Alexandrina @ Silver Church

  • by

alexandrina concert silver church

Omul de lut revine în Silver Church
drum, zbor, cautări, vapoare şi mare, avioane şi ochi verzi, dor şi insomnie, flori şi nervi, iubire şi cosmos, femei, ploaie şi vånt…

Toate acestea se gasesc in sufletul Omului de lut al Alexandrinei Hristov, primul ei album lansat în aprilie 2009, iar despre iubire şi nu numai, ne va cânta joi, 10 decembrie, în clubul Silver Church din Bucureşti.

Vă propunem ca joi seara, până în ora 21:00, să mergeţi pe jos spre Silver Church, respirând aerul rece al sărbătorilor care se apropie, pentru a face cunoştinţă cu voi înşivă de la finalul acestui an şi cu piesele Omului de lut si ale invitatului sau special, Silent Strike.

Cu Alexandrina Hristov v-aţi mai întâlnit în numeroasele ei concerte din Bucureşti şi din ţară. Ascultatorii sai deja s-au obişnuit cu ritmurile de soul, jazz, funk, electropop şi rock, pe care Alexandrina le îmbină atât de original şi plăcut, alaturi de Petre Ionutescu (clape,trompeta), Gabriel Almasi (chitara,mandola), Czifrac Stefan (bas) si Vali Potra (tobe). Artista, care se mândreşte cu originea ei basarabeană şi cântă în română, franceză şi rusă, a apărut pe piaţa muzicală din România în urmă cu doi ani. A absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău şi este totodată o pictoriţă extrem de apreciată.

Albumul discografic Om de lut conţine 12 compoziţii muzicale proprii, precum “Fata merge pe jos”, piesă cu care artista s-a lansat în România. Înregistrat în perioada iunie 2007-2008, în Timişoara, albumul a fost lansat pe 9 aprilie 2009.

„Om de lut este copilul meu, un copil frumos şi sănătos, gingaş, mai mult minor decât major, rafinat şi expresiv” spune Alexandrina despre primul ei album.

Silent Strike este printre primele şi unul dintre cele mai cunoscute nume ale muzicii electronice din România. Silent Strike a deschis concertele Faithless, Bonobo, Dj Food sau Amon Tobin si nu este o trupă, ci este Ioan Titu, dar şi numele albumului lansat în 2005, la realizarea căruia a colaborat cu artişti precum Ada Milea, Vlaicu Golcea, CTC sau Electric Brother.In anul 2008 a aparut la LaStrada Music albumul 3AM, semnat Silent Strike/Lucian Ban/Alex Harding, iar anul acesta Ioan a lansat Alb, ducând mai departe colaborarea cu artişti din zone muzicale diferite: DJ Vasile, Maria Radu, brazda lui novac, Deliric sau DJ Undoo.

Nu trebuie să reţineţi însă toate detaliile, ci important este să nu uitaţi: joi, 10 decembrie, ora 21:00, Alexandrina Hristov si Silent Strike, Silver Church, Bucuresti şi sa fiţi prezenţi.

Vizitati:
http://www.facebook.com/alexandrinamusic
http://www.alexandrina.ro
http://www.facebook.com/silentstrikemusic

Tags:

Leave a reply (we review all comments)