live Sessions, in cadrul carora au concertat The Amsterdams, Omul cu Sobolani, Sophisticated Lemons, dar si spectacolul caritabil A Night for Razvan sau reprezentatii de stand-up comedy ale baietilor de la „Trupa cu un nume marfa”. Trupele care vor canta in continuarea seriei de evenimente Live Mojo sunt Les Elephants Bizarres, Kumm, Replace, Toulouse Lautrec, Du-Te Vino. 747, Backstage Hero si Plastik Charm. Organizatorii pot fi contactati la adresa de e-mail crew@oneday.ro.

Tags:

1 thought on “Byron @ Mojo”

  1. Pingback: Mojo Live Sessions part 2, 2010 | OneDay

Leave a reply (we review all comments)