Khidja Clouds Society

khidja clouds society

Vinerea asta, la Fabrica, zisă şi „Unitatea” (fostul Test Point), Khidja Workers Co. vă invită la o vizită de lucru. Se produce neîntrerupt, în 2 schimburi.

Veniţi să vedeţi cum muzica, activitate eminamente sensibilă, se dezvăluie ca prestare de muncă brută, axată pe diversele ramuri ale industriei de profil:

Norzeatic, bun meseriaş, fărăndoială însoţit de „lopată”, va lăsa să cadă nestemate finisate în 4 pe 4, cu multiple faţete, nu totdeauna atât de transparente. Se poate spune „trans-lucide”…

Rusu şi Flore, zişi şi „personajul colectiv”, va fi neobosiţi la roţile de angrenaj, un fel de strung, fiindcă se ştie că ei bagă strong până când întreaga forţă de muncă e strung out. Nu vor penetra cu picamărul, însă vor săpa timpanărul cu pickupărul. La modul

Când maistrul a aplicat braţu de la pickup

Zici c-a picat picamăru sau braţu

Macaralei Telemac

Sau al autoutilitarei Komatsu…

Inginerul Electric Brother este un specialist în electro-tehnică, producând piese 100% automatizat. Detaşat, însă, el cooperează la punerea în funcţie maşini unelte şi racordarea la utilităţi, fluidizând energia mecanică şi transformând-o în energie utilă.

Alexandru Anastasiu va ciocăni coloanele de aer tubulare, în ceea ce va rămâne cunoscut drept „atacurile de la 11 septembrie”.

După executarea primei şarje, Rusu şi Flore are să aibe grije ca totul să meargă uns, uns, uns, uns… până la zio.

Devizele noastre sunt „Zi de zi, ceas de ceas, în proporţie de masă” şi „Dăm la şaibă şi abataj, nu stăm în ajutoru de şomaj”.

Se vor depăşi planurile terestre. S-a preconizat că se va ajunge chiar la dedublare.

Taxa de protecţie a muncii: 15 lei.

Aveţi ataşat graficul desfăşurării procesului tehnologic.

Pace tuturor!

Tags:

4 thoughts on “Khidja Clouds Society”

Leave a reply (we review all comments)